Po kta politika kemi cfar te bejm vete kemi zgjedhe, nese jan keta jo te mir ne jemi edhe me te kqi se ne i kem zgjedh vete.Pastaj nuk duhet te nxitohemi te dalim me nje perfundim para kohe! se kemi qen nen udhheqjen e diktatroir serbe per shekuj me radhe . Noraml edhe nese ka mangesi ne dueht ti kuptojm ks eshte shtet sikur femijet e poaslindur, ku gjen femi ne 12 vjeqar tet mbaj shtepi apo zot shtepije ?Mir eshte te behemi optimist dhe ti mbeshtesim aty ku ndihet nevoja e jo te hudhim gure dhe te mundohemi te shkelime te punojm per interesa vetjake...kosova si shtet me i ri ka endn koh per te mesu... gjermania e theu murin e brlinit mbase nje perjudhe shum te gjat kohore, Gabimt shifen me koh e jo qe ne start,Eshte edhe nje barrjer ketu se kosva nuk mundnte udhheqet nga kompetencat e veta, e kam perserti shum here kemi kerku ndim nga tjerte kjo i bien te mos vetvendosesh deri sa te paguash borgjin?Shum here kam ndegju nje thenj nga te moshuarti se e mirat vin ngadal po qendron gjith jeten ... mbes me shpres se te mirat e kosoves jan ne rritej e siper(por mvaret edhe nga populli sa kontribojm ne ket qeshtje )nejse ky eshte mendim im ndoshta jo real po mendim im si qytetare e ks...bay njerz