| ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Sat Apr 04, 2009 3:06 pm | |
| Xhiti, ju pershendes ju uroj shendet lumturi kenaqesi,dhe bashkim rreth idealit kombetare. Me deshire qe nje dite te afert do bashkohemi me nje mendje dhe do largojm nga politika keta politikan servil antishqiptare.. Mosum dalt shpirti pa i pare keta servil te larguar nga politika,dhe njeherit me syt e mi te shof bashkimin kombetare,, ju dua dhe ju pershendes. Deri ne sherim!....tung.... | |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Sat Apr 04, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Sat Apr 04, 2009 6:06 pm | |
| Xhiti te uroj sherim sa me te shpejt! Ne momentet me kritike ku eshte populli shqiptare,ne momentin kur ti i duhesh me se shumti shokeve te idealit! Kur nevoja per ty eshte me e madhe se ndonjehere! Kur Fronti ka nevoje me shume se kurre! Si udherrefyes kriesore per Evrop per qeshtjen kombetare! TE gjithe shoket e idealit i le me gishta ne goje,me shprese se se shpejti dote sherohesh! Nga kjo semundje e pa pritur! Te urojme sherim sa me te shpejte dhe sukses ne OP! Te presim me padurim! QE prap te kthehesh pran nesh shokeve ,dhe te na prish me idet etua guximin frymzimin per qeshtjen kombetare! Pa ty jemi sikur zogu ne kafaz! Lutim zotin qe te ndihmon dhe sherim sherim sa me te shpejt! Me mall me lot ne sy Shoku i juaj Detektivi! | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Thu Apr 09, 2009 1:22 am | |
| Xhiti I nderuar vella me keqardhje e mora kete lajm nga ju qe jeni ne spital,por i lutem perendise dhe shpirtit tim qe te dalish sa ma shpejte nga spitali i shendosh si nji djal i ri dhe je i ri . une jam edhe ma i vjeter se ti por edhe pse jam shume i smut nga zemra jam i forte sa nje djal 25 vjeqar. !!!! Xhiti pije per çdo mengjez nga nje gote qaji kamomil me limon e venoi mjalte kjo eshte receta per te gjitha smundjet,dhe ishalla shihemi sa ma shpejte diku ku ju do na caktoni diten,por me na mbajte fjalen! Pershendetje ma te sinqerta i nderuar Xhiti vellau yn i dashur | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Thu Apr 09, 2009 4:34 am | |
| Une bashke me miqt e idealit lutemi per ty ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Thu Apr 09, 2009 10:51 am | |
| Ju falenderoj te gjitheve ketu,jam dal nga spitali! Ju dua shume! | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Thu Apr 09, 2009 11:43 pm | |
| xhiti Na gezove vellau i dashur dhe dhashte perendija qe ti te na udhezon drejte bashkimit. edhe nje herit pershendetje ty dhe fat paq me familjen ne pergjithesi | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve Thu Apr 09, 2009 11:51 pm | |
| haxhiu, te pershendes dhe te falenderoi shume! edhe une te pershendes shume,duke te deshiruar jete te lumtur dhe force drejt bashkimit kombetare! Shendet ty dhe familjes! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve | |
| |
|
| |
| ja ne spital-i semur momentalisht-ju pershendes te gjitheve | |
|