| Aleksandër Gjoka | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:36 am | |
| Aleksander Gjoka ,heroi qe theu akullin e rrokut shqiptar? Me poshte do ju postoj disa teste te kengeve te A.Gjokes | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:37 am | |
| " Anxhela"
Kam pas dash një grua 30 vjeçe E doja dhe më donte si e marrë Kishte zënë e saj nuanca fëmijërie Megjithëse ishte e martuar dhe kishte një vajzë
Hej Anxhela, eee Anxhela Hej Anxhela, ooo Anxhela
Ndonëse s'kishim vite që dashuroheshim ajo më konsideronte si burrin e saj s'isha unë i madh apo me emër por thjeshtë një shërbëtor në shtëpinë e saj
Hej Anxhela, eee Anxhela Hej Anxhela, ooo Anxhela | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:37 am | |
| " Dy dashuri"
E dua dashurinë ta kem në krah E dua bashkë me të një gotë të pi E dua të shkojmë vetëm në kinema E dua të ketë shumë fantazi
E dua dashurinë për një moment S'e dua dashurinë pa xhelozinë E dua dashurinë të ketë para E dua të ketë shumë shoqëri
E dua një të kap e dua për dashurinë e dua sytë ti shoh se dua ta kem pranë për gjithnjë
E dua dashurinë për një moment S'e dua dashurinë pa xhelozinë E dua dashurinë të ketë para E dua të ketë shumë shoqëri
E dua dashurinë ta kem në krah E dua bashkë me të një gotë të pi E dua të shkojmë vetëm në kinema E dua të ketë shumë fantazi | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:38 am | |
| " Dite dimri"
Ne jetën time Ka qënë një cast Kur unë për ty pata nevojë Jo për të tuat gjeste, fjalë Por ti pranë meje më qëndroje.
E kundërta ndodhi ti ike larg Ato ditë dimri të jetës time Gjithmonë gëzimet i ndanim bashkë Përse me ike, më braktise?
" Ne kete flete te bardhe"
Në këtë fletë të bardhë Për ty do të shkruaj Por kujtimet s'më lënë Më bëjnë të vuaj
Kujtoj ato çaste Që kurrë më s'do vinë Kur aq pranë të kisha Dhe ndjeja dashurinë
Po ti atë dashuri të pastër jo më se doje Një tjetër ti më the që dashuroje Tani po e kuptoj se ti nuk ndjen për mua Ndaj unë të urrej... (Përsëriten të tre strofat)
Nuk dua asgjë tjetër, po bëj si dhe unë Se dashurinë, jo unë se humb | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:39 am | |
| Anija plake
Dikur nga deti i lodhur Te toka e premtuar një dit' Anija plakë e lodhur detesh Anija plakë e shpirtit tim
Me forcë e futën hijen time E lanë në breg me sytë pa jetë Me shpresën e kripur nga dallgët Me shpresën e madhe det
Dhe nëse dikush do pyes : "Ma keni parë hijen diku? " Në port të lodhur të pakrehur Hijen që iku nga unë .
Dikur nga deti i lodhur Te toka e premtuar një dit' Anija plakë e lodhur detesh Anija plakë e shpirtit tim
Me forcë e futën hijen time E lanë në breg me sytë pa jet' Me shpresën e kripur nga dallgët Me shpresën e madhe det .
Dhe nëse dikush do pyes : "Ma keni parë hijen diku? " Në port të lodhur të pakrehur Hijen që iku nga unë .
Më solle , më solle ti Psherëtimën Nga molët ku era ngrin Shkaktoje , shkaktoje prapë Që të mos mbytesh Edhe unë të shuaj urinë .
Më solle , më solle ti Psherëtimën Nga molët ku era ngrin Shkaktoje , shkaktoje prapë Që të mos mbytesh Edhe unë të shuaj urinë .
Ref : (2 herë ) Ej të lutem Mos u zemëro Ëndrrën time ma shpëto Mos e ler të ketë uri Ëndërr mos u mbyll Nga dhimbja ti | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:39 am | |
| Ecën në shi
Me flokë të lagur me sy të plakur Ecën në shi
Me ëndrrën fikur Shpres' e arratisur Ti ecën në shi
Me flokë të lagur me sy të plakur Ecën në shi
Me ëndrrën fikur Shpres' e arratisur Ti ecën në shi
Ref : ( 2 herë )
Sytë e tu nuk qajnë Lotët janë tharë Vajzë e plakur Ti ecën në shi .
Natën zgjove Kur ti thirre Dëshpërimi Nuk ka kuptim .
Merrni arin e kësaj bote dhe më ktheni e prapë rininë .
Të dridhet buza Nga hidhërimi Por shpreso
Të kthehet mbrapa Ajo që iku Jetën jeto.
Ref : ( 2 herë )
Sytë e tu nuk qajnë Lotët janë tharë Vajzë e plakur Ti ecën në shi . | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:40 am | |
| Emri i saj
Në zemrën time Jeton një emër Që jo vitet nuk e shuajnë Në zemrën time ka zënë vend një emër Që jo kohë Nuk e shuajnë
Buzëqeshja e saj shumë e lumtur Mendime të bukura më zgjon
Vështrimi i saj Shumë i lumtur Një botë të re më tregon
Emri i saj është lumturia Emri i saj më sjell dhe pranverën | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:41 am | |
| Hej vëlla s'do të shoh më do të pres dheu i zi Hej vëlla ku shkon ti Si te morën ty rini.
Të marr në krah me ngeshëri, mbërthen e s'lëshon o vëlla Plumbi jetën ta ka marrë, nga ne u ndave o vëlla.
Mbi trupin tënd lule u hodhën, e pas kortezhi që vajton Dhimbjet,lotët dot si mbaj Zemra shpërthen zemra qan.
Refreni (2 herë) Në zemrën time do të jesh, i pa vdekshëm o vëlla Në zemrën time do të jesh, i pavdekshëm o vëlla. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:42 am | |
| Je e cmendur
Çdo ditë rrugës kur kalon E shëmtuar shumë ti je Jo nuk mund ta imagjonoj Se të dua ty , jo kurrë . (2x)
Më vështron me ata sy më ngjall , më ngjall neveri Është tmerr kur e mendoj Jo s'të dashuroj . (2x)
Ti je e çmendur që ëndërron Gjithë kohën për mua Nuk dua të jetoj N' ëndërrat e tua . (2x)
Je e çmëndur . Je e çmëndur . Je e çmëndur ...... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:43 am | |
| Ne kete flet te bardhe
Në këtë fletë të bardhë Për ty do të shkruaj Por kujtimet s'më lënë Më bëjnë të vuaj
Kujtoj ato çaste Që kurrë më s'do vinë Kur aq pranë të kisha Dhe ndjeja dashurinë
Po ti atë dashuri të pastër jo më se doje Një tjetër ti më the që dashuroje Tani po e kuptoj se ti nuk ndjen për mua Ndaj unë të urrej... (Përsëriten të tre strofat)
(2 herë) Nuk dua asgjë tjetër, po bëj si dhe unë Se dashurinë, jo unë se humb | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka Tue Jul 01, 2008 5:47 am | |
| Aleksandër Gjoka Eshte me i preferuari per mua. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Aleksandër Gjoka | |
| |
|
| |
| Aleksandër Gjoka | |
|