| Nje..!! | |
|
+37Vesa Sportisti kaqurrelja Sofra istogalia Bjondina Angela I'm_Back medvegje Merisa AULONA tttt L1ndush3 Driola xhiti detektivi murturi ruvejda Atdhetari Medalim Ramizi elisa feride xhema The-Soldier arberia Luki voglushja NIPIIXHAXHIT Driniiiii zeriatdheut Eva0506 BashKom Delia rrimtaf Xili Parapsikologu ...... 41 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| |
| |
NIPIIXHAXHIT Anëtar i ri
Numri i postimeve : 167 Age : 44 Vendi : te dardha Registration date : 28/09/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 3:39 am | |
| nga NJE gote raki se iku fionaa | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 12:59 pm | |
| Nje dite te mbare ,te gjitheve ju uroj | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 1:25 pm | |
| nj e kerkese , pse se ktheni detektivin,apo keni harrua.. | |
|
| |
feride Anëtar
Numri i postimeve : 427 Age : 39 Vendi : alanese Registration date : 13/12/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 2:34 pm | |
| nje nate pa enderr nje gjum na ndan nje shi na rreh por dashuria na mungone . | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 10:21 pm | |
| nje pershendetje per ju qe jeni online dhe per fionen qe sqenka pr momentin | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 10:25 pm | |
| Nje respekt per te gjithe | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 10:26 pm | |
| nje pershendetje pr ty parapsikologu dhe nje kerkes kam per ty,ma pershendet ferizajn te lutem shume | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:00 pm | |
| Pershendetje voglushja...pershendetjen e dergoj pa asnje problem dhe ne emer te Ferizajt te falemnderoj dhe te pershendes... | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:30 pm | |
| nj pyetje per zotri dalloshin, pse e lejoni veten qe dikush si keta tipat ketu ne forum te jene ne formacionin tende kur ata fyejn e shajn pa fakte une quditem ti pretendon te jesh profesor i nderuar qe ste ben diqka te veqant se ka shume te tille por nuk te kuptoj pse e lejon veten keshtu une per veten time sdo ta lejoja,apo skeni rrugzgjedhje tjeter | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:44 pm | |
| ti ke met me msue diken se ken merre ne organizate e ken jo,me ju kena qen po jan largue te gjithe ,une kam qene anetare prej 2002 po ste vjen turp te pyetesh asy pyetje pa lidhje,kushe jeti qe perzihesh ne keto pune. Aksh fbksh ka me mijera anetare ,ju jeni te perjashtuar nga ne dhe kurre mos u perzi .ju do te pergjigjeni per shume gjera..po mos e zgjat me mire. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:45 pm | |
| hahahahhah ste pyeta ty o krijese e Zotit mos fol kur ste pyet njeri ncncnncnc | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:50 pm | |
| po, din mu nal oj e mjere ,me te vertet jeni psikik ju te gjithe ai grup prj dy vetash,skishi te ndlur ,nje femer si ti me kesi sellje primitive..ende skemi p..a | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:52 pm | |
| po ta besoj qe skeni pa une u them qe sa kohe se nuk ka shanca te me keni takuar e ju ngulni kemb se me njifni hahahhahaha po edhe nje gje tjeter skeni shanca ju te takoni femra te kalibrit time se sju flasin njerzeve si ju | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:56 pm | |
| une ,po te pyes pse ju se pra thirri nje formacion qe s keni fare ntare po vetem i futni njerezit pa qen aty fare,dhen pse jeni te larguar nga shoket te te gjitha trojeve shqiptare dhe dispora..kushe jane te qmendur te gjithe apo dis persona qe njifen ne gishta... pse ste vjen turp te mirresh me njereezit,dhe pastaj akuzon pa lidhje,a ben te shiqojsh punet e tua dhe mos ofendo ketu,se te njofin kosova dhe gjithe shqiptaria per punen tende.....bolle ma... | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Nje..!! Mon Dec 28, 2009 11:58 pm | |
| ne te njofim se kushe je,po prof me mire te njef.....po sn intereson fare ,vazhdo te shkrujsh diqka tjeter e jo me rrena e shpifje se jeni mesue ,po nuk po ju shiten kerkund ma.. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:00 am | |
| nj qesshje te madhe bera ne kete rast hajt bre ma mos u mirrni me gjera koti se as afer nuk jeni te ja qelloni se kush jam por un desha te debatoj me profesorin por si duket ai nuk qe i gatshem hajt me te mira se spo kam kohe te mirrem me me juve | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:03 am | |
| NJE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: po psikopatet skan kontrolle fare vetem qeshin e nuk ndalen.. eshte problemi i tije a debaton me psikopata te llojit te juve ... a din te shkruaj si njeri apo... sa here duhete ty te terhekim vrejten te mos dalesh jasht temes. permbaj temes. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:06 am | |
| nje....ju jeni ata qe humbni kontrollin se une jo per bese e shihni hehehehhe | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:10 am | |
| nje pyetje po ku je moj fionaa mikja ime,kudo qe te jesh te pershendes shume | |
|
| |
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:16 am | |
| o ju njef tere shqiptaria oj voglushe mo s mos se vetem demton veten me keto budalleqe ,ne e dijme si kane shkue punet oj zoje per ate jane largue e gjithe anetaresia nga ju ,kane mbet vvetem do pleq dhe do dezertore pa shkolle te ju ,po mos e tepro se dijme shume gjare une kame qen kohe te gjate anetare i fbksh-aksh te gjithe prap jemi bashkue pa ju.se askushe nuk dashti adilin dhe ju u larguan njerezit pershkak se ju vetem rreni mashtroni hani pini me shishe te rakise ne gjep dhe shani , te lutem mbylle kete kapitull ,mos na detyre ketu ne forum ,tja qesim marifetlleqet e juaja dhe budalleket se vet po kerkon... vazhdo me shkrime tjera mos u mirre me atdhetaret se ka kushe i vlereson kena Kryetare udheheqesi ne tere trojet shqiptare...ata na vleresojne ne dhe ju... | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:19 am | |
| NJE...o une si perkas o njeri asnje formacioni por mos shihni halucinacione por nje pytja kam per ty,cila eshte pergatitja juaj profesionale? | |
|
| |
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:22 am | |
| ska koment..... ska lidhje profesioni ,po mundesh me qen .... edhe qeni kryen shkolle ,po njeri me qen eshte me rendesi. ti edhe nje qind shkolla ti kesh ske vlere te qytetaret fare ... me shkolla kena plot po ste ben njeri... | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:24 am | |
| nje...po e vertet te perkrah se ti beje tifo ketu per profesorin tende duke thene se eshte profesor se edhe une kam then kete gje... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Nje..!! Tue Dec 29, 2009 12:28 am | |
| Nje pershendetje per ty voglushe je mire moj zemer si kalove sote diten ka diq andej ka ti . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje..!! | |
| |
|
| |
| Nje..!! | |
|