|
| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|
+26Kostandin EDI.RAMA Lumo NIPIIXHAXHIT kaqurrelja fatlum Sportisti Alex78 Mixha Selim Delia detektivi BashKom Sofra Medalim Atdhetari Xhevati istogalia ...... voglushja tosybell arberia Ramizi xhiti Driniiiii petritkola xhema 30 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 13, 2011 6:17 pm | |
| ARBER-edhe un nuk po te kuptoj se si pom gjuan me ket apo me at kur tobor,kur un deklaohem haptas per nji forc te re,a qe sa her po tenton te njejten gjé.
PERSHENDETJE....) | |
| | | Atdhetari Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1415 Age : 113 Vendi : Arbëri Registration date : 13/11/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 13, 2011 9:05 pm | |
| Ti nuk din cka sjell o vlla .. Shiqo cfare postimi sjell se pari , dhe nga kush - Cito :
- Shikoni Sali Berishën, pasi vrau 4 të pafajshëm dhe plagosi dhjetëra të tjerë, iu vërsul jo vetëm opozitës, por edhe presidentit dhe prokurores së përgjithshme”, ka pohuar Shalsi
Dhe mos te harrojme qe edhe nga vllehu tjeter shpesh'here ke sjell , nga ai "FATOS LUBONJA" qe te shkel gjithcka komebtare edhe ate haptas . Provo ti Xheme ne BUNDESTAG vepro njejte sikurse keta demostruesit se e ke afer atje , dhe e shef qe 2 sekonda jete i ke shume , e din mire ate . Po nejse vazhdoni ju me perkrahje te vlleheve e grekeve , dhe vazhdoni ti quani kundershtaret e juj "tradhtar" se do jau lam forumin juve siq e kene bere per vete qe s'dini tjeter pervetem se inat dhe copy-paste te beni . | |
| | | xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 13, 2011 10:40 pm | |
| ARBER-mos e krahaso bundes tagin gjerman kriminelin SALIH BERISHA ky esht kriminel ky esh matrapaz manipulant,cilli bundes tag ne bot humb njerin ne pik dite, e arrestojn milionerin Remzi Hogjen dhe ja zhduk kufomen kyeminitri, ky duhet me tregu shka ka ber ky njeri ne shqipri, dhe nese ka ber diqka kunder interesit kombetar ok pse e kan zhduk,nese jo, duhet me tregu ku e kan lan kufomen,Arber mua spom intereson ti qfar shkollimi ke te mbaruar se shka ban apo kush je, ky njeri tregon se kush i del ne rrug ja humb kufomen per interes personal e klanor, e ti e shum tjer thojn se esht i mir ky ,e kta tjert grek,per mua eshum e natyrsme me ja ber si MUBARAKUT sepse mjet tjeter nuk ka, se tek aj nuk ka azgje normale me politik e me demokraci se aj ti vjedh votat, ti manipulon listat, manevrime te llojlojshme,ske mundsi tjeter. SALIHI vjedh pasurin e popullit per klanin zemun e personal ku she ndryshim prej shkaut e grekut,pra jan te njejt. MUBARAKU ma i pasur se BILL GEITS, 60-70 miliard neper nanka te botes zvicerr e amerik a populli ne egjipt han lesh marinke, njejten gjé e ben SALA ne shqipri populli buke gjiz, tan mujin skan drita skan uj,buk mjaftushem e ti e qun te mir. Tregom ku po e merr at kurajo shokit dhe po i thua njeri i mir, trego po e perkrahi dhe un, ose ke ndoj interes personal me kto struktura te tij,mu sme leverdis as njeri as tjetri, qe sa her e tham,un vetum per ket e urrej SALIHIN se ne jemi populli ma i pasur ne evrop dhe gjetiu si at n´te mira matriale nen toksore por dhe at mbi toksore.njerz han lesh shkurt e shqip. | |
| | | Atdhetari Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1415 Age : 113 Vendi : Arbëri Registration date : 13/11/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 13, 2011 10:42 pm | |
| Remzi Hoxhen e kam dhender o ti burr , leje ato muhabete te kafes se lat nam , ti ke me me kallxu mua kush e vrau Remzin Hoxhen a ? Rri Allahile mos me repliko mo . | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 13, 2011 11:00 pm | |
| ARBER-un pra spo di mosi e dhanderr ok se e din ma mir,por mos prek burr un moor veq shembull at dhe pot gjera tjera ,por edhe nese te pengon shokit, un ste thash se te replikosh pa tjeter, dhe po ju prin gjerave po thuaj ne shumicen e rasteve.postimet e mija spoi drejtoj ndaj teje. ato jan kush don te rplikon, dhe e shpreha medimin tim ti pergjegje dhe pom duket se te kam prek ne lel po nejse ,klm..! | |
| | | ...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Mon Feb 14, 2011 1:18 am | |
| - Cito :
- ARBER-mos e krahaso bundes tagin gjerman kriminelin SALIH BERISHA ky esht kriminel ky esh matrapaz manipulant,cilli bundes tag ne bot humb njerin ne pik dite, e arrestojn milionerin Remzi Hogjen dhe ja zhduk kufomen kyeminitri, ky duhet me tregu shka ka ber ky njeri ne shqipri, dhe nese ka ber diqka kunder interesit kombetar ok pse e kan zhduk,nese jo, duhet me tregu ku e kan lan kufomen,Arber mua spom intereson ti qfar shkollimi ke te mbaruar se shka ban apo kush je, ky njeri tregon se kush i del ne rrug ja humb kufomen per interes personal e klanor, e ti e shum tjer thojn se esht i mir ky ,e kta tjert grek,per mua eshum e natyrsme me ja ber si MUBARAKUT sepse mjet tjeter nuk ka, se tek aj nuk ka azgje normale me politik e me demokraci se aj ti vjedh votat, ti manipulon listat, manevrime te llojlojshme,ske mundsi tjeter.
SALIHI vjedh pasurin e popullit per klanin zemun e personal ku she ndryshim prej shkaut e grekut,pra jan te njejt. MUBARAKU ma i pasur se BILL GEITS, 60-70 miliard neper nanka te botes zvicerr e amerik a populli ne egjipt han lesh marinke, njejten gjé e ben SALA ne shqipri populli buke gjiz, tan mujin skan drita skan uj,buk mjaftushem e ti e qun te mir. Tregom ku po e merr at kurajo shokit dhe po i thua njeri i mir, trego po e perkrahi dhe un, ose ke ndoj interes personal me kto struktura te tij,mu sme leverdis as njeri as tjetri, qe sa her e tham,un vetum per ket e urrej SALIHIN se ne jemi populli ma i pasur ne evrop dhe gjetiu si at n´te mira matriale nen toksore por dhe at mbi toksore.njerz han lesh shkurt e shqip. Po ca thua pash zote!po si mund te besh nje krahasim till!nuk them se shte i pa te mete Berisha ama jo te krahasosh me nje si Mubarek qe sundoj per 30 vite te shkosh aqe larg ta krahasosh e nje se shkatrroj popullin tama si SADAMI .Ti xhem kajher me lind dyshim se nuk lexon fare vetem mersh me spontanitet.Fakt se berisha nuk e ka voten e plot te popullit po nuk mund te gjykosh per vrasje .. | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Mon Feb 14, 2011 12:38 pm | |
| FIONA- dhe un e kam pershtypjen se ti, ARBRIA, ARBRI,si vlla e motra,sa her qe replikoj me ju marr te njejten pergjigjje,kam ndjenjen se po shkruaj me te njejtin person,mete vertet interesant,ket ndjenj te ARBRI e kam vetum ne kohen e fundit me te vertet si vllezer e motra, po nejse.
Dhe pos tjerash pse po reagon ti leje ne flet Arbri vet,dhe sa i perket Fiona, politikes un maj te njejtin qendrime qe me vite,dhe nuk luj nga kto qendrim pa ndrru gjerat,dhe un nuk i ndrroj NIKAT per qdo muj si do tjer ktu ne forum, simbas situates dhe lajmeve te mbramjes,dhe tani mendojn se marrin vesh diqka, dhe thojn se kinse po marrkan vesh ne ket drejtim dhe po e percjellkan moden-politike.
JO JO FIONA...un nuk ndryshoj mendimet simbas stuhive! Sepse erat fryjn gjithqysh,kte qe shkruaj dhe mendoj njashtu. Askush nuk mund te me ndryshoj mendimin per sa nuk shoh ndryshimin e gjerave ne teren,apo veprat e kujdo qofshin,vetum veprave ju besoj jo kopallave.....!!! | |
| | | arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Feb 15, 2011 11:05 am | |
| FIONA- dhe un e kam pershtypjen se ti, ARBRIA, ARBRI,si vlla e motra,sa her qe replikoj me ju marr te njejten pergjigjje,kam ndjenjen se po shkruaj me te njejtin person,mete vertet interesant,ket ndjenj te ARBRI e kam vetum ne kohen e fundit me te vertet si vllezer e motra, po nejse.
Ore Xheme,une ,Arberia as qe kam lidhje me ju pasi jam lindur dhe rritur ne Tirane edhe tani qe po te shkruaj jamne Tirane dhe vetem ne Tirane.Por shkrimet e tua me duken si te nje te droguari me helmin komunist,qe nuk mund te shikoje dhe as te degjoje realitetin tone,flas per ne Shqiperi,me kupto,gjithnje n.q.s. do. me suste nuk behen gjerat por te them te drejten kjo qeveri dhe çdo qeveri e djathte qe ka qene ketu tek ne ,vetem ka luftu dhe punuar qe kjo Shqiperi te ece perpara dhe ti more zoteri nuk ke te drejte te mohosh cdo arritje tonen.kaq po deshe me e kuptu ,po s'deshae ,vazhdo se s'kam per tu marre me ty e te te mbush mednjen une. | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Feb 15, 2011 3:44 pm | |
| Mbi 1 mijë kërkesa për ndryshimin e kombësisë 15/02/2011 07:22:00 Mbi një mijë kërkesa janë deponuar në gjykatat e rretheve në Shqipëri për ndryshimin e kombësisë nga shqiptare në atë greke.
Të dhënat janë publikuar nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë në Tiranë, ku janë evidentuar shkelje ligjore dhe manipulime për ndryshimin e kombësisë.
KLD nëpërmjet nënkryetarit të saj Kreshnik Spahiu ka zbardhur në rast flagrant në Sarandë, për ndryshimin e kombësisë nga dy shtetas të të njëjtës familje.
“Kryetari i gjykatës së Sarandës merr në shqyrtim kërkesën e vëlla e motër për të ndërruar kombësinë nga shqiptare në greke. Gjykata e refuzon, ata e çojnë në Apelin e Gjirokastrës, e cila vëllain e lë shqiptar dhe motrës i jep shtetësi greke. Si mund të deformohet një familje përmes provave që nuk ekzistojnë?”, deklaroi Spahiu.
Në formularët e regjistrimit të popullsisë që mbahet muajin e ardhshëm është parashikuar edhe deklarimi vullnetar, pa prova i kombësisë dhe i fesë, dhe kjo mund të sjellë mbivendosje të dhënash.
“Nëse i referohemi të gjitha regjistrimeve të popullsisë në vendet e BE, përfshirë Greqinë, në asnjë nga këto vende nuk parashikohet vetëdeklarimi i kombësisë apo fesë. Shumica e vendeve të BE nuk e realizojnë regjistrimin pasi i referohen regjistrave të gjendjes civile për faktin se është një dokument zyrtar”, thekson Spahiu.
Kritikët e regjistrimit të popullsisë mbi bazën e kombësisë, i druhen rritjes artificiale të numrit të minoritarëve grekë. Kjo mund të kushtëzojë integrimin evropian të Shqipërisë me kërkesa shtesë nga Greqia, për plotësimin e kushteve të një minoriteti të paqenë. Po ashtu, abuzimet me çështjen e kombësisë penalizojnë në praktikë ata që sipas ligjit për gjendjen civile e meritojnë ndryshimin e kombësisë, nëse e dëshirojnë.
Me të njëjtën metodë mijëra maqedonas dhe qytetarë të kombësive tjera me përkatësi fetare ortodokse kanë arritur që të përfitojnë në mënyrë tejet lehtësuese shtetësinë bullgare në Bullgari. (INA)
QE KUSH ESHT SALA I VRET DEMOSTRUSIT GREK NE RRUG TE TIRANES, NDERSA NE ANEN TJETER PERPILON LIGJE EXTRA PER SHPIKJEN E MINORITETEVE-GREK NE ATDHEN E SHQIPTARVE- PARAPREGADITJE PER COPTIMIN E SHQIPRIS SE NUK I MJAFTON KY COPTIM I TANISHEM-KY VETUM NJI EMER -BASTARD
ka sjell popullin ne gjendje mjerimi, qe per 10 lek shet fmiun e vet mos te flasim per kombesi etj.......!!!!!
| |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Feb 15, 2011 5:29 pm | |
| QE KUSH ESHT SALA I VRET DEMOSTRUSIT GREK NE RRUG TE TIRANES, NDERSA NE ANEN TJETER PERPILON LIGJE EXTRA PER SHPIKJEN E MINORITETEVE-GREK NE ATDHEN E SHQIPTARVE- PARAPREGADITJE PER COPTIMIN E SHQIPRIS SE NUK I MJAFTON KY COPTIM I TANISHEM-KY VETUM NJI EMER -BASTARD
SALI BERISHA ESHTE SKENDERBEU I DYTE I SHQIPERISE | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Tue Feb 15, 2011 5:31 pm | |
| ARBRIE-Të qenurit lider-mashtrues do të thotë mosnjohje e normave të etikës dhe moralit, parime këto bazë për ekzistimin e qenies njerëzore, diçka si ajri, nuk e shikon por pa të nuk mundesh, nuk e shikon dhe nuk mund ta arrishë por pa të nuk mund të jetoshë, nuk matet me asnjë njësi matëse, por pa të vdiset.
MOS TENTO BILE FARE SE NUK I BIDEM ASKUJT PER GJERAT QE I SHOHIM DHE I PREKIM VET ME DOREN TON, KOT E KE.......................) | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 4:06 pm | |
| SALI BERISHA ESHTE SKENDERBEU I DYTE I SHQIPERISE
Dhe as qe diskutohet e gjithe bota eshte me Salen dhe ka denuar cdo dite ate dhune te pashoqe te opozites shqiptare | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 5:13 pm | |
| Pse Berisha i lutet Lajçakut të BEKryeministri i Shqipërisë mjerueshëm i gjunjëzuar para Lajçakut!
Vetëm për të mbetur në pushtetin aq të ndotur prej vetë atij. Para tij, para Lajçakut, pra, kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, u bie hashe, domethënë i përbin, të gjitha ato që i kishte pështyrë gjatë tri javëve përpara: të gjitha gënjeshtrat, të gjitha mashtrimet, të gjitha kërcënimet, të gjitha marrëzitë, të gjitha paranojat, të gjitha ndyrësitë e tij të shqiptuara e të bëra në Shqipëri. Nuk ka dyshim se maska, që para shqiptarëve i kishte rënë që në vitin 1991, para zyrtarëve të institucioneve evropiane dhe amerikane i bie tek tani. Plotësisht. Por me shumë vonesë. Komprometimi i tij është i plotë. Gënjeshtari ontologjik tregohet edhe servil ontologjik. Pse jo? Rrena dhe Servilizmi ndaj të huajve e egërsia ndaj të vetëve janë mjeti i tij, taktika e tij, strategjia e tij, për më tepër qenia e tij. Por, komprometimi i tij është një komprometim edhe i shtetit shqiptar, madje, edhe i vetëdijes shtetërore shqiptare. Çfarë populli është ky që duron një kryeministër të këtillë: mashtrues, gënjeshtar, shpifës, fyes, fyes ndaj meshkujve dhe grave, i korruptuar, agresiv, kërcënues, servil, rrënues i parimeve, standardeve, vlerave themelore të demokracisë - do të thonë ata që thanë: Të mos e bëjmë Togon si Shqipëria! Të mos e tolerojmë një Shqipëri të dytë në rajonin tonë (latinoamerikan)! Çfarë populli është ky që duron një kryeministër të tillë, i cili nesër kur të mbetet pa pushtet mund të jetë i detyruar të dalë në gjyq për shkeljet e kushtetutës, aferat e ndryshme korruptive të anëtarëve të qeverisë së tij, tragjedinë e Gërdecit, vrasjen e dëshmitarit kryesor të Gërdecit, Kosta Trebickës, katër vrasjet në protestën e 21 janarit. E të tjera. Dinjiteti shtetëror i Shqipërisë, vetëdija shtetërore e popullit shqiptar, kultura e tij është rëndë e fyer prej kryeministrit të Shqipërisë dhe kryetares së Kuvendit të tij, Jozefina Topalli. Populli shqiptar duhet ta mbrojë e ta rikthejë dinjitetin e vet. Dhe vetëdijen e vet shtetërore. Dhe, do t’i mbrojë e t’i rikthejë duke e larguar Sali Berishën me shërbëtoren e tij prej pushtetit siç e largoi populli tunizian Ben Alinë, edhe pse Ben Alia ishte shumë më i kulturuar se kryeministri shqiptar dhe ashtu siç e largoi populli egjiptian Mubarakun, edhe pse Mubaraku ishte shumë, shumë më i qytetëruar se kryeministri shqiptar. E them me bindje e me përgjegjësi se: në qoftë se e largon Sali Berishën prej pushtetit, nderimi i botës për popullin shqiptar do të rritet dhe do të rritet-shumë, shumë, siç u rrit tani për popullin tunizian mbasi e largoi Ben Alinë dhe për popullin egjiptian mbasi e largoi Mubarakun.
Rexhep Qosja
| |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 5:19 pm | |
| | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 5:31 pm | |
| NDEGJONI JU FORUMISTA MIR KUSH ESHT SALIH SHIZOFRENI-KRIMINELI HAJDUT KUSAR -IDIOT ,I PERNGJAN QDO KUJ POR JO, NJERIUT. | |
| | | BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 7:51 pm | |
| Kur njerit i ik truri më nuk ke qka prejt tij më mir se kur e kupton se më nuk si duhet të lëshioj rrud e jo mbetet më post dhe të shtetin qerdhe psikiatrije . | |
| | | ...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 10:15 pm | |
| - Cito :
- FIONA- dhe un e kam pershtypjen se ti, ARBRIA, ARBRI,si vlla e motra,sa her qe replikoj me ju marr te njejten pergjigjje,kam ndjenjen se po shkruaj me te njejtin person,mete vertet interesant,ket ndjenj te ARBRI e kam vetum ne kohen e fundit me te vertet si vllezer e motra, po nejse.
Dhe pos tjerash pse po reagon ti leje ne flet Arbri vet,dhe sa i perket Fiona, politikes un maj te njejtin qendrime qe me vite,dhe nuk luj nga kto qendrim pa ndrru gjerat,dhe un nuk i ndrroj NIKAT per qdo muj si do tjer ktu ne forum, simbas situates dhe lajmeve te mbramjes,dhe tani mendojn se marrin vesh diqka, dhe thojn se kinse po marrkan vesh ne ket drejtim dhe po e percjellkan moden-politike.
JO JO FIONA...un nuk ndryshoj mendimet simbas stuhive! Sepse erat fryjn gjithqysh,kte qe shkruaj dhe mendoj njashtu. Askush nuk mund te me ndryshoj mendimin per sa nuk shoh ndryshimin e gjerave ne teren,apo veprat e kujdo qofshin,vetum veprave ju besoj jo kopallave.....!!! Un nderhy kur un mendoj se mund tet pergjigjem.Kam te drejte te citoj edhe nese ti ben debate me tjer antare mos u bej edhe ti si femijete !pastaj nuk ishit duke diskutu diq personale po per berishen a mos eke ti berishen me arbrin diq familjare qe un spo e dija a? | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Wed Feb 16, 2011 10:41 pm | |
| PER ARBRIN- nese e ke dhender ti RMZI HOXHEN un e kam daj!?
FIONA-ok mir e ke se debati nuk, qe personal,por e kam than edhe un at qe po e njdej......!!!
| |
| | | Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Thu Feb 17, 2011 11:58 pm | |
| Sa kam qesh me deklaraten e Berishes per pavarsin e kosoves, hapne ndonje tem per Topin se vetum ai ka mbetur pa tem ne forumi, do ti mbetet hatri...? | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Fri Feb 18, 2011 5:54 pm | |
| Zhdukja e Remzi Hoxhës zbardhet dëshmia tronditëse e Avdyl Loshaj TIRANE- Zbardhet rrëfimi tronditës i Avdyl Loshajt, pengut që u mbijetoi torturave të SHIK-ut. Dëshmia e tij e ardhur përmes letërporosisë është prova kryesore në gjyqin ndaj tre ish-shikasve, Arben Sefgjini, Avni Koldashi dhe Ilir Kumbaro, të cilët akuzohen për rrëmbimin, torturimin dhe zhdukjen e shqiptaro-maqedonasit, Remzi Hoxha, 16 vite më parë.
Gazeta Shqiptare ka mundur të sigurojë nga burime pranë Ministrisë së Drejtësisë, letërporosinë me dëshminë e plotë të Loshajt. Mes të tjerash, ish-pengu tregon rrëmbimin dhe keqtrajtimet çnjerëzore që ka pësuar në birucat e përgjakura të SHIK-ut.
Për herë të parë, ai ka pranuar para gjykatës se e ka parë Remzi Hoxhën në bazën e SHIK-ut në Lezhë me fytyrë të deformuar dhe të dërmuar nga rrahjet dhe e ka peng në zemër, që nuk mësoi fatin e tij. Ai ka sqaruar se ka qenë në Shqipëri për arsye shëndetësore dhe se ishte i angazhuar në aktivitete politike në kuadër të Ballit Kombëtar, për shkak të programit të tij për bashkimin e trojeve shqiptare.
Në dëshminë e tij, Loshaj thekson: “Muaji tetor ka qenë muaji ma i tmerrshëm në jetën time, për shkak se unë kam përjetuar torturat më çnjerëzore. Unë nuk jam i vetëdijshëm se sa ditë kam qëndruar aty, por nga torturat dhe goditjet nga çdo lloj mjeti, dry, shufra gome etj, unë i kam thënë Ilir Kumbaros se “ti nuk mund të jesh ma atdhetar se unë” dhe të gjitha këto tortura që më bëheshin kanë qenë që unë të pranojë se kam kryer atentat mbi Kiro Gligorovin, presidentin e atëhershëm të Maqedonisë.
Loshaj rrëfen se gjatë rrugës për në bazën e SHIK-ut në Lezhë ka pasur një thes të zi në kokë dhe nuk kam parë asgjë, vetëm frymëmarrjen e kam pas të lirë. Pastaj, Ilir Kumbaro përsëri ka vazhduar të më marrë në pyetje duke më rrahur me një zorrë uji, këmbëve ku isha i dëmtuar dhe me këmbë të thyera për arsye sepse unë jam hedhur nga kati i tretë, duke më thënë “ti e kë bërë veprën, ti do na i shkatërrosh marrëdhëniet me Maqedoninë”. Aty kam qëndruar 6-7 ditë, ditë dhe natë ka qenë më e tmerrshmja nga tjetra. Na fusnin në ca gropa të hapura dhe të thella deri në fyt, gjuanin me armë në drejtim tonë dhe unë kam pas fat që të shpëtoj. Kjo ndodhte gjatë natës”.
Avdyl Loshaj tregon edhe njohjet e tij me Remzi Hoxhën. “Jemi njohur si aktivist politik me një ideologji të përbashkët të krijuar nga viti 1989 pas vrasjes së shokut tim I.Qorraj, në muajin mars nga forcat serbe. Unë e kam parë edhe Remziun në burg në muajin tetor 1995 në Lezhë. E kam parë Remziun në gjendje të atillë, që ai nuk ishte Remziu që unë e kam njohur për shkak të torturave që janë bërë. Ai ka qenë i dobësuar fizikisht, me fytyrë të deformuar dhe nuk mund të qëndronte në këmbë dhe vetëm jemi përshëndetur kështu të them me kokë. Dhe me nuk e kam parë, por vetëm kam dëgjuar britmat e tij nga torturat që janë bërë. E kam brengë jetësore që të dijë fatin e tij”.
Ndërkaq, në lidhje me Arben Sefgjinin, Loshaj shprehet se nuk e njeh, por mendon se ky duhet të jetë ai personi i gjatë që fliste greqisht. Gjykata e Krimeve të Rënda e ka administruar si provë këtë dëshmi dhe në seancën e radhës pritet të marrë në pyetje edhe të pandehurit.
SHIK-U I BERISHES E KA LIKFIDU KET SHE SHUM ATDHETAR- I KA ARDH FUNDI KTI BAASSTARDDDDIIIII....!!! | |
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 20, 2011 4:27 pm | |
| Dhasht zoti qe SALIH tradhtari te shpurret sa ma shpejt dhe te dal nji forc e re patriotike te devotshem per atdhe e per popull, te triomfon dhe tena prij drejt,BASHKIMIT KOMBETAR,per jet e mot.
Dhe te prosperojm si popujt tjer e mos te mirremi ende me kufij,qe te gjith evropa i kan harruar kto gjera qe moti. | |
| | | detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Feb 20, 2011 5:28 pm | |
| Allahile ku su lodht duke biseduar per dhenderrin e serbise dhe bashkpunetorin grek e serb. Kjo pjell duhet sa me shpejte te largohet nga trojet shqiptare. | |
| | | | detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Mon Feb 21, 2011 8:14 pm | |
| sali berisha hesati i dyt i shqiperise e ju jeni zagaret e tije ,ketij psikopati tradhtari qe fal det e fal tiran me mikun e tij fazliq. | |
| | | BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Mon Feb 21, 2011 8:19 pm | |
| Më habit fakti se si mund të krahasohet Salën me Skemderbeun kur Skenderbeu luftoi për qlirimin e kombit e ky i dyti po lufton të shkatrroj Kombin në një mnyr apo tjetrën me qdo kusht e ka sjell në varfri të pa par Shqiprin ,për interesa të veta familjare dhe ? të atyre që e kan porosit sigurisht miqt e vet . | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
| |
| | | | Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |