| Nje..!! | |
|
+37Vesa Sportisti kaqurrelja Sofra istogalia Bjondina Angela I'm_Back medvegje Merisa AULONA tttt L1ndush3 Driola xhiti detektivi murturi ruvejda Atdhetari Medalim Ramizi elisa feride xhema The-Soldier arberia Luki voglushja NIPIIXHAXHIT Driniiiii zeriatdheut Eva0506 BashKom Delia rrimtaf Xili Parapsikologu ...... 41 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:28 am | |
| | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:29 am | |
| nje....ku je moj mike se me ka munguar kurajo qe sishe ti ketu e sheh me qfare bisha perballem | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:30 am | |
| nje pa vlere ,bishe je vet... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| |
| |
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:32 am | |
| shota ka qen shote ,ska qen psikopate... | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:34 am | |
| o fionaa te lutem ta kursejm shoten se ky po ja fillon te shpif edhe per te e eshte turp nga historia se askush ne bote sipas ti seshte me patriot se ky dhe profesori i ti | |
|
| |
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:41 am | |
| nje do te vertetohet para kamerave se kushe eshte patriot.ka kushe na vlereson.apo te kan vleresue te tjeret.. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:44 am | |
| nje.. po te them un ty po ti je shota moj nuk mundem ta mohoje | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:44 am | |
| une nuk e dua atdheun si ti te vlersohem para kamerave une e dua atdheun se jam shqiptare dhe se e kam atdhe | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:47 am | |
| nje pershendetje dhe mireseardhje per juve z.kuka nje pytje gjithashtu,mos jeni nga kaqaniku se atje ka mbiemer kuka apo vetem e ke lene kete nik? | |
|
| |
NIPIIXHAXHIT Anëtar i ri
Numri i postimeve : 167 Age : 44 Vendi : te dardha Registration date : 28/09/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 3:52 am | |
| nje nate te mirë per te gjithë ju on (dhe 21 shfletuesit e tanishem) | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 4:06 am | |
| nje nate te mire per te gjithe mire u takofshim neser | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 4:15 am | |
| nje nate te mire voglushe | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 1:05 pm | |
| nje mirmnengjes per ty voglushe kudo qe je te uroj te kalosh sote diten ne menyre te mrekullushme. edhe per ty pershendetje arber. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 10:36 pm | |
| nje pershendetje per te gjithe ataret e BK qe e duan me zemer Shqipnine tone te bashkuar...
nje lajm kam per juve,qe nga ky moment me nuk do te jem pjese e keti forumi sepse nuk dua te ia humb vetes vlerat me tutje, ska mbetur gje per te diskutuar ne kete mes ,une jam krejt dikush tjeter dhe per interesa personale te dikuj qe e din gjith forumi mua gjdo dite me ndroohet identiteti ,gjdo dite me ndrrohet vendbanimi nga nje shtet ne shtetin tjeter ,gjdo dite e me shume fyhem dhe e shoh te arsyeshme se kam diskutuar me disa njerz qe e kan te humbur arsyen e jetes, me disa qe nuk ia ka vlejt por te ju them te drejten edhe pse nuk ka i shkonte karaketerit tim replikat emia detyrohesha te shkruaj sepse kisha te beja me disa individ se po te heshtesh me ta ata krijojn bindjen se te kan mundur, jooo o te nderuar une nuk jam nga asnje qe ju aluduat,une sjam askush nga asnje lloj fytyre qe ju keni njohur, se une kurr ne jeten time nuk u futa ne asi lojra por ju jeni ata qe keni halucinacione dhe shihni endrra me sy hapur.... Mua me vjen keq qe po largohem, se eshte nje forum qe ia ka vlejt si emer,doja te ipja kontributin tim si femer ne kete rrafsh ku qellim kryesor ishte Bashkimi i trojeve Shqiptare .... nje pershendetje speciale per antaren fionaa,je embelsia e forumit,vazhdo te jesh e tille,per antarin driniii,mesova shume nga ju dhe metaforat plot menquri praktike,merre drinin me vete nga do sepse te duhet,mua me sherbeu te mesoja shume,per antarin,nipixhaxhit,te pershendes shume, je antari me me edukate,gje qe shihet ne shkrimet e juaja,suksese,per eva,qlodhja e forumit,pende qe premton shume,parapsikologu,gjithashtu poet i ardhshem me shume suksese per para,arber,i drejt perdrejt,i nderuar,dhe i vyeshem,bashkom, riki30,sofra me shume pune per emrin e forumit,petritkola,nje tru qe i duht patjter forumit dhe kombit.... Me falni nese kam harruar dikend,ju pershendes te gjitheve duke ua uruar vitin e ri 2010 dhe shume suksese ne gjdo sfer te jetes suaj,dhasht Zoti endrra jone per Bashkim Kombetare te realizohet sa me shpejt... | |
|
| |
Atdhetari Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1415 Age : 113 Vendi : Arbëri Registration date : 13/11/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 10:52 pm | |
| voglushja+Murtiri
Ajo dotë jetë gabimi më i madhë nëse largoheni ! Për shkak personave që fyejnë panderpre dhe personave që tregojnë vetëm urejtje ndaj tjerëve nuk është për tu a zën të madhe Voglushe dhe Murtiri.. Aspak mua edhe besoj të tjerëve nuk na ndryshon mendjen shkrimet e tyre se si ju sulmojnë , edhe nuk jeni të vetmit edhe une kam qen edhe tjerët si une kan qenë.. Po çka ? Punë e madhe , mua më brengos një person sikurse je ti dhe Murtiri kur më sulmon , se sa për ata edhe me krenarë e ndie vehten .. Dëshiroj që të keni përkrahje nga të gjithët anëtarët e forumit për JU . që keni dhën mund në këtë forum , edhe me sjelljet e juaja shumë të civilizuara meritoni gjdo përkrahje .. Kthehuni ! | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Wed Dec 30, 2009 2:38 am | |
| edhe mendoj se apsolut e pa nevojshme largimi i voglushes dhe i murturit, ka pas ndoshta disa polemika te pa nevojshme me detektivin e xhitin por tek e fundit forumi asht per ket, edhe n´realitet kta e kan ber ket forum shum interesant, me qense disa polemika kan mun ti bejn -PM- e din kta ma mir vet. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Nje..!! Wed Dec 30, 2009 11:52 pm | |
| nje befasi po lexoj .un nuk isha e pranishem mbrem per arsye personal tani sa erdha dhe u befasova kur pash ket shkrim cfar thua moj ti voglushe ??? aqe e dopt je ti te besh nje dorzim tilla harroe harroe dhe te them hyre ne forum . ti dhe zotri merturi,si mendon ti te biesh ne nivelin e njerzve qe jan hiq me shum se injorantete lutem nuk te mendoj till.sidomos ty. ti me kte tregon heroizmin e shotes a!!! te lutem kthehu ne forum ti dhe shoku juaj z.merturi.njerzi si ju i hyn ne pun kombit e jo psikopat qe mundohen te bejn perqarje .ti me kte largim vetem i gezon armiqet.hyre te theme un po te pres ??? | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Thu Dec 31, 2009 1:10 am | |
| nje arber je nje prej tyre ,ska problem,po edhe ne nuk na pengoni fare,eshte problemi juaj po sa kane patriotizem keta ,na ruajt zoti.. po mu nd te bisedojme pa u ofenduar ,vet ja kan nise ... | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Thu Dec 31, 2009 1:12 am | |
| nje vit te kendeshem te gjitheve ,urime tung,, | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Thu Dec 31, 2009 2:52 am | |
| Nji unitet me i madh i yni ne pergjithsi-ne 2010: | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Thu Dec 31, 2009 9:43 pm | |
| Nje urim per vit te ri per Fionen. | |
|
| |
| Titulli: Re: Nje..!! Fri Jan 01, 2010 12:16 am | |
| nji unitet i atdhetarve kunder Atisarve. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Nje..!! Fri Jan 01, 2010 12:20 am | |
| nje vite i mbar per ju rrimtaf. | |
|
| |
ruvejda Fillestar/e
Numri i postimeve : 28 Age : 30 Vendi : kosova Registration date : 19/12/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Fri Jan 01, 2010 12:37 am | |
| do Zoti 1 vit me lehtsime e me suksese per te gjith ju | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje..!! | |