| Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme | |
|
+7njonidrenica Ali Baba Tepelena Guximi Kushtrimi86 MUHAMETII nardlushnja Shqipo_ 11 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Shqipo_ Anëtar i ri
Numri i postimeve : 194 Age : 111 Vendi : Prespe Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Fri Oct 17, 2008 5:07 pm | |
| Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme
Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme
Lufta në Ballkan është e pashmangshme, për shkak të kushteve në të cilat jeton pakica serbe në Kosovë.
Këtë e deklaroi sot kryepeshkopi i Kishës Ortodokse Serbe Amfillohie. Sipas tij luftërat e viteve të 90-ta të shekullit të kaluar sërish do të ndizen në territorin e ish Jugosllavisë, ndërsa do të shkaktohen nga shqiptarët etnik, numri më i madh i të cilëve janë mysliman. Kryepeshkopi Amfillohie thotë se është më se e qartë se kjo të jetë burimi i konfliktit të ardhshëm. Unë e dua paqen, por jam realist. Një periudhë të caktuar do të ketë paqe, por kjo do të jetë koha për përgatitjen e konfliktit të ri, për luftë të re, theksoi kryepeshkopi Amfillohie, i cili mori kryesimin e Kishës Ortodokse serbe pas tërheqjes së patriarku Pavle për shkaqe shëndetësore.
ALSAT-M
http://alsat-m.tv/Lajme-nga-bota/6417.html | |
|
| |
nardlushnja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 90 Age : 54 Vendi : Greqi Registration date : 27/04/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Fri Oct 17, 2008 6:12 pm | |
| nuk e kuptoj pse duhet te kete lufte. Pakica serbe ne kosove nuk gezone te drejtat si gjithe shtetasit kosovare????? Ne qofte se jo mendoj se ka ardhur koha qe te reflektojme dhe te mos bejme gabime ne kete drejtim. Ne qofte se ata gezojne te gjithe te drejtat atehere cfare m... duan. Te me falni qe ve ne dyshim te drejtat e tyre ,por ketu ku jetoj une vetem te keqija degjoj | |
|
| |
MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Fri Oct 17, 2008 6:32 pm | |
| nardlushnja, sic duket nuk e pasket lexuar sic duhet temen. Kryepeshkopi ka thene se luften mund ta inicojne shqiptaret, dhe jo serbet. Nje here thate "Pakica serbe ne kosove nuk gezone te drejtat si gjithe shtetasit kosovare?????"
Dhe pastaj: "Ne qofte se ata gezojne te gjithe te drejtat atehere cfare..." Ajo qe une dua te di eshte se, a po mendoni se pakicat serbe i kane te drejtat e barabarta me ne apo jo? Sepse nuk munda ta kuptoj. Une mendoj se shqiptaret kane te drejte te ndezin lufte, sepse vetem trojet e tyre i kerkojne, asgje me shume. Por serbet jane edhe ne nje hall tjeter se edhe Vojvodina ka kerkuar qe te shkeputet nga Serbia. E renesishme eshte se Serbise po i vie fundi. Me t'mira | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Fri Oct 17, 2008 6:59 pm | |
| Lufta do te jete e pashmangshme nese implementohet decentralizimi qe e ndan Kosoven ne vija etnike, nese zbatohet eksterritorialiteti qe na uzurpon kulturen dhe na sterkeq historine, pra nese zabatohen gjerat e tmerrshme qe i parasheh pakoja e Ahtisaarit. | |
|
| |
nardlushnja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 90 Age : 54 Vendi : Greqi Registration date : 27/04/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 8:10 pm | |
| Muhamet! Une temen e lexova shume mire.Kryepishkopi deklaron se lufta do te vij per shkak te kushteve qe jeton pakica serbae ne Kosove. Sa per mendimin tim se pakicat serbe i gezojne pao jo te drejta jam shprehur me larte(tek pergjigja e me pareshme) Cituar nga nardlushnja - Cito :
- Te me falni qe ve ne dyshim te drejtat e tyre ,por ketu ku jetoj une vetem te keqija degjoj
| |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 8:12 pm | |
| Eshte e pashmangshme sepse shqiptaret jane te ndare. | |
|
| |
Ali Baba Tepelena Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 187 Age : 68 Vendi : greqi Registration date : 13/08/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 9:54 pm | |
| Janë të njohura KËMBORËT Serbe në gjithë botën!!! Të dyja luftrat botërore ata i kanë provokuar.Kujtojnë tashmë se do tju jepet rasti përsëri ti vënë zjarrin botës.Gabohen rëndë zotërinjtë me mjekërr.Nuk e ha më atë kokërr ulliri bota e qytetëruar e cila ka evoluar,është zhvilluar dhe qytetëruar aq sa të kuptojë denoncojë dhe dënojë ekspasionin,shovinizmin,ligësinë dhe pangopësinë e lubisë Serbe.Mos jua vini veshin dhe mos u jepni rëndësi fjalëve të një çmëndaraku dhe të një kleriku epileptik i cili e sheh botën si ngjyra e rrobës që mban veshur. Respekt dhe dashuri në vënd të urrejtjes dhe përçmimit. | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 10:12 pm | |
| ska ma luft per shqiptaret, bashkimi kombetar dote ndodh po pa luft, | |
|
| |
Prore Fillestar/e
Numri i postimeve : 10 Age : 95 Vendi : prore Registration date : 21/10/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Tue Oct 21, 2008 11:17 pm | |
| Qesharake edhe këto mediat "tona" , po çfarë rëndësie ka se çfarë thotë ky qenë , kujt i bëhet vonë se çfarë thotë kryepeshkopi i kishës ortodokse serbe , hahahahha para disa jave këta kryqalitë serbë u rrahën me kryqa ndërmjet vetes e tani po bëhen engjuj dhe po tregohen "realist" për luftën/luftrat e ardhshme që sipas tyre shqiptarët do t'i sulmojnë serbët , engjujt e ballkanit , engjujt që vranë me qindra-mijëra shqiptarë , që maskruan qindra-mijëra shqiptarë , që përdhunuan qindra gra dhe vajza shqiptare ,që dogjën mijëra shtëpi , shkatërruan ndërmarrje publike dhe private , dëbuan më shumë se 1 milion shqiptarë gjatë luftës së fundit dhe shumë të tjera të këqija që na i kanë bërë , por këto të këqija veçse kanë fillu me i pagu , ndarja e Kosovës , tani edhe Vojvodina po ec në këtë drejtim , ndërsa goditja e K.O-së do t'i vie me bashkimin e trojeve shqiptare. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Wed Oct 22, 2008 1:14 am | |
| Perpjekjet e juaja nje kohe te gjate te na zhduknit nga trojet tona mirepo qendresa shqiptare ngadhnjeu ndaj filozofise suaj gllaberuese......filozofia juaj dhe e te gjithe atyre qe menduan sikurse ju ka deshtu, dhe po denohet ne hage.ohoooooooooooooo veq prij, se na jemi gati.O plat i shemtuar ! ju jetoni ne shteti me te keq ne gadishullin ballkanik | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme Wed Oct 22, 2008 10:41 am | |
| nje duhet ta dini se ne ballkan nuk mund te kalohen tri dekata e pa pasur lufte , posaqerisht kur marrim para sysh qeshtjen Shqiptare te pa zgjidhur. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme | |
| |
|
| |
| Amfilohie: Lufta në Ballkan është e pashmangshme | |
|