Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Telegram Ngushllimi

Shko poshtë 
+7
shaban cakolli
Beton
Arta
fatlum
Vista
Anna
Sofra
11 posters
AutoriMesazh
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

Telegram Ngushllimi Empty
MesazhTitulli: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 5:07 am

DREJTUAR FAMILJES SË ILMI HARADINAJT

Telegram Ngushllimi Shqipdon-Haradinaj_thmb

Lajmi për vdekjen tragjike të Shqipdonit-djalit të dëshmorit të kombit, Shkëlzen Haradinaj na pikëllojë dhe tronditi rëndë në shpirt të gjithëve.

Me këtë rast, duam që me fjalët që burojnë nga zemra sinqerisht të ndajmë dhimbjen bashkë me ju, duke qenë të bindur se si gjithnjë deri më sot, familja juaj do të qëndrojë e fortë dhe do ta përballojë edhe këtë goditje të rëndë.

Ju lutemi pranoni ngushëllimet tona të sinqerta, Sofra!

Forumi Bashkimi Kombëtar

Më 2 tetor 2007

Edituar për herë të fundit nga në Thu Oct 04, 2007 1:11 am, edituar 1 herë gjithsej
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 5:38 am

Edhe une i bashkangjitem keij ljmi makaber i cili mori ket djal te ri ne femijeri qe ishte me baben deshmore ky lajme besoj cdo zemer shqipatre ku ka qen sod ka pershkue dhimbje te medha .Iqofte i lehte dheu ketij djaloshi .
Vista
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Vista

Numri i postimeve : 154
Registration date : 18/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 11:19 am

Gjithashtu edhe une ju shpreh ngushellime familjes Haradinaj per humbjen tragjike te Shqipdonit te vogel,i cili u nda nga jeta gjersa po luante.
Zoti u dhashte force ta perballojne edhe kete goditje te rende.

E ndajm dhimbjen me ta!
Guest
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 3:25 pm

edhe une ndaj dhimbjen time me ju e nderuara familje Haradinaj.

me pikellim te thelle, jam_buli
fatlum
Anëtar
Anëtar
fatlum

Male
Numri i postimeve : 272
Vendi : Prishtina/MEdvEgJë
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 3:42 pm

Shfrytzoj rastin permes Forumit Mbarekombetar ti shpreh ngushllimet e mija dhe familes time te sinqerta Familes te sakrifikuar gjithmon Familes Haradinaj.Edhe ne e ndajm dhembjen me ju se bashku.

Zoti ua lehtsoft dhembjen e nderuar Familje Haradinaj

Sinqerisht Lumi07 Medvegjë
http://www.medvegjaonline.com
Arta
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Arta

Numri i postimeve : 760
Registration date : 06/09/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 4:02 pm

Shfrytzoj rastin qe ti shpreh ngushllime familjes Haradinaj për
vdekjen e SHqipdonit të vogel .
Pranoni ngushllimet më të sinqerta .
me nderime nga ARTA.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 4:56 pm

Ngushllimet e mia per familjen Haradinaj,ne dhimje jemi me ju te respektuar F.Haradinaj.
Edhe pse jemi large shfrytzoj rastin te shpreh ngushlimet e mia per F.Haradiaj ne kete forum.
Falemenderoi gjithashtu autorin e temes ndaj dhimbje edhe me ju per hapjen e kesaj teme.

Respekt per F.Haradinaj

Beton
http://www.bashkimikombetar.com
shaban cakolli
V.I.P
V.I.P
shaban cakolli

Numri i postimeve : 8740
Registration date : 23/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 4:57 pm

E nderuara familja Hajradinaj,dhembja juaj është dhembja jonë,na lejoni të e bartim bashkë.Ngushllime te sinqerta nga zemra e dhimbjes sone mergimtare.Ju jeni Qëndresa,e dëshmuar
nëpër kohë,andaj edhe këtë herë mbahuni të fortë.
Zoti ua lehtësoftë dhimbjen,dhe kurrë më dhimbje në mesin tuaj mos rënshin.
azzurra
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1294
Vendi : Kosove e dashure
Registration date : 28/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyWed Oct 03, 2007 8:39 pm

Shfrytezoj ratin ne ket forum per ti shpreh edhe nga un ngushllime te sinqerta nga thellezia e zemres sime per familjen Haradiaj.
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

Numri i postimeve : 1972
Registration date : 09/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyThu Oct 04, 2007 12:08 am

dhe une shprehi ngushëllime nga shpirti për atë Familjar qe kan humbur Familja Haradinaj i leht i qoftë dheu i Kosoves
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyThu Oct 04, 2007 1:10 am

Telegram Ngushllimi Shqipdon-Haradinaj_thmbTë enjten në fshatin Gllogjan të Deçanit, në ora 12.00, do të bëhet varrimi i Shqipdon Haradinajt (11), i biri i dëshmorit të kombit Shkëlzen Haradinaj... më shumë...
Musafir
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyThu Oct 04, 2007 7:56 pm

Gjithashtu edhe une ju shpreh ngushellime familjes Haradinaj per humbjen tragjike te Shqipdonit te vogel,i cili u nda nga jeta gjersa po luante.
Zoti u dhashte force ta perballojne edhe kete goditje te rende.
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptySat Oct 06, 2007 5:20 pm

[i]Shprehim ngushellime familjes Haradinaj per humbjen e ketij vogelushi ,vertet eshte nje goditje e rende per tere familjen
don Zoti dhe te mos kete me fatekeqesi te tilla
http://www.bashkimikombetar.com
genta
Fillestar/e
Fillestar/e

Numri i postimeve : 42
Registration date : 02/09/2007

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi EmptyMon Oct 22, 2007 2:33 pm

Pak me vonesë ndaj dhembjen me familjen Haradinaj le të prehet i qetë ky engjell familjes Haradinaj i uroj të jenë të permbajtshëm si cdo herë ngushëllime
Genta
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Telegram Ngushllimi   Telegram Ngushllimi Empty

Telegram Ngushllimi
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Një telegram i rrallë për Ismail Qemalin