Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !

Shko poshtë 
+3
xhema
dodgjeka
......
7 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2
AutoriMesazh
dodgjeka
Anëtar i ri
Anëtar i ri
dodgjeka

Male
Numri i postimeve : 76
Vendi : vulaj malsia
Profesioni/Hobi : autolakir ën penzion -poezia
Registration date : 30/06/2009

Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 Empty
MesazhTitulli: kultura e tradita   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 12:54 pm

pash besën e Zotit ka po shkon jeky diskutim,a asht ken tema e UDB-es, jugoslavit a po kultura e traditat.vet kam skrua ën mesazhin tëm se si kime dasht me ba muhabet për jekët tem edhe i pari çi jaka nis diskutimin e prap pou dves a asht ën rregull me tret nacionalitetin, me tret flamurin e mei ba tana ato gabime për me fitua gjeverin e dyt Shqiptare në tok të Shqiptarit.E tash prej Ameriket e Europet asht vu ulltimatumi Politikanet Kosovës ni doni gjeverin, Kosovës i duhet mei hjek tana SHEJAT SHQIPTARE BASHK ME NACIONALITETIN setrysh nuk mudni me pa dy gjeverija Shqiptare.tash Kosova e ka kalua shansen për meu pëpjek ma NAN të Madhe.Tan Shqiptarvet rreth e rreth Shqipnijet va ka kul kujin Kosova e nuk ka bashkim komtar ma,motra e vëllazën e na mujm me pa adrra sa t'dum se kem meu bashkua.Bashkimi yn [itan shqiptarit] kame kën kur t'hijn gjeverijat, Mali i Zi e Maqedonija ën BE.kOSOVA I KA TRET TAN ATRIBUTAT PËR MEU BA BASHK ME NAN T'MADHE.Ën KOHËN E TURKUT E KA TRET FEN E kRISHTIT E TASH KAN TRET KOMIN E FLAMURIN.A MUJ ME KËN GJA MA ZI PËR PËR POPULLIN E KOSOVËS E TASH KA MET VEÇ GJUHA E SA G'JAT NUK DIJ.Hiqniju UDB-et e Jugosllavit se ater jem kën tan shqiptar.Kapa than Mehmet murati i Malsis:" Gjithmon ja kem lan fajin dikuj tjetër e kurr nuk kem pa se çka i bajm na vetit.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.gurraelecit.blogspot.com
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female
Numri i postimeve : 4682
Vendi : Atje ku un dua ..............
Registration date : 24/05/2009

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 5:41 pm

xhem e kemi ndru kahijen e temes krejt !!! ti kthemi temes te lutem.Rugova si politikan ka bere per kosoven nuk mund tja mohojm ate por ajo qe mua me ka zhgenju se tepermi dhe me ka bere te ndihem jo mire si qytetare shqiptare ka qen konvertim i besimit fetar qe ber Rugova.ketu eshte zbehur imazhi qe kish nje pjes e madhe per Rugoven.E sa per Kadaren, un kam pase rast te lexoj edhe opinionin e Kadares per Rugoven pamvarsish se nuk me ka pelqy aspak ky opinione . Kadare shprehet se Rugova edhe ne fund te jetes i beri nje sherbim historik popullit te tij .qe u shoqeruar me perpjekejn e tij per katadrale dhe ja arriti qellimit si duket.ama te lutem ti kthehmi temes per kulturene traditen .
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 5:58 pm

Zotri dodgjeka.e lexova me shum se 3 her ke shkrimin tend mezi arrita te kuptoj diq !!!nese jemi Shqiptare duhet te shkruajm shqipte pakten. more cesht kjo gjuh. te me falesh te lutem .kam deshir ti lexoj shkrimet tua por pak veshtir per ti kap truri?

Ti thua se kot shohim endrra se nuk ka me bashkim me memen Shqiperi.

Por jo o zotri ne Bashkimin e kemi bere tani me lidhjen e rruges.ne jemi Shqiperi e madhe .por ne kemi hallin e maqedoni ,qameris presheves, bujanovcit, se po na mbesin jashte. ketu eshte halli??

Edhe nje zotri .nese mundesh te ma sqaroshe per cilen fe te krishti thua ti !Kur paska qen shqiperiaj vetem ne nje fe tkrishter?
dodgjeka
Anëtar i ri
Anëtar i ri
dodgjeka

Male

MesazhTitulli: e   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 6:38 pm

Ich versteh dich aoch schlecht weil ich habe nur zwei schull jahre in Allbanisch sprache , aber ich spreche in eine dialekt die ist meine mutersprache aus Malësia in Montenegro.Seit 50 jahre lebe ich ausen Malësija und damit 30 jahre in DEUTSCHLAND und jezt bin ich wieder in Kroacien.Ni don me dijt para turkut Shqiptari e kapa fen e krishtit e sot jem jektu ku jem 90% Shqiptari asht musliman e për jata kam than a kame trnua Kosova edhe fen kur ka trnua gjithçka kan mujt.Nuk dij si nuk trypnohet Thaqi me tëj nar jat flamur e si nuk trypnohet mei than vetit Kosovar e jo Shqiptar.Ni duom me kuvët për kultur e për tradita ater nuk munet pai përmet jekto gabime çi i ka ba politika e Kosovës se populli nuk e ka fajin.Mei hjek tana shëjat çi kallzojn identitetin e Shqiptarit ata asht mashum se barrej.Me shpres se keme marrvesh shkrimin tëm tu g'jatjeta e u tijeshim me t'mira
tosybell
Anëtar i ri
Anëtar i ri
tosybell

Male
Numri i postimeve : 148
Vendi : gjakove
Profesioni/Hobi : Fotograf
Registration date : 08/11/2009

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 7:14 pm

OOO i nderum DodGjeka ti po me quan mu qe jam musliman po me thua qe une qenkam turk a po ? at'her po te them se e ke gabim shummm une jam shqiptar .

dihet se pellazget kan qen te pa fe a do te thot kjo qe nje i krishter qe osht shqiptar ti them une se ti je nje grek ose nje serb jooooo FEJA SHQIPTARIT OSHT SHQIPTARIA
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 9:22 pm

Gut da sie deutsche sprache nicht fergessen haben.

Nuk e kapen shqiptaret fen e krishter por ishin kryqezatat qe vran e masakrun musliman. e sa per te krishter shum shpejt i shendrruan ne ortodoks.
feride
Anëtar
Anëtar
feride

Female
Numri i postimeve : 427
Vendi : alanese
Registration date : 13/12/2009

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptyFri Jan 22, 2010 11:40 pm

Ne perendim i pershtaten sistemit shteteror dhe u nenshtrohen si buklat duke gjuajtur zogj te vetet!
dodgjeka
Anëtar i ri
Anëtar i ri
dodgjeka

Male

MesazhTitulli: I neruoshimi Tosybell   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptySat Jan 23, 2010 12:58 pm

Ti ka g'jasa nuk më ke marrvesh,vet kam than se para Turkut jem kën tan katolik ater kadal ën 500 vjet okupacionit Shqiptari [shumica] ka marr isllamin.Shum i neruoshimi Tosybell nuk dua mem marrvesh keq se vet i kam Muslimant ën shtat brëza,vet i kam në fisin Vulaj dy-tri famile çi e kanpa marr islamin por prap jan ktthye ën katolicizëm ppër shemull:Nikoll Hasi, Prëk Rami edhe bajraktari i Grudës Smajil Martini e kapa marr islamin për me ruojt bajrakun e familen e ater prap asht kthye ën kish katolike e ka pagzua vajzën [t'bin e tij] TRINGËN ën kish e asht ba heroina e Malsis kudra Turkut kur asht kën kryengritja e Malsis me 1911 kur e ka kul Ded Gon Luli bajrakun në maje t'Deçit.nuk dij si meta çkjarua.Tan Shqiptari diku lark i ka rraxt katolike e kush ka mujt meu kthye asht kthye e kush nuk kadasht ose nuk ka mujt asht edhe sot musliman si shumica e Shqiptarit.Jan do Vulaj [fifi ëm] çi u thon vetit Vuljeviq e çi jan ba Malazes,ortodoksa.Për jata kam than për kosovar kur kan trnua komin e flamurin çk kan me ba me religion [me fe] a kan me trnua edhe fen.Mos ëm merrnivesh keq se edhe i her po thom se populli nuk e ka fajin por politika. TY TA RRIT ZOTI NERËN ÇI MORE PIES E BANE MUHABET ME MUA
feride
Anëtar
Anëtar
feride

Female
Numri i postimeve : 427
Vendi : alanese
Registration date : 13/12/2009

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 EmptySun Jan 24, 2010 1:14 am

Muslimanizmin e kan marr shumica e shqiptareve si shkak i leqitjes nga rrethi siq e kan zakon shqiptaret me mentalitet negative sepse ata qe nuk kan kalue ne musliman nuk iu jan martue femit dhe kjo ka qen si shkak i kalimit ne fejen muslimane e shumices shqiptare!
Feja eshte nje loje me njerezin !
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !   Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita ! - Faqe 2 Empty

Shqiptaret ne Perendim KULTURA dhe Tradita !
Mbrapsht në krye 
Faqja 2 e 2Shko tek faqja : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» NGA TRADITA JONË E DASMAVE
» ARTI DHE KULTURA SHQIPTARE
» KULTURA SHQIPTARE DHE BASTARDUESIT E SAJ
» KULTURA DHE NIVELI KRIJUES
» KULTURA DHE NIVELI I POSTIMEVE NË FORUM

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët-
Kërce tek: