| Telegram Ngushllimi | |
|
+7shaban cakolli Beton Arta fatlum Vista Anna Sofra 11 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 5:07 am | |
| DREJTUAR FAMILJES SË ILMI HARADINAJT Lajmi për vdekjen tragjike të Shqipdonit-djalit të dëshmorit të kombit, Shkëlzen Haradinaj na pikëllojë dhe tronditi rëndë në shpirt të gjithëve. Me këtë rast, duam që me fjalët që burojnë nga zemra sinqerisht të ndajmë dhimbjen bashkë me ju, duke qenë të bindur se si gjithnjë deri më sot, familja juaj do të qëndrojë e fortë dhe do ta përballojë edhe këtë goditje të rëndë. Ju lutemi pranoni ngushëllimet tona të sinqerta, Sofra! Forumi Bashkimi KombëtarMë 2 tetor 2007
Edituar për herë të fundit nga në Thu Oct 04, 2007 1:11 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 5:38 am | |
| Edhe une i bashkangjitem keij ljmi makaber i cili mori ket djal te ri ne femijeri qe ishte me baben deshmore ky lajme besoj cdo zemer shqipatre ku ka qen sod ka pershkue dhimbje te medha .Iqofte i lehte dheu ketij djaloshi . | |
|
| |
Vista Anëtar i ri
Numri i postimeve : 154 Registration date : 18/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 11:19 am | |
| Gjithashtu edhe une ju shpreh ngushellime familjes Haradinaj per humbjen tragjike te Shqipdonit te vogel,i cili u nda nga jeta gjersa po luante. Zoti u dhashte force ta perballojne edhe kete goditje te rende. E ndajm dhimbjen me ta! | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 3:25 pm | |
| edhe une ndaj dhimbjen time me ju e nderuara familje Haradinaj. me pikellim te thelle, jam_buli |
|
| |
fatlum Anëtar
Numri i postimeve : 272 Vendi : Prishtina/MEdvEgJë Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 3:42 pm | |
| Shfrytzoj rastin permes Forumit Mbarekombetar ti shpreh ngushllimet e mija dhe familes time te sinqerta Familes te sakrifikuar gjithmon Familes Haradinaj.Edhe ne e ndajm dhembjen me ju se bashku.
Zoti ua lehtsoft dhembjen e nderuar Familje Haradinaj
Sinqerisht Lumi07 Medvegjë | |
|
| |
Arta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 760 Registration date : 06/09/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 4:02 pm | |
| Shfrytzoj rastin qe ti shpreh ngushllime familjes Haradinaj për vdekjen e SHqipdonit të vogel . Pranoni ngushllimet më të sinqerta . me nderime nga ARTA. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 4:56 pm | |
| Ngushllimet e mia per familjen Haradinaj,ne dhimje jemi me ju te respektuar F.Haradinaj. Edhe pse jemi large shfrytzoj rastin te shpreh ngushlimet e mia per F.Haradiaj ne kete forum. Falemenderoi gjithashtu autorin e temes ndaj dhimbje edhe me ju per hapjen e kesaj teme. Respekt per F.Haradinaj Beton | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 4:57 pm | |
| E nderuara familja Hajradinaj,dhembja juaj është dhembja jonë,na lejoni të e bartim bashkë.Ngushllime te sinqerta nga zemra e dhimbjes sone mergimtare.Ju jeni Qëndresa,e dëshmuar nëpër kohë,andaj edhe këtë herë mbahuni të fortë. Zoti ua lehtësoftë dhimbjen,dhe kurrë më dhimbje në mesin tuaj mos rënshin. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Wed Oct 03, 2007 8:39 pm | |
| Shfrytezoj ratin ne ket forum per ti shpreh edhe nga un ngushllime te sinqerta nga thellezia e zemres sime per familjen Haradiaj. | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Thu Oct 04, 2007 12:08 am | |
| dhe une shprehi ngushëllime nga shpirti për atë Familjar qe kan humbur Familja Haradinaj i leht i qoftë dheu i Kosoves | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Thu Oct 04, 2007 1:10 am | |
| Të enjten në fshatin Gllogjan të Deçanit, në ora 12.00, do të bëhet varrimi i Shqipdon Haradinajt (11), i biri i dëshmorit të kombit Shkëlzen Haradinaj... më shumë... | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Thu Oct 04, 2007 7:56 pm | |
| Gjithashtu edhe une ju shpreh ngushellime familjes Haradinaj per humbjen tragjike te Shqipdonit te vogel,i cili u nda nga jeta gjersa po luante. Zoti u dhashte force ta perballojne edhe kete goditje te rende. |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Sat Oct 06, 2007 5:20 pm | |
| [i]Shprehim ngushellime familjes Haradinaj per humbjen e ketij vogelushi ,vertet eshte nje goditje e rende per tere familjen don Zoti dhe te mos kete me fatekeqesi te tilla | |
|
| |
genta Fillestar/e
Numri i postimeve : 42 Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi Mon Oct 22, 2007 2:33 pm | |
| Pak me vonesë ndaj dhembjen me familjen Haradinaj le të prehet i qetë ky engjell familjes Haradinaj i uroj të jenë të permbajtshëm si cdo herë ngushëllime Genta | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Telegram Ngushllimi | |
| |
|
| |
| Telegram Ngushllimi | |
|