Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

A i friksoheni Plakjes?

Shko poshtë 
+45
xhema
......
Parapsikologu
meri
Melodi
L1ndush3
Anabela
veletini
elisa
morena
Dr!lj@
socratus
Driola
tina
Agrone
Aldo
delick
Fjona
echo
loredana
idol
rolling
luan mreti
Ani
shaban cakolli
Mysafir
Orfe@
Euridika
Nezir Myrta
gjakushi
tom sojer
**Embelsira**
Sofra
Albea
besa-bese
Sy kaltri
Beton
Kosovarja
Hana
azzurra
silvi
meli
Riki30
Guximi
Anna
49 posters
Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4  Next
AutoriMesazh
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

A i friksoheni Plakjes? Empty
MesazhTitulli: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Sep 16, 2007 5:17 pm

Une jo se eshte nji ligj nga nytra qe deshe ti apo jo plakjen smund ta largosh .
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Sep 16, 2007 11:35 pm

Plakjen nuk mund ta largosh por ta ngadalsosh mundesh

Urime per temen Anna, pershendetje
http://www.bashkimikombetar.com
Riki30
Admin
Admin

Male
Numri i postimeve : 2358
Vendi : Prishtine
Registration date : 09/08/2007

MesazhTitulli: :: A i friksoheni Plakjes   A i friksoheni Plakjes? EmptyMon Sep 17, 2007 1:18 am

Vetem ta kemi nje pleqeri te shendosh mos te na provon zoti me semundje te renda e pleqeria mireseardht ishalla e presim
meli
V.I.P
V.I.P
meli

Female
Numri i postimeve : 842
Vendi : diku ne gyrbet
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyMon Sep 17, 2007 1:51 am

Edhe un jam me nje mendim me rikin30,se sa per se plakemi mir e ka len zoti ashtu se na ish merzit vetja me te njejten pamje hahahahah.
silvi
Anëtar
Anëtar
silvi

Numri i postimeve : 218
Registration date : 04/09/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Sep 21, 2007 8:04 pm

Nuk i frikesohem plakjes,sesa mendimit,ne do arrij ta njoh... scratch
azzurra
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1294
Vendi : Kosove e dashure
Registration date : 28/08/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Sep 22, 2007 8:55 am

Nuk feriksohem aspak nga pleqeri, edhe pleqeria eshte e bukur me ato rrudhat neper fytyr,nuk kam qe te friskohem nga pleqeria kur njeriu dhe me pas 100 vjet kur ne shpirt e ne zemer eshte i ri ateher duket si mi pas 20,por nese i ke 20vjet e ne shpirt e ne zemer dukesh i vjeter ateher i ke 100 vjet...

I lutmen Zotit q' te mos t' kem ndonje semurje te rend ne pleqeri e kur te vdes te vdes pa vuajtje kjo eshte kryesore,ma pleqeri si per te gjithe vjem edhe per ne!!
Hana
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Hana

Numri i postimeve : 1192
Registration date : 17/09/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Sep 22, 2007 12:20 pm

Plakjes nuk ja kam aspak friken deren tek shpia ime e ka te mbyllur,te jeshe pa frike ne plakje do te thote te jeshe i organizuar ne rini,pune pune nat e dit ne plakje te shofim pakes drit.
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Sep 30, 2007 3:50 pm

Eshte fenomen qe patjeter qe duhet te ndodh ,dhe nuk kemi pse ti frikesohemi ,andaj sic tha edhe Riki nje pleqeri te shendosh .
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Sep 30, 2007 5:21 pm

Une epres plakjen nji dhurat nga pernedija qe do te me behet .
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyThu Oct 11, 2007 11:46 pm

Per njeriun qe eshte puntor mendor,mendon edhe per plakje nuk ka pse te friksohet prej plakjes,por duhet te beje nje sigures per plakjen..

shendet dhe veq shendet kjo eshte kryeveper edhe ne plakje.
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

Numri i postimeve : 1972

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 12, 2007 12:06 am

jo nuk i frikesohna as një her se nga dal po na vjen të gjithëve pleqëria
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 12, 2007 2:59 am

jo more une si friksohem sepse se kam njet me u plak hiq .
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyThu Oct 18, 2007 11:58 pm

Pleqeria eshte nje faze e cila per shumicen e njerezve eshte nje periudhe jo e mire,pasi shumica prej njerezve kane frike nga pleqeria.Ku deshmi me e mire per kete eshte se vitet e fundit eshte bere si e domosdoshme per disa njerez nderhyrjet e kirurugjise plastike,ku shume njerez nga frika se po plaken dhe per tu munduar ta parandalojne kete proces u netrohen shume operacioneve vetem e vetem qe te duken me te rinje dhe ti shmangin sa me teper rrudhat prej te cilave,edhe me se tepermi kemi frike nga pleqeria.
Por pleqeria nuk eshte faze e jetes edhe aq tragjike si mendojne disa,ku procesi i plakjes ne te vertete eshte proces i ndryshimit.Ku gjendja e posaarritur duhet pritur me gezim,sepse secila faze e jetes se njeriut paraqet vetem edhe nje hap perpara ne rrugen e pafund.
Gjithashtu disa hulumtime tregojne se njerezit te cilet me se tepermi frikohen nga pleqeria kane mundesi te perjetojne plakje te parakohshme,ku shkak per kete eshte frika neurotike.
Edhe nje fakt interesant eshte se shume njerez sukseset me te medha i kane arritur prej moshes 65-80 [/i]
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 19, 2007 12:01 am

Jo aspak se çdo her po shkojm nga Pleqëria
dhe afër vdekjes kështu thojn pleqët
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 19, 2007 12:46 am

Une mendoj,se edhe plakja eshte pjes e jetes sone,siç kemi jetuar deri sote dhe si po jetoim ne keta momente do te jetoim edhe kur tejmi plak/a,prandaj nuk duhet qe t'i friksohemi kur e dim qe eshte pjese e jetes.

..by Beton
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 19, 2007 3:08 am

nuk rrij duke mednue asnjiher se do te plakem as qe e shikoj pleqerin ndonjihere mendoj keshtu si jam do te jetoj deri ne fund une kaher e kam perzen pleqerin i kam then tek une ske vend dhe se kam ber gonak ja kam mshelur deren mendoj te jem vitale deri ne fund te jetes sime dhe mos te shikoj pleqerin .
azzurra
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 19, 2007 11:45 pm

Pleqeria eshte nje pjes e jetes, e cila me kalimin e kohes do te arrij per te gjithe...Une personalish nuk i friksohem pleqeris, do te isha shume e lumtur nese do te arrij deri tek pleqeria,nese Zoti do me jep fat èer te arritur qe te shijoj edhe une vitet e pleqeris, ma krye veper eshte te jemi te gjithe shendosh e mire.

Pleqeria tek une e ka deren e hapur edhe pse kur vjen ajo nuk e pyet askend a friksohesh apo jo haha...
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptyFri Oct 19, 2007 11:50 pm

as nje her nuk i frikesohna Plakjes se ajo do na ndodh të gjithëve ZOTI e ka lon me u plak njëriu
Hana
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Hana

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Oct 20, 2007 1:15 am

Kam nje mall te madh per te dhe gjithnje them,qe kur te me vije teresisht plakja.aty kam deshire ta perfundoj jeten. Aty eshte nje qetesi absolute....
Musafir
Vizitor

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Oct 20, 2007 1:50 am

Jo mendoj unë Hana se edhe pleqrija e ka shijen e jetës sidomos kur ke nji shëndet të mir , por mvaret sejcili ka paramendimet veta . Por më mir që nuk dim se qka na pret e ardhmja sepse të gjith e kemi atë rrug të pa kthyer .prandaj i dëshiroj sejcilit një të ardhme të lumtur .
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Nov 03, 2007 9:48 pm

Une mendoj se nje nr. i madhe i individve nuk e ka akceptuar procesin e pleqerise ngase veq mendojne se me te vjetersuar, po i humb te gjitha.(kupto shtresa e suksesshme)

Ku ne fakt eshte e kuderta:

Pleqeria eshte shenje qe interpreton te perjetuarat pavarsisht se cfar jan ato, vuajtje, mjerime, hidherime apo gezime.
Te dikush varesisht nga gjenet, len gjurme me shume ke dikush me pak. Po njeriu s'ben asesi te e perdor teknologjine (kirurgjine plastike) te i fsheh te kaluarat/perjetuarat.

Une mendoj se njeriu qe arrin te plaket, duhet te kete arsye te mburret qe ka arrit ate shkalle
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1178
Registration date : 27/10/2007

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySat Nov 03, 2007 10:05 pm

Aspak nuk me frigon pleqeria

ku eshte ajo e mire moj Kosovare, pleqeria eshte tejet e mire kur i ke nipat e mbesat afer, kurr më e lumtur s'do te jam nese e kam familjen afer dhe te knaqem , vetem ashtu eshte e lehte pleqeria.
azzurra
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Nov 04, 2007 12:03 am

Nuk i frikesohem aspak pleqeris ajo tek une eshte e mire ardhure,e pres me te gjitha dyret te hapur te shtepis,do te isha shume e lumur te arrij deri tek pleqeria te shoh shume gjera ne jete,gezim lumturi, perse jo edhe vuajtje,te kenaqem duke i shqiura nipar dhe mbesat e mia duke lozur, edhe pse jam shume e re per ti menduar keto gjera tani.
Pleqeri eshte pjese e jetej e ka nje bukuri te vete, nje kalim te kohes, jeta eshte nje rrug e gjate ai q'arrite deri ne funde d.m.th arrite pleqeri ka arritur fitoren.
Kohen e tashne po ndodhin shume gjarje te vdekjes ne moshat shume te reja...
Para disa dite ne Lugano (Zvicerr) humbi jeten nje djal i moshes 22 vjeqare, me ket nuk do te thote ti friksohemi vdekjes por duhet te jemi te lumtur te arrijm deri tek pleqeria, e jo te humbim jetem ne moshen me te bukur.

Por gjitheqka q' ven prej Zotit nuk kemi shka te bejm buhet ti perballojm edhe vdekjes.
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Nov 04, 2007 12:12 am

Nuk i frikesohem as nje her Plakjes
por nga një her kur shoh Pleq ndalem dhe i shikoj
mendoj kur të vij une ne moshen e tyre
paramendoni 40 grad nxeht Pleqt me gjempera dhe Setra si te rinjet ne dhjetor qe veshen trash Pleqt ne qershor mundesh me i pa ashtu
se ko me na rrog reuma
hahahahhahahahahhah
Hana
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Hana

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? EmptySun Nov 04, 2007 11:40 pm

Plakja dhe vdekja si cdo gje tjeter, eshte ceshtje truri se kuptoj pse duhet te kemi frik nga plakja siq erdhem ne ket bote ashtu duhet edhe te ikim,kam pershtipje se ateher ne pleqeri jeta do jet edhe me e bukur.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: A i friksoheni Plakjes?   A i friksoheni Plakjes? Empty

A i friksoheni Plakjes?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 4Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4  Next

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shëndeti-
Kërce tek: