| NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE | |
|
+9Eva0506 Beton STUPCAT besa-bese Sofra Sy kaltri azzurra Anna shaban cakolli 13 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Tue Dec 11, 2007 12:11 am | |
| dasma eshte duke u pregaditur vetem sa na mungojn edhe pak lek dhe do te filloj nji dasem e cila pritet me vite e vite nder shqipatre . | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Sun Feb 10, 2008 4:17 pm | |
| Te nderuar forumiste a ka darsem pa flamur kushe e ka per detyre ta qendis' Flamurin te shofim si duket ai Flamur per kete Daresem.!!!!! | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Fri Feb 15, 2008 1:17 pm | |
| A do jete dasma te henen? Nuk e merrni me mend cfare gezimi i pergjithshem edhe kur nuk shprehet me fjale dhe cfare tensioni pozitiv ndjehet ne Shqiperi! Po Hymni, degjova se nuk e kane percaktuar...Megjithate ka shume kenge te mrekullueshme patriotike qe mund te sherbejne si Hymn i Kosoves. Na shkofte mbare | |
|
| |
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Fri Feb 15, 2008 3:33 pm | |
| Cfar atmosfere eshte duke mbreteru ne Prishtine ! po flitet se po shpallet sot ne brenda 2-3 ore!! Eva0506 po e kuptoj gezimin Tuaj sepse tanime na kan kap emocione te gjithve ,si do t'a perjetojme ate moment?
..disa djem ne prishtine kishin kriju nje tabllo me figuren e Adem Jasharit e nen te shkruante :
" Bac, U kry ." e prekshme
| |
|
| |
Adem Berisha V.I.P
Numri i postimeve : 146 Registration date : 03/09/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Fri Feb 15, 2008 3:52 pm | |
| O të dashur vëllezër e motra kudo që jeni, ju lutem deri në kupë të qiellit qe të pranoni urimet e mia më të përzemërta me rastin e shpalljës së KOSOVËS TË PAVARUR DHE SOVRANE.Të gjithëve nga zemëra dhe shpirti JU përgëzoj për fatin e mirë dhe privilegjin si brez qe të pritni, përjetoni dhe kremtoni këtë Ditë të Madhe historike e të shumëpritur, këtë ditë e cila ndodhë vetëm njëherë. Ne jemi brezi më i lumtur që ka ekzistuar ndonjëherë.E gëzofshim këtë ditë brez pas brezi për shekuj me rradhë. Ju lutem më falni sepse ndoshta edhe nuk po mund të shprehem krejt ashtu siq deshiroj por jam nën emocione si kurrnjëherë më parë në këto 60 vitet e mia.DITA E PAVARËSISË
Ditë e madhe, ditë gëzimi, ditë e shpresës, ditë e mbarë, ditë fatlume, ditë shpëtimi e shumëpritur nga çdo shqiptar.
Porsi rrëfe që vie prej qiellit në gjithë hapsiren e Dardanisë, ]porsi rrezja e parë e Diellit shkëlqen Dita e Pavarësisë.
Pritem, pritem por kurr s’pushuam së luftuari për këtë ditë, pa ngurrim botës i treguam se Kosova do të jetojë n’dritë.
Për këtë ditë q’është e bekuar nga Madhëria e Përendisë, shumë lulëkuqe jetë kanë ndërruar u bënë pishtarë, deshmorë t’Lirisë.
Në shumë etapa të historisë shpesh në gjak ky vend është larë, qe prej kohës së Ilirisë kurr ky gjak s’ka njohur të tharë.
Ajo kohë qoftë e mallkuar për shumë vjetë e për shumë mot, për gjithëmonë të ketë përenduar të mos errësojë më qe prej sot.
Sot është Dita e Pavarësisë kem’ përse të gjithë të krenohemi, të gjithë të jem’ n’shërbim të Lirisë nga ky vend të gjithë të betohemi.
Për këtë liri që e fituam tok me gjithë atë gjak që nuk ka çmim, s’ngurruam dje, s’do të ngurrojmë sot qe ta mbrojmë me përkushtim.
Eni pra tash të vallëzojmë vallen më të bukur të Lirisë, deri n’agim të mos pushojmë për Dit’n e Madhe të Pavarësisë.
Tash secili le të këndojë : mirë se erdhe oj Pavarësiiii !, kurdoherë po të jetë nevoja prap të gjithë do të biem për ty. | |
|
| |
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Fri Feb 15, 2008 5:12 pm | |
| Bacë Adem Breisha, pasi lexova keto rreshta ,me duhet me u shpreh ne kete menyre edhe une ndaj juve "Bacë , u kry!" ... te falenderoj nga thellsia e zemres per kete poezi kaq te mire qe vec Ju dini te shpreheni ne kete menyre ..Jeni i madh dhe qoshi gjithmon i tille ,Ju uroj Pavarsine dhe gjithe te mirat e kesaj bote Bacë Adem Berisha .URIME , URIME edhe per Ju brezat e sakrificave te medha .Le te presim dite edhe me te mira populli yne e kjo dite le te jete " rrezja e pare" e lirise dhe bashkimit te shqiptarve .. le te jete kjo dita e shpreses se madhe , bashkimi po afrohet ..
LAVDI te gjithe atyre qe sakrifikuan dhe dhane jeten per lirin e popullit tone , qofte i perjetshem kujtimi per te gjithe deshmoret e kombit ne shekuj me radhe . Gjenerata e gjenerata u linden , punuan dhe u sakrifikuan , per lirine e ketij populli ,e ne patem fatin e madh t'a presim dhe gezojme andaj mos t'i harrojme kurre ... Po vjen dita jone , po vjen koha jone ....
Nderimet me te thella per Juve Bacë Adem Berisha ..
| |
|
| |
feratkoca Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 35 Vendi : Shqiperi/Mitrovicë Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Wed Dec 17, 2008 2:26 pm | |
| ne pritje te dasmes se madhe eshte kur Shqiptaret te bashkohen ne nje shtet te vetem me emrin Shqiperi ajo eshte dasma me e madhe e leni keto jo pavarsia e Kosoves jo ky jo kjo por nuk eshte amaneti i deshmoreve te kombit qe Kosova te behej shtet pora amaneti i tyre ishte dhe eshte qe te gjitha trojet Shqiptare t ebashkohen ne vetem nje shtet pra veq nje Shqiperi te egzistoj SHQIPERI E BASHKUAR | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Tue Dec 23, 2008 5:22 pm | |
| - Sofra shkruajti:
- Unë përvete nuk mendojë se do të ket dasëm ashtu si po trumbetojnë dhe po e gënjejnë popullin politikanët tanë që po e udhëheqin Kosovën. Por një ditë dhe një datë, pa tjetër se do të jetë, por për ta afruar atë ditë dhe atë datë, duhet pik së pari shqiptarët të largohen nga kjo rrugë e pa krye, e cila rrugë e ka afruar çështjen tonë buzë greminës, nga e cila greminë po të biem brenda sajë, do të duhet një shumfishim i punës që ta nxjerrim nga aty, e për ta pregaditur festën e dasmës mbar Kombëtare.
Në pritje të kësaj dasme të madhe një Gomar nga shteti amë tha se;
Problemi i Kosovës është problem Evropian.
Dmth se gjaku i derdhur, dhunimet, gjenocidi e shumë të tjera nuk janë problem .... Kosova është problem vetëm për Evropën e cila do ta zgjidhë në bazë të parapregaditjes së pakos së Ahtisarit e cila nuk e njef Pavarsin [ Dasmën e pritur], por do të jetë vetëm një kompromis për një far dasme për të cilën nuk u derdh gjaku i ushtarëve dhe i popullit tonë.
Ky postim i takon datës 20 tetor 2007... dhe pyetja ime është se Ç'duhet të bëjm në vazhdim si komb... për ta festuar dasmën e shumë pritur kombëtare. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE Tue Dec 23, 2008 8:26 pm | |
| Në Pritje të Dasmes së madhe sipas mendimit tim është kur bohet Bashkimi Kombëtar dhe te kemi ni simbol shtetror te kemi vetëm nje Flamur e jo te ndahemi sipas mendimit tim nuk do të ketë Dasëm më të madhe se sa meu bo Shqipëria e Bashkuar me të gjitha Viset Shqipëtare | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE | |
| |
|
| |
| NË PRITJE TË DASMËS SË MADHE | |
|