Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !

Shko poshtë 
+79
aksh
shahini
arberia
kasapi
Luki
Argent
NIPIIXHAXHIT
play
xhema
kastriot_mehmeti
haxhiu
Vuthjani
Tatoo
rrimtaf
valmir9
xhiti
LindaShqipe
Burdushi
detektivi
Driniiiii
murturi
an-di
morena
ILTA
MARY
Shejh
Ramizi
ngadhenjimi
Agrone
Ipamposhtur
Psikologu
paioni
Ada_Kondi
Medalim
PeriiKeputur
Himalaja
Muja e Halili
Aktiv
Xili
klodian
Delia
Clarence
Liisi
feneri
Eagle Eye
Mirushe
Ago Muji
rroni
Labinot Drenica
E_Bukura
forca1
feratkoca
lilly
ss1
Ajet
agim__barja
katunariplak
Gjura
Orfe@
Pirro i Epirit
istogalia
petritkola
Euridika
tom sojer
cristal
Sofra
MUHAMETII
njonidrenica
Mergimtari
Nezir Myrta
lilu
Guximi
**Lumi_
Eva0506
Beton
Martina
rolling
Leka i Madh
zeriatdheut
83 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
AutoriMesazh
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Empty
MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 4:36 pm

Medalim,

Neve duhet te debatojme ne forum. Forumi pik se pari per kete eshte.
Neve munde ta pime dhe nje kafe se bashku e te bisedojme, nuk ka asgje te keqe.

Une e pres pergjigjen tuaj.

Medalim,

Une prej vitesh kam thene se Berisha Nano jane ortak, e juve mendoje se nuk e keni pranuar nje gje te tille dhe e keni quajtur Nanon antishqiptar etj. Juve keni pase te drejte. Edhe une e kam quajtur Nanon antishqiptar sikurse Berishen.

Medalim,
Mundeni juve te komentoni kete? A ka qene dhe jane Nano e Berisha ortak per shkatrimin e shitjen e Shqiperise?
Nano: Unë, 'xholi i majtë' i zgjedhjeve lokale përballë Ramës. Shpërblimi, votat PD+LSI për postin e Presidentit

TIRANË- Fatos Nano, ish-kryetar i PS-së, konfirmoi dje zerat qe...
Mbrapsht në krye Shko poshtë
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 5:22 pm

Panik në treg, fundoset leku, humbet 3%

Bode: Opozita ka përhapur panik. Fullani: Zhvlerësimi nuk ka bazë ekonomike
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 5:46 pm

Medalim,

Kur behet fjale per te miren e shqiptareve, une bashkohem me kedo.

Sic e shifni une nuk kam ngjyre, ngjyra ime eshte shqiperia.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 5:57 pm

Medalim ti nuk je asgje pervec nje palaco qe pall si gomare dhe sa per Salen tend e dime mire se kushe eshte dhe cfare kerme eshte ndoshta e ke edhe cune axhe nena shkina i keni me vjen keq sepse kaq i turun pase Sales qe je ka dicka ose te ka pelqyer ligji me homosekualet qe pranoje a mose ke ndermend me ardhe ne Shqiperi me noj Atonio apo Jozef mose je mesu te vritesh mbrapa atje ku je si me duket hahaha kjo ju pelqen shume juve Saliberishoviceve dhe Rugoviceve jeni mesu me ju vra mbrapa po kerkoni paqen dikund ku munde te vriteni me mire lal
po me duket ju del keq se nuk ju lejojne bijte e ENVER HOXHES te sjellni pederaset e botes sic jeni ju andaj ri atje ku je vraje mire he te lumte B .........!!!!!!!! se ketu te ngrehi zvare jane bijte e Shqipnjave
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 7:12 pm

ne mund te pijme kafe te bisedojme.
po jo duke te perkrahe te keqen..
rrimtaf
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
rrimtaf

Male
Numri i postimeve : 1090
Vendi : kosov
Registration date : 30/07/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 8:03 pm

Sali Berisha nr,nje.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 10:47 pm

Xhiti,

Kafja eshte kafe, bindjet e mija jane bindje (nuk kam lene rast per dyshim ne to), pushka eshte pushk, e zjarri zjarr...

Une pij kafe e nuk i ndryshoje bindjet, sepse ato jane bindjet e mija baze, jam vete une ne ato bindje, Shqiperia e Bashkuar.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyFri Sep 25, 2009 10:56 pm

Përjetësisht të diskriminuar!

Nga Tema

Z. Bamir Topi
President i Shqipërisë
Znj. Jozefina Topalli
Kryetare e Parlamentit të Shqipërisë
Z. Sali Berisha
Kryeministër i Shqipërisë
Z. Ermir Dobjani
Avokati i Popullit
Të gjithë deputetëve të parlamentit shqiptar

Jemi mbi 200 familje nga Shkodra,
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 12:43 am

Nga Balkan Insight

Në panik

Guvernatori i Bankës Qendrore të Shqipërisë, Ardian Fullani, u përpoq të enjten që të qetësonte shqiptarët e k... Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Sh_b

Shkeljet, si i përfituan tenderët zëvendësja dhe këshilltari i ish-ministrit Beja

Zëvendësministrja e Arsimit, Adriana Gjonaj, dhe këshilltari i ish-ministrit Beja, Arben Fagu, duke ndikuar drejtpërdrejt, kanë përfituar tenderët e kësaj ministrie për trajtimin e... Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Meshume

Padi penale Mediut nga familjarët e viktimave të Gërdecit

Familjarët e viktimave të Gërdecit, nëpërmjet avokates së tyre, Blerta Kaja, bënë me dije se ditën e hënë do të kallëzojnë sërish penalisht në prokurori Fatmir Mediun, dosja penale... Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Meshume
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male
Numri i postimeve : 610
Vendi : Shqypeni
Registration date : 06/12/2008

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 10:37 am

SHBA: Nderime speciale për Berishën në ekranin NASDAQ

Beqir Sina, New York
Kryeministri Berisha i ftuar të mbyllë bursën amerikane NASDAQ në New York

New York (Bota sot) - Kryeministri Berisha ishte i ftuar special në ceremoninë e mbylljes së bursës ditore të New York, NASDAQ, në Times Square.Gjatë kësaj ceremonie që tashmë është kthyer në një ceremoni tradicionale dhe mjaft popullore për New York, Kryeministri Berisha u prit nga Zëvendëspresidenti i NASDAQ, i cili e shoqëroi Kryeministri Berisha në ambientet ku kjo ceremoni zhvillohet.Gjatë ceremonisë u shfaqën pamje sugjestive nga vendet më të bukura dhe panoramike të Shqipërisë, si dhe një dokumentar i shkurtër mbi vendin tonë. Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 NASDAQ-02
I gjithë aktiviteti, ndërkohë që zhvillohej, transmetohej në kohë reale në NASDAQ Tower dhe shikohej nga qindra e qindra qytetarë, të cilët ndodheshin aty me këtë rast, si dhe me kërshërinë për t’u njohur më nga afër me këtë vend kaq larg SHBA-ve. Në mesin e tyre kishin ardhur edhe mjaft shqiptaro- amerikanë, të cilët prisnin me krenari të takonin Kryeministrin e vendit të tyre të origjinës.

Kulla Panoramike e NASDAQ është ekrani më i gjerë i botës. Në të transmetohen në kohë reale rezultatet e bursës amerikane, si dhe përshëndetjet e liderëve botërorë apo personaliteteve të tjera të shkencës, artit, botës së financës etj..
Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 NASDAQ-01

Përshëndetja e Kryeministrit Berisha përmes stacionit televiziv të NASDAQ u transmetua në kohë reale në televizionet e profilizuara ekonomike më prestigjioze si CNBC, Bloomberg, FOX Business.

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 _ber25

25.09.2009

Kancelarja gjermane Angela Merkel uron Kryeministrin Berisha për rizgjedhjen në këtë detyrë

Kryeministri Berisha ka marrë një mesazh urimi nga Kancelarja e Republikës Federate të Gjermanisë Angela Merkel, në të cilin shprehet:

“Shumë i nderuar zoti Kryeministër,

Ju përgëzoj përzemërsisht me rastin e rimarrjes së detyrës së Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë.

Ju jeni vënë në krye të kësaj detyre në një periudhë të rëndësishme për vendin Tuaj. Ne arritëm të realizojmë anëtarësimin e vendit Tuaj në NATO në muajin prill, pikërisht në kohën e organizimit të Samitit të NATO-s në Gjermani dhe Francë. Unë Ju uroj Ju dhe bashkëqytetarëve Tuaj të keni forca të mëtejshme për reformat e nevojshme në funksion të vijimit të suksesshëm të procesit të përafrimit euroatlantik. Gjermania do të vazhdojë ta mbështesë fuqishëm Shqipërinë në këtë rrugë edhe në të ardhmen.

Ju uroj shumë fat dhe suksese në detyrën Tuaj të lartë dhe me shumë përgjegjësi.

Përshëndetje miqësore
Dr. Angela Merkel
Kancelare Federale e Republikës Federale të Gjermanisë”

Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 10:45 am

Berisha takohet me presidentin Obama, e fton të vizitojë Shqipërinë

25-09-2009 / Leonard QukuSali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 91614berob

Kryeministri Berisha i ka konfirmuar presidentit Obama faktin se shqiptar

ët janë kombi më miqësor ndaj amerikanëve dhe se ata do të ishin të lumtur ta prisnin në vendin e tyre. Presidenti i SHBA-ve ka pranuar ftesën dhe ka përmendur marrëdhëniet e mira, që ai ka pasur me shqiptarët, kur në Senat përfaqësonte qytetarët e Çikagos. Në axhendën e Nju-Jorkut, Berisha pati dje takime edhe me këshilltarin e SHBA për sigurinë si dhe kryeministrat e Japonisë dhe të Holandës Kryeministri Sali Berisha fton për një vizitë zyrtare në vendin tonë, Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama. Kryeministri Berisha ishte i ftuar në pritjen e dhënë nga presidenti amerikan Obama, në “Metropolitan Museum of Arts”, për të gjithë krerët e shteteve dhe të qeverive, të cilët marrin pjesë në sesionin e 64-t të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së. Gjatë kësaj pritje, Kryeministri Berisha pati rastin të zhvillonte një takim të shkurtër dhe të përzemërt me Presidentin Obama dhe zonjën Obama. Shefi i ekzekutivit shqiptar Berisha i shprehu Presidentit Obama kënaqësinë e tij për pjesëmarrjen në këtë pritje dhe për takimin e ngrohtë me Presidentin Obama. Nga ana e tij, Presidenti Obama e përshëndeti përzemërsisht Kryeministrin Berisha dhe u shpreh se në Çikago, ku ai kishte punuar për një kohë, kishte pasur rastin të takohej e të punonte me disa shqiptarë dhe kishte nga ta mbresat më të mira. Kryeministri Berisha u shpreh se të gjithë shqiptarët presin me padurim dhe me shumë kënaqësi një vizitë të Presidentit Obama në Shqipëri, në çdo kohë të mundshme për axhendën e tij. “Ju, zoti President do të gjeni kombin më miqësor ndaj kombit amerikan, ndaj vendit tuaj dhe ndaj jush dhe unë shpresoj shumë që ju të vini në vendin tim”, u shpreh kryeministri Berisha. Presidenti Obama tha se do të shikonte me shumë kënaqësi mundësinë e një vizite në Shqipëri. Edhe zonja Michel Obama gjithashtu u shpreh se ajo e priti me shumë kënaqësi këtë ftesë për të vizituar Shqipërinë dhe se nga ana e saj do të nxiste bashkëshortin e saj që ta bënte këtë. Në këtë pritje të shtruar nga Presidenti Obama dhe që zgjati rreth 2 orë, kryeministri Berisha u takua sërish me kryeministrin e Japonisë, me të cilin diskutoi gjerësisht mbi marrëdhëniet mes dy vendeve dhe e falënderoi atë për mbështetjen e Japonisë në fusha të ndryshme si ne arsim, në bujqësi, shëndetësi, infrastrukturë etj. Kryeministri Berisha e ftoi atë të vizitonte Shqipërinë, ftesë që u pranua me kënaqësi. Një takim të përzemërt Kryeministri Berisha pati gjatë darkës edhe më këshilltarin për Sigurinë Kombëtare në Presidencën Obama, Gjeneralin James Jones, me të cilin u diskutua mbi marrëdhëniet miqësore mes dy vendeve, si dhe mbi zhvillimet në Shqipëri. Kryeministri Berisha e ftoi Gjeneralin Jones të vizitojë Shqipërinë dhe ai e pranoi me kënaqësi ftesën. Në këtë pritje, kryeministri u takua me Kryeministrin e Holandës Balkenende dhe diskutoi me të rreth reformave të ndërmarra për integrimin e vendit në BE, kërkoi mbështetjen e Holandës në këtë proces, duke shprehur bindjen e tij se ky proces duhet bazuar në meritat dhe performancës për çdo vend. Kryeministri Berisha e ftoi atë të vizitojë Shqipërinë dhe Kryeministri Balkenende u shpreh se do të vizitojë vendin me një delegacion me përfaqësues të biznesit holandez. Gjatë kësaj darke, Kryeministri Berisha u takua dhe bisedoi mbi Samitin e ardhshëm të Kopenhagenit me Kryeministrin e Danimarkës si dhe me Kryeministrin e Suedisë, me të cilin diskutoi gjerësisht mbi procesin e integrimit dhe heqjen e vizave për Shqipërinë, duke marrë mbështetjen e plotë të Kryeministrit Suedez në këtë drejtim. Një takim të ngrohtë, kryeministri Berisha zhvilloi edhe me Presidentin e Serbisë Boris Tadiç, me të cilin u ra dakord që me përpjekjet e përbashkëta të intensifikohen marrëdhëniet në të gjitha fushat dhe të ketë shkëmbim të vizitave të nivelit të lartë mes dy vendeve. Në këtë pritje, Kryeministri pati rastin të takohet edhe me Presidentin e Zvicrës, me atë të Panamasë dhe me shume kryetarë shtetesh e qeverish të pranishëm. Berisha takoi dhe kryeministrin kuvajtian Sheikun Nasser Mohammed al Ajmed al Sabah. Në këtë takim, te dy Kryeministrat ritheksuan vendosmërinë e dy qeverive për të thelluar dhe zgjeruar bashkëpunimin në të gjitha fushat në veçanti në fushën ekonomike dhe në nxitjen e investitorëve kuvajtiane për të investuar ne Shqipëri në fusha si infrastrukturat e rëndësishme, energji, turizëm etj. Nga ana e tij, Kryeministri Nasser Mohammed al Ajmed al Sabah e siguroi kryeministrin Berisha për vendosmërinë e qeverise kuvajtiane për të nxitur investitorët kuvajtianë te investojnë ne Shqipëri ne fusha te rëndësishme si vepra të mëdha infrastrukturore, energjetike e turizëm etj. Gjatë bisedës, të dy Kryeministrat u ndalën edhe në zhvillimet e fundit në rajon, në veçanti në çështjen e njohjes se pavarësisë se shtetit më të ri evropian, Republikës se Kosovës. Kryeministri Berisha i theksoi homologut al Sabah se njohja e shpejtë e Kosovës është dhe mbetet faktor thelbësor për paqen, sigurinë dhe stabilitetin e rajonit të Ballkanit Perëndimor dhe se çdo hap i ri në këtë drejtim do të shërbente si një kontribut i ri në forcimin këtij stabiliteti e sigurie në rajon. Më tej, kryeministri Berisha u takua në New York me Presidentin kroat Stipe Mesiç. Në këtë takim, të dy liderët shprehën vullnetin dhe angazhimin e tyre për forcimin dhe intensifikimin e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Kroacisë, që në stadin aktual janë të shkëlqyera. Kryeministri Berisha e njohu Presidentin Mesiç me zhvillimet në Shqipëri dhe me ato pas zgjedhore, duke theksuar se zgjedhjet e 28 qershorit ishin më të mirat që vendi kishte bërë ndonjëherë dhe se ato shprehën plotësisht vullnetin e popullit shqiptar. Presidenti Mesic përgëzoi Kryeministrin Berisha për zhvillimin me kaq maturi të zgjedhjeve dhe e uroi atë për rizgjedhjen. Gjithashtu, kreu i qeverisë Berisha, pati një takim edhe me Emirin e Katarit Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani. Të dy liderët shprehën vendosmërinë dhe angazhimin e tyre për të çuar përpara bashkëpunimin dypalësh. Kryeministri Berisha shprehu interesin e Shqipërisë, veçanërisht për investime në fushën e shfrytëzimit dhe përpunimit të gazit të lëngshëm. Gjatë takimit, u diskutua edhe për njohjen e pavarësisë së Kosovës, ku Kryeministri Berisha u shpreh se shpresonte se edhe Katari do ta vlerësonte njohjen e Kosovës. Emiri Al Thani tha se ai vetë do të kishte një takim në New York me Delegacionin e Kosovës dhe do të diskutonte me ta gjerësisht për këtë. Ndërkohë, ai u shpreh se e gëzonte ecja e Kosovës në rrugën e modernizimit.
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 3:50 pm

Na sherdhut me kete serbofil.
Sju vjen turp.
Nuk dini histori as nuk mirrni vesh ne politik.
perkrahni miqt e serbise ,edhe beogradi i perkrtahe mos keni gajle dhenderrin e tyre saloviqet Rugoviqet..
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 5:31 pm

Medalim,

Shtypi boteror ka thene ; (kerkoni ne Gogle dhe yhaoo)

Presidenti i Tanzanise dhe Burkina Fasos dhe kryeministri shqiptar (kryeminister faktik eshte Fallici) thane se nje organizate e ndihmes amerikane e cila lejon marresit te perdorin leket per te ulur varferine, ka nje sukses te madh ne zhvillimin e vendeve te tyre.

Me poshte ne artikull behet fjale per 60 milion dollar dhene Shqiperise qe jane vetem nje kafe (para xhepi per Fazllo-Berishen)

Medalim,
Ajo qe keni postuar juve nuk eshte gje tjeter por vecse nje shfaqe qe paguhet shume shtrenjete me djersen dhe interesat shqiptare.

E verteta eshte se Amerika eshte kundra Fazllo-Berishes ndaj juve MEDALIM nuk guxoni ti pergjigjeni pyetjeve te mija.

http://finance.yahoo.com/news/US-praised-for-helping-apf-1335776278.html?x=0&.v=1
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 5:37 pm

Une medalim ju pyes sa sa miliona dollar ka kushtuar ajo foto qe berisha ka dale sikur dalin femjet me santa klaus per vitin e ri.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 5:39 pm

Informacione me te sakta gjenden ketu;

http://www.keshilliministrave.org/
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 5:40 pm

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 KM-logo---Copy_bigger Keshilli

1. "Shqiperia po noton" Nisma me e re e kryeministrit Berisha. Noti, prioritet i qeverise se ardhshme. Sezoni i ri ne shtator.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 5:41 pm

Përse kryeministri Berisha bën sikur harron orën vend e pa vend?!! Aresyeja - http://keshilliministrave.org/1:03 PM Jul 25th from web

Ministria e Shëndetit për Marshallah njofton se dozat e tamiflu-se te skaduara jane si pija e veres, sa me e vjeter aq me e mire.12:26 PM Jul 23rd from web
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 6:27 pm

Leku drejt stabilizimit në kuotën 137
Dita e djeshme qe e mbushur me lëvizje të forta në treg, por leku fitoi 0.8 për qind

Jasht temës ?radhën tjetër qdo shkrim jasht temës fshihet Satfi .
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 9:42 pm

Ka qene i pari Profeti qe pa ne ender te cilen e deklaroi se Jozefina Topalli kishte takuar nje menaxher hoteli ne Amerike dhe foton e tij me te e paraqiti sikur ishte takom me kongresmen. Kjo ender u verifikua nga gjithe shtypi dhe televizioni shqiptar si e vertet.
Profeti pa ender se fotua e Berishes me Obamen eshte nje montazh. Berisha eshte shkembyer ne koridor me Obamen. Ky ishte takimi i "perzemert".
ne se nuk eshte keshtu, une e ftoje qeverine shqiptare qe te japi videot e takimit.
E njejta gje ka ndodhur edhe me takimin "perzemert" te Metes me Klinton.
Ne se endra ime nuk eshte e vertet atehere le te shfaqet video ne publik.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 9:50 pm

Profeti pa nje ender se nje delagacion me ne krye Berishen (duhet te ishte veteriner Topi sepse ai eshte zyrtarisht president) i perbrer prej 33 vetash (me i madhi edhe se Franca) u paraqite ne NY.
Cila ishte arsyeja qe Fatmir Mediu ishte ne kete delegacion dhe c'fare bene ai ne Haknesak jane gjera qe Profeti i ka pare ne ender.

Profeti ka pare ne ender se nje sasi e madhe eurosh ne emrat e pese zyrtareve te larte,u vendos ne stock market ne NY. Sa ishte shuma, kush ishin emrat...?

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Modify_inline
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 9:55 pm

Profeti pa ne ender se nje takim midis serbeve dhe shqiptareve u realizua ne NY. Kushin ishin emrat? C'fare u bisedua? A eshte shkruesi i pikpamjes sllave (enciklopedia) per shqiptaret kuesheri i trete i vjerres se nje zyrtari te larte shqiptar?
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 11:17 pm

Petrit, vetem ti profeti internetit ,rama edvini i rrugeve serbia ,dini te shpifeni kesi marrinash.
enveristat, shkiet dhe ti Petrit deshet tia vjedhin oren BUSHIT, ne pa mundesi per tju aferua, shpifet te paret te qenat dhe marrit tua qe vete BUSHI i denonecoj,ju mbetet me gishet ne goj. Berisha ashete nji mal i madhe per ty e edvin lakenorin, kafeshat qe ju mebtet ne gryk.
Petrit serioz e kam, per derisa ti merresh me shpifje ,si muned njeri te debatoj?
Nderkombetaret ia kan bo te qaret edvin lakenorit, hyn ne parlament, ai em zi se ti cdo dit shpif ak nji marri.
Te kam thene kritiko Salen dhe cdo njeri ,por mos ofendo ne familje dhe mos shpif ,populli sot sa do pake ashete zgjua,sashet koha envero titiste. Kalo mire
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 11:17 pm

Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptyToday at 9:37 am
SHBA: Nderime speciale për Berishën në ekranin NASDAQ

Beqir Sina, New York
Kryeministri Berisha i ftuar të mbyllë bursën amerikane NASDAQ në New York

New York (Bota sot) - Kryeministri Berisha ishte i ftuar special në ceremoninë e mbylljes së bursës ditore të New York, NASDAQ, në Times Square.Gjatë kësaj ceremonie që tashmë është kthyer në një ceremoni tradicionale dhe mjaft popullore për New York, Kryeministri Berisha u prit nga Zëvendëspresidenti i NASDAQ, i cili e shoqëroi Kryeministri Berisha në ambientet ku kjo ceremoni zhvillohet.Gjatë ceremonisë u shfaqën pamje sugjestive nga vendet më të bukura dhe panoramike të Shqipërisë, si dhe një dokumentar i shkurtër mbi vendin tonë. Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 NASDAQ-02
I gjithë aktiviteti, ndërkohë që zhvillohej, transmetohej në kohë reale në NASDAQ Tower dhe shikohej nga qindra e qindra qytetarë, të cilët ndodheshin aty me këtë rast, si dhe me kërshërinë për t’u njohur më nga afër me këtë vend kaq larg SHBA-ve. Në mesin e tyre kishin ardhur edhe mjaft shqiptaro- amerikanë, të cilët prisnin me krenari të takonin Kryeministrin e vendit të tyre të origjinës.

Kulla Panoramike e NASDAQ është ekrani më i gjerë i botës. Në të transmetohen në kohë reale rezultatet e bursës amerikane, si dhe përshëndetjet e liderëve botërorë apo personaliteteve të tjera të shkencës, artit, botës së financës etj..
Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 NASDAQ-01

Përshëndetja e Kryeministrit Berisha përmes stacionit televiziv të NASDAQ u transmetua në kohë reale në televizionet e profilizuara ekonomike më prestigjioze si CNBC, Bloomberg, FOX Business.

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 _ber25

25.09.2009

Kancelarja gjermane Angela Merkel uron Kryeministrin Berisha për rizgjedhjen në këtë detyrë

Kryeministri Berisha ka marrë një mesazh urimi nga Kancelarja e Republikës Federate të Gjermanisë Angela Merkel, në të cilin shprehet:

“Shumë i nderuar zoti Kryeministër,

Ju përgëzoj përzemërsisht me rastin e rimarrjes së detyrës së Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë.

Ju jeni vënë në krye të kësaj detyre në një periudhë të rëndësishme për vendin Tuaj. Ne arritëm të realizojmë anëtarësimin e vendit Tuaj në NATO në muajin prill, pikërisht në kohën e organizimit të Samitit të NATO-s në Gjermani dhe Francë. Unë Ju uroj Ju dhe bashkëqytetarëve Tuaj të keni forca të mëtejshme për reformat e nevojshme në funksion të vijimit të suksesshëm të procesit të përafrimit euroatlantik. Gjermania do të vazhdojë ta mbështesë fuqishëm Shqipërinë në këtë rrugë edhe në të ardhmen.

Ju uroj shumë fat dhe suksese në detyrën Tuaj të lartë dhe me shumë përgjegjësi.

Përshëndetje miqësore
Dr. Angela Merkel
Kancelare Federale e Republikës Federale të Gjermanisë”

Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySat Sep 26, 2009 11:31 pm

petrit, mos shpif, kritiko Berishen ne te gjitha piket e dobeta qe i ak si politikan, por mos shpif.

Berisha fton Barak Obamën në Tiranë
» Vendosur: 25/09/2009 - 07:58

ADI SHKEMBI

Kryeministri Sali Berisha fton presidentin e SHBA-ve, Barak Obama të vizitojë Shqipërinë. Ftesa e kreut të Qeverisë shqiptare është bërë gjatë një takimi të zhvilluar në "Metropolitan Museum of Arts", ku krerët e shteteve të botës ndodhen me rastin e hapjes së punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së. Kryeministri Berisha u shpreh se të gjithë shqiptarët presin me padurim dhe me shumë kënaqësi një vizitë të Presidentit Obama në Shqipëri, në çdo kohë të mundshme për axhendën e tij. "Ju, zoti President do të gjeni kombin më miqësor ndaj kombit amerikan, ndaj vendit tuaj dhe ndaj jush dhe unë shpresoj shumë që ju të vini në vendin tim", u shpreh Kryeministri Berisha. Njoftimi për shtyp i Këshillit të Ministrave bën të ditur se Presidenti Obama e pranoi ftesën, ndërsa bashkëshortja e tij, Michele premtoi se do të nxisë Presidentin të vizitojë Shqipërinë. "Presidenti Obama tha se do të shikonte me shumë kënaqësi mundësinë e një vizite në Shqipëri. Zonja Michele Obama gjithashtu u shpreh se ajo e priti me shumë kënaqësi këtë ftesë për të vizituar Shqipërinë dhe se nga ana e saj do të nxiste bashkëshortin e saj që ta bënte këtë", thuhet në njoftimin për shtyp. Gjatë takimit Presidenti Obama i tha Kryeministrit Berisha se në Çikago, ku ai kishte punuar për një kohë, kishte pasur rastin të takohej e të punonte me disa shqiptarë dhe kishte nga ta mbresat më të mira. Për herë të fundit kreu i Qeverisë u takua me Presidentin Obama gjatë samitit të NATO-s në Strasburg, ku Shqipëria u bë anëtare me të drejta të plota në Aleancë. Në pritjen e shtruar të mërkurën nga Presidenti Obama dhe që zgjati rreth 2 orë, Kryeministri Berisha u takua sërish me Kryeministrin e Japonisë, me të cilin diskutoi gjerësisht mbi marrëdhëniet mes dy vendeve dhe e falënderoi atë për mbështetjen e Japonisë në fusha të ndryshme si në arsim, bujqësi, shëndetësi, infrastrukturë etj. Kryeministri Berisha e ftoi të vizitonte Shqipërinë, ftesë që u pranua me kënaqësi. "Një takim të përzemërt Kryeministri Berisha pati gjatë darkës edhe më këshilltarin për Sigurinë Kombëtare në Presidencën Obama, Gjeneralin James Jones, me të cilin u diskutua mbi marrëdhëniet miqësore mes dy vendeve, si dhe mbi zhvillimet në Shqipëri. Kryeministri Berisha e ftoi Gjeneralin Jones të vizitojë Shqipërinë dhe ai e pranoi me kënaqësi ftesën", thuhet në njoftimin për shtyp. Gjatë darkës Berisha u takua dhe bisedoi mbi Samitin e ardhshëm të Kopenhagenit me Kryeministrin e Danimarkës si dhe me Kryeministrin e Suedisë, me të cilin diskutoi mbi procesin e integrimit dhe heqjen e vizave për Shqipërinë. Gjatë vizitës në SHBA, kryeministri Berisha u takua edhe me homologun e tij turk. Kryeministri Taip Erdogan tha se dita e inaugurimit të rrugës Durrës-Kukës do të mbetet e paharruar për të. "Duke e përgëzuar për këto arritje dhe për mbarëvajtjen e ekonomisë në vend si pasojë e reformave te qeverisë shqiptare, Kryeministri Erdogan theksoi se do të mbetet përherë e paharruar për të dita e inaugurimit të veprës madhështore, rrugës Durrës-Kukës Morinë dhe pritja e ngrohtë që iu rezervua në këtë ditë të shënuar", thuhet në njoftimin për shtyp të Këshillit të Ministrave. Nga ana e tij kreu i qeverisë shqiptare u shpreh se reformat ekonomike e financiare që qeveria shqiptare ndërmori në mandatin që sapo u mbyll 2005-2009, kanë bërë të mundur që pesha e krizës globale të mos sjellë pasoja të konsiderueshme në vend dhe se ekonomia shqiptare vazhdoi të rritet me ritme të larta edhe gjatë gjashtëmujorit të parë të vitit 2009.

Gordon Braun
Kryeministri i Britanisë së Madhe, Gordon Braun i dërgoi dje një mesazh urimi Kryeministrit Berisha, në të cilin thekson se: "Ne kemi ndërtuar një bashkëpunim të fortë në luftën kundër krimit të organizuar, si në nivelin politik ashtu edhe atë operacional. Ndjekja e kësaj lufte është në interesin tonë të përbashkët dhe unë shpresoj që bashkëpunimi ynë i ngushtë do të vazhdojë dhe do të zgjerohet gjatë mandatit tuaj të ri".

Jose Zapatero
Kreu i Qeverisë spanjolle, uroi homologun e tij Sali Berisha me rastin e rizgjedhjes së tij në krye të Qeverisë shqiptare. "Kam kënaqësinë t'ju shpreh urimet e mia më të përzemërta për emërimin tuaj si Kryeministër i Republikës së Shqipërisë dhe t'ju uroj sukseset më të mëdha gjatë mandatit tuaj të ri. Po ashtu, dëshiroj t'ju transmetoj gatishmërinë time personale, si dhe të Qeverisë së Spanjës për të vazhduar forcimin dhe thellimin e marrëdhënieve”.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 EmptySun Sep 27, 2009 2:36 am

Medalim,
Cila eshte shpifja?

Perse nuk guxoni te ktheni pergjigje?
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 23 Empty

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
Mbrapsht në krye 
Faqja 23 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
» Janullatos dhe politika e tij hegjemoniste ndaj Shqipërisë
» Sali Berisha Dhenderr i Serbise
» SALI BERISHA MREKULLIT E TI PER SHQIPTARET
» Sali Berisha, miku i ngushte i Serbeve !!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: