Ann@ Anëtar
Numri i postimeve : 204 Age : 36 Vendi : Large nga toka:) Registration date : 20/04/2011
| Titulli: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 2:59 pm | |
| Shpresoje qe ta lexoni edhe kete teme qe eshte hapure per ju. fionaa,shoqja ime,ndoshta te kane thane qe je zemra i keti forumi je ylli qe di te bashkone e di te argetone.....Te lutem kthehu Driniiii,ndoshta nuk e din po je i vetemi person kete forumu qe me ban te qeshe me fjalet qe i shkruan......Te lutem kthehu | |
|
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 5:10 pm | |
| ANnA nese te ban te qesh aq shum se nuk e fton per kafe DRININ LIVE, ndoshta dhe ma shum te ben te qeshesh,me qesh esht shendet..! | |
|
Ann@ Anëtar
Numri i postimeve : 204 Age : 36 Vendi : Large nga toka:) Registration date : 20/04/2011
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 6:28 pm | |
| ee ty,po te interesone shume cka te veproje une poooo I dine heta punet e vete,nese mundesh kontribo ne kete kthime te shoqerise tone. | |
|
Atdhetari Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1415 Age : 113 Vendi : Arbëri Registration date : 13/11/2009
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 7:09 pm | |
| - Cito :
- Shpresoje qe ta lexoni edhe kete teme qe eshte hapure per ju.
fionaa,shoqja ime,ndoshta te kane thane qe je zemra i keti forumi je ylli qe di te bashkone e di te argetone.....Te lutem kthehu Driniiii,ndoshta nuk e din po je i vetemi person kete forumu qe me ban te qeshe me fjalet qe i shkruan......Te lutem kthehu Nese kane respekt , pas ketij shkrimi te mrekulluar dhe shume pozitive nga nje anetare e re An@ , besoj qe te dy do tregojne edhe respektin ndaj ty dhe do te kthehen .. Natyrishte qe jane dy persona qe kane kontribuar shum per kete forum dhe jane te mireseardhur ne gjdo kohe . | |
|
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 8:20 pm | |
| Une nuk e ceka se do te largohem nga forumi, thjeshte dua te heshti per nje kohe dhe ne disa tema, edhe pse nuke eshte e natyres sime... | |
|
Ann@ Anëtar
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S Sun May 08, 2011 9:41 pm | |
| eee shyqyre qe shkruajte kjo me ransi | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje lutje per ju shoqeri!!! :S | |
| |
|