| Truri i mashkullit bllokohet para nje femre | |
|
+5Delia Driniiiii xhema voglushja ...... 9 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:14 am | |
| Mjeshtria e suksesit qendron bukur shume ne faktin qe te evitohen gabimet te cilat te tjeret tashme i kane bere . | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:18 am | |
| drini spot koptoj gabime te mija apo..... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:38 am | |
| o xhem hajte tregon ti diq qe paske qen 3 her i martum. si ka funksjonu truri jua ne takimin e pare me duke tu paska blloku para grave se 3 her i martum kjo!!! | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:41 am | |
| Jo xhem nuk ishte per ty, dhe nuk ka njeri pa gabime. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:42 am | |
| jo fiona se pom duket se gabova diq por pa qellim dhe spoj zbuloj asgja se ishe si bukel. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:44 am | |
| o xhem te thash ni here me duket kosin eprish uji e burrin huje edin besoj cfar do thot kjo.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 1:47 am | |
| mori pom duket se po tallesh se un nuk kam kurrfar huji bile sante sedi kah kjo ide, | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 2:00 am | |
| po ani pergjigju si ka funksjonu truri.. jua se tema eshte till pa keqkuptime.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 2:02 am | |
| krej thjesht fiona kur te jesh mentalist. | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 2:09 am | |
| shka jeni blloku fiona dishka!!?? | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 2:29 am | |
| po ti nuk na tregove asgje lidhur me temen un po pres ?? | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 12:08 pm | |
| Truri i një mashkulli bllokohet para një Femre shkaku ndenjar jan të tilla ,por mund të ndodh edhe nga natyra se femrat jan të tilla ? E blokuan botën e spo e bllokojn trurin e një mashkulli . | |
|
| |
Kastrioti Fillestar/e
Numri i postimeve : 49 Age : 60 Vendi : Tetove Registration date : 29/11/2008
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 3:45 pm | |
| Bllokohet vetem kur e don shume ate femer, jo para seciles. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 10:38 pm | |
| delia...mund te ndodhe edhe nga natyra se femrat te tilla jan esi jan !? | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 10:42 pm | |
| nje thenje thot shtyje mize koken e buallit oj fionaa keshtu jane keta meshkujt dhe pak si macet, kurr nuk bien ne shpine dhe se pranojn realitetin | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Mon Dec 14, 2009 11:01 pm | |
| hahahhahh .valla un nuk po guzoj me fol asgje ni here se jam singell!! po pres cfar po thon tjert dhe te mesoj un diq nga ju haha | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Dec 15, 2009 5:22 pm | |
| po mir e i ke fiona se je e re ma mir me prit se mos po gabon najse e te prapet nafaka e qe zoti mos e baft. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Fri Dec 18, 2009 8:11 pm | |
| e mo xhem sa dot deshiroja , te shkruaj ne kete tem po ja qe nuk po kam mundesi te jem shum nete?? vetem per pak qaste po futem. keshtu ju pershendes dhe shprehuni lirisht mor ju qe keni porvu nje reagim till te trurit. | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Sat Dec 19, 2009 2:37 am | |
| Fiona flm per perparsin qe po ma jep qe te shprehem lirshem por un i kum kry kto procedura me sukses dhe urdhero ti je ne potez,dhe mendoj se nbaz te shkrimeve tua ske nevoj per ndonji skic se e ke galatiken e pasur ne pergjithsi. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| |
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Jan 12, 2010 9:12 am | |
| valla Fiona beli ineresantsi ku po e din ti per ne se na bllokohet truri pra femres, pom me duket se ke hormone mashkulli se shtir asht per ty tna pershkrujsh ndjenjat e mashkujve.ewew shkas po nika njeri! | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Jan 12, 2010 8:10 pm | |
| hahhahh Xhem, une kam nise si titull per tem . nuk edi une a peson bllokad apo jo? ka don qe ken trurin ne bllokad edhe pa pase takim fare. pra bllokade e kan nga fillimi .por nuk do thot nese un e jap kate opinion dhe te ngelet ky si perfundimtare.thjesht po diskutojm per kete dhe po ndegjojm opinione te tjerve .
(Hormone mashkulli se shtir eshte per ty te na pershkruashe ndjenjat e mashkulli ) hahahhah xhem mir qendro mbase kesaj intiute te gabuar nuk jeni lodhe valla duke u mare me imazhin time !!!vazhdoni si te doni .nuk e kam ndermend me tju kundershtoj se e shof se e kot eshte ...ne shoqerin ton ka shum diskriminime pak se te ngre dikush zerin me larte apo nuk aprovon mendimin e tjetrit te ndrrojn identitetin..por kjo mua me forcon me shum ne bindjet e mija dhe me jep forc te eci me shum. | |
|
| |
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Jan 12, 2010 8:34 pm | |
| fiona- kjo vlen per ty se ti po ki ma shum interesim ke ket konstelacion, se un fare,se un kam deshir vetum polemika e shkembim idesh e jo diq tjeter, bindu dhe un i rrespektoj dhe i zbatoj rregullat ne aspektin global e ti fort jo?! | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Jan 12, 2010 8:56 pm | |
| sikur mos te ju intereson se kush jam un nuk do mereshi qe sa kohe apo muaj me (identitetin) tim.duke e shendrru ne shum individe qe per mua jan emra qe un i ndegjoj per heren e pare.
SHKEMBIM IDESH THUA ??
Po un po eshikoj se me shum po merni me individ e jo me shoqeri te gjer.po nejse te thashe edhe me larte nuk e kam ndermend te hy me thell me kete konstatim .un njoh veten time dhe ndihem shum krenare.ndoshta askujte nuk i kam bere nje te mire kurr ne jeten time ne kete rinin time se jam .por nje gje e di se kurr ne jeten time askujt keq si kam bere kam ndergjegjjen shum te paster dhe mburrem per kete.do jem cdo her fionaa po me kete karakter dhe identitet ,fatbardhsishte nuk di te manipuloj me veten time. se nuk me lejon kultura familjare ne radh te pare. | |
|
| |
kodi994 Fillestar/e
Numri i postimeve : 9 Age : 54 Vendi : Ilirida Registration date : 23/03/2010
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre Tue Mar 30, 2010 1:42 am | |
| thonë se, meshkujt dashurohen me anë te syve, e kurse femrat me anë të veshëve...... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Truri i mashkullit bllokohet para nje femre | |
| |
|
| |
| Truri i mashkullit bllokohet para nje femre | |
|