Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Wikipedia -Fushata e saj Antishqiptare Sun May 18, 2008 12:30 pm | |
| Web faqja e shumeshikaur wikipedia.org kjo enciklopedi shumengjyreshe koheve te fundit eshte monopolizuar nga faktore filoserb. Mjafton qe te shikoni artikuj per Kosoven ku Kosova paraqitet si serbe ose sipas shablloneve serbe. Pastaj edhe artikulli per shqiptaret, 'albanians' eshte i minimuzuar, vecmas numrin e shqiptareve e paraqet te pakesuar, thote se shqiptare ne tere boten jane 8 milion, kur ne fakt eshte krej ndryshe. Shqiptaret vetem ne trojet etnike te tyre jane 7 milione e gjysme, nderkaq po iu bashkangjit edhe diaspora numri i shqiptareve del afro 20 milion. Ndaj, cdo shqiptar qe e njeh mire internetin duhet t'i demaskoje keto propaganda antishqiptare. Une per vete e pata lajmeruar nje shok timin haker, dhe ai i pat edituar plot artikuj te wikipedias ne favor te se vertetes shqiptare. Ndaj edhe ne te bejme dicka te tille, pra ne nje menyre te organizuar. Mendimi juaj! Kujdes nga Wikipedia! | |
|
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Wikipedia -Fushata e saj Antishqiptare Sun May 18, 2008 12:34 pm | |
| shume keq, une kam menduar qe kjo wokipedia eshte nje enciklopedi shunme e mire edhe per shqiptaret, duke pare disa shkrime per aleksndrin e madhedhe disa tjera por | |
|