Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

''Shok apo Vella''

Shko poshtë 
+24
loredana
tina
STUPCAT
Euridika
E_Bukura
**Embelsira**
Ani
Mysafir
bessa
besa-bese
Aquila
shaban cakolli
rrebelja
sofia
tom sojer
Sy kaltri
meli
Sofra
Riki30
Hana
silvi
Kosovarja
Anna
Beton
28 posters
Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
AutoriMesazh
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Sep 16, 2007 5:28 pm

''Shok apo Vella'' Students
C'mendoni ju cili eshte me i afer.

''shoku apo vllau''

do t'i lexoi mendimet e juaja me gjithe deshire

vazhdim te mire ne teme.

made in Beton

Edituar për herë të fundit nga në Tue Sep 18, 2007 1:54 pm, edituar 1 herë gjithsej
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.bashkimikombetar.com
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Sep 16, 2007 5:44 pm

Vllaun ta ber mami dhe babi sun e zgjedh i keq i mire eshte vllau yt ndersa shkon e zgjeth vet nese nuk te pershtat e len dhe zen shok tjeter por ne shum raste shkou eshte tregue me i mire se vllau .
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyMon Sep 17, 2007 1:41 pm

Te njejtin mendim sikurse Anaa kam dhe une se vellaun e ke vella dhe patjeter se eshte me i aferm,mirpo per shume gjera te jetes flas per veten me shokun jam me e lire dhe me e hapur,pasi qe shoku eshte ne te njejten moshe dhe ka probleme te njejta,ndersa une vllaun kam me te madh ,dhe nuk i ka me ato problemet studentore....
silvi
Anëtar
Anëtar
silvi

Numri i postimeve : 218
Registration date : 04/09/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyMon Sep 17, 2007 2:16 pm

Varet shume nga marrdheniet qe ke krijuar,nese ato jan te mira dhe te qendrueshme sigurisht qe vllai ka me shum prioritet perderisa eshte dhe gjaku qe te lidh,por do te thoja qe eshte dicka individuale ,disa kan vllain me afer disa preferojne shokun,por dicka eshte e sigurte shokun nje dite mund ta hedhesh poshte po vellain s'mundesh se kudo qe te shkosh ai mbetet gjaku yt dhe nese ke hedh ate posht,duket sikur ke hequr dicka prej shpirtit...Vellai te behet dhe shok por shoku nuk te behet dot vella megjithe qellimet e mira ne zemer...
Hana
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Hana

Numri i postimeve : 1192
Registration date : 17/09/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 18, 2007 2:37 am

Me i afer eshte qe kushe e ka shpirtin miloner ke shok apo vella eshte personi me i pasure ne bote,Shoku/e i vertet eshte ai/jo qe te done pa interes dhe qe nuk ta mendon te keqen.

Vllau nga xhaku eshte me i afer se shoku.
Musafir
Vizitor

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 18, 2007 2:51 am

Shumë tem e qëlluar i lexova edhe postimet e juaja të nderuar antarë, Mendimi im është se Vllau është më afër se shoku ,por ka edhe shok që nuk mund ta ndajsh nga vllau ,thot një fjal popullore i joti mishin ta han po gjakum ta ruan ashtë më se e vërtet sa do që të jet vllau i keq prap se prap është vlla ,mirpo edhe shoku i mir nuk mund të ndahet nga vllau me gjithse ndoshta ju duket qesharake por është ma se e vërtet,por po e ceki jo shok interesi por vërtet shok ,nëse keni hasur edini qka është nëse jo ishalla hasni në te.
Miku i mirë dihet në ditë të vështir,pra një nder ta është shoku im Sofra që kam një simpati të madhe për te prandaj e ceka më lart.
Riki30
Admin
Admin

Male
Numri i postimeve : 2358
Vendi : Prishtine
Registration date : 09/08/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 18, 2007 3:22 am

Deli fort mire e paske cek me ty jam kam has dhe une ne shok shum te mire e qe mu ka gjind edhe ne momentet me te veshtira por prap se prap vellau sic e the dhe ti i yti mishin ta han po ashtin ta ruan
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 18, 2007 11:36 am

Deli falemindeirt gjithashtu jeni rë nderuar; Deli, Beton, Riki 30 etj etj ....
Shoku shok e kosi me pare ha ha ha Arrow pak shaka.
Përmendimin timë flas se shoku është më i afërt se vëllau e kam për shok të fjalës, pushkës, nderit dhe jo për ata shok që janë të ligë dhe të lënë në baltë.

Vëllau mbetet vëlla e ke gjak nga familja dhe nuk ke mundësi që ta zgjedhësh i mirë apo i keq e ke hise.... kurse shokun ke mundësi që ta zgjedhësh.

Edituar për herë të fundit nga në Thu Feb 14, 2008 2:03 am, edituar 1 herë gjithsej
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 18, 2007 3:35 pm

Po eshte e shkruar vete me xhakun vllau,por nuk mund edhe nje shok i mire te quhet urejtje prandaj m'varet se n'ç'momenti duhet te kshillohet e te dallohet shoku me vllaun.

..by Beton
meli
V.I.P
V.I.P
meli

Female
Numri i postimeve : 842
Vendi : diku ne gyrbet

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyMon Sep 24, 2007 1:49 pm

Vllaun e ke te nje gjaku edhe kuptohet qe e do me shum ,po dalloin se si e do vallaun e si shokun nuk jan njejt,nuk me mendoi me vllun mund te shprehesh si me nje shok kte e mendoi edhe motra me shoqe,mirpo me nje shok te mir pa interes mund ta kesh si vella .
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

Numri i postimeve : 1972

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyTue Sep 25, 2007 11:57 pm

Vëlla per mua është Riki dhe Shpatii
ne jeten time kam pas shumë Shokë dhe Shoqe as nje her nuk i kam quaj Vëlla as ken deri keta du ma lart permendurit
por as nga Shoqet as kën nuk e kam quajtur Moter edhe pse me kan respektu shum si vella dhe une i kam respektu taman Shoqe te mira por vetem dy Femra nga Forumi i quaj Motra dhe i respektoj si Motrat qe kam nga Nëna dhe Baba qe mi kan ber ati jan
MICKONJA dhe AZZURRA
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyWed Sep 26, 2007 9:31 am

Sa djale i mire qe je more Xili!

Kurse ti Anaa i ke rene pikes. E ke thene bukur!

Respekte
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyWed Sep 26, 2007 9:33 am

Sofra kam qeshur me shakane tende "Shoku shok e kosi ma pare" Hahahaha!

Po ka edhe nje thenie per vellain: "Vella vella po qesja ne mes".
sofia
Fillestar/e
Fillestar/e
sofia

Numri i postimeve : 43
Registration date : 24/09/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyWed Sep 26, 2007 1:36 pm

"Vella" eshte ai qe e ka gjaku e njejt e qe te lind e njejta nene,por ne disa raste edhe shoku mund te jet me afer teje..

Une persoalish at qe flas me nje shoqe apo a shok siq thot Sofra me lar shok/shoqe i/e fjales nuk mund te flas me vllaun, prandaj ne disa raste ne disa moment shoku eshte me i afer se vllau.

Ket qe po eshkruja tash ndoshta nuk ka lidhje me temen, eshte nje thenje qe thot:Nene e Baba jan ata qe te rritin e jo ata qe te lindin.

Pranda shokun edhe pse nuk e lind njejta nene mund te jet me afer vllaut.
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyFri Oct 05, 2007 9:58 pm

mua as kush deri më sot nga Shokët nuk me ka dal sikur Vëlla
Une shum njerëzve ju kam dal haku
por në jeten time nuk mund të them se e kam respektu diken si Vella keshtu si SOFREN dhe RIKIN
këta i respektoj shummmmmmmmmmm
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Numri i postimeve : 2960
Registration date : 06/10/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Oct 07, 2007 8:56 pm

valla une pajtona me mendimet e shumices prej juve se vellau esht me i afert se shoku ama ne qoft se ke nje shok te mir atehr do shkoj krah vellaut por vendin e ti se zen dot une per vete kam shok qe nuk i ndaj nga vellau ka gjera qe shoku i kupton me shum se vellau por vellau mbetet vella
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Oct 07, 2007 9:02 pm

dhe une pajtohna me ty Rrebele
por me vëlla nuk mundesh te jesh ma e lir si me shokun apo
se shokut i tregon do gjëra por vëllaut nuk mundesh të ja tregosh
rrebelja
V.I.P
V.I.P
rrebelja

Numri i postimeve : 2960
Registration date : 06/10/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Oct 07, 2007 9:38 pm

valla xil ndoshta se vllaun e kam ma te vogel po me shoket kuptohemime shum apo ndoshta se kemi nej mosh edhe kei te njejtat halle ato hallet shkollore .....
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySun Oct 07, 2007 9:40 pm

Rrebelja po shumica e njerëzve me shoqeri i qajn hallet ma se shuti se sa me vella
shaban cakolli
V.I.P
V.I.P
shaban cakolli

Numri i postimeve : 8740
Registration date : 23/08/2007

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySat Oct 13, 2007 12:30 am

shok xilo,sesotvella nuk ka
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySat Oct 13, 2007 10:16 am

Ore njerez, vellai eshte vella. Eshte gjaku yt. Eshte ndergjegja jote. Mund te perkulesh ta marresh sapunin kur te bie, por jo me shokun.
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySat Oct 13, 2007 12:46 pm

Shaban une te them ty dhe të gjithëve ju kam thën
Se nga Shoqëria e Forumit Vllezër i krahasoj vetëm dy Vetë
ata janë SOFRA dhe RIKI30
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyFri Dec 07, 2007 1:02 pm

Më lejoni të ju tregoj Vlersimin tim
Këtë Djaloshin me AK 47 e kam Pas Sikur Vëllaun tim
ka qen Luftëtar i ish UÇK-së ka pas merita të mëdha në Luften e Kosoves me 4 Shtator të vitit 2003 e kan vra në Burgun e Dubraves me katër Pjestarë të ish UÇK-së
ky ma ka kall zemren se nuk e kam dalluar nga Vëllezrit e mi shum mir kemi kaluar me të
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptyFri Dec 07, 2007 2:43 pm

Thuhet se, me nje Shoke te mire e gjene edhe argjentin ne funde te detit.!!!

Thuhet per mikun, me mire eshte te njohishe armikun se sa mikun.!!!

Thote populli.!!!!
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' EmptySat Dec 08, 2007 10:46 am

Xili faleminderit për besimin që ke në mua si vëlla, gjithashtu edhe unë të vlersojë shumë si shok edhe si vëlla, sidomos që ti nuk po i harron shokët e luftës që nuk janë më në mesin tonë kjo tregon virtytin tënd dhe e dallojnë personalitetin që ke ti nga ata që dikur luftuan dhe po shkelin mbi mundin dhe gjakun e atyre që derdhën gjakun për liri.
Sponsored content

''Shok apo Vella'' Empty
MesazhTitulli: Re: ''Shok apo Vella''   ''Shok apo Vella'' Empty

''Shok apo Vella''
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 3Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» "Zoti Shok" liber nga autori Petro Dudi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi