| emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Agrone Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 609 Age : 40 Vendi : jasht Registration date : 28/01/2009
| Titulli: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 12:12 am | |
| agron, agroni, gon, goni, agrone emri i mbretit ilir burrit te mbretereshes ilire teuta qe mendohet te jet helmatisur nga armiqet grek te cilet ishin te preokupuar nga rritja e fuqishme te mreterijes se tij ishte dhe djali i glaukos tek i cili u rrit dhe pirro i epirit ju cfar dini rreth ketij emri esht mashkullor apo femeror e nga kush esht perdorur??? | |
|
| |
Aldo Anëtar
Numri i postimeve : 490 Age : 37 Vendi : durres Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 12:19 am | |
| them se ky emer eshte mashkullor por eshte edhe shume i vjeter ,eshte emer ilir i trasheguar | |
|
| |
veletini Anëtar i ri
Numri i postimeve : 127 Age : 68 Vendi : kosove Profesioni/Hobi : mesimdhenes Registration date : 07/12/2008
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 1:28 am | |
| shqiptar(m)/shqiptar-e(f),selvet/selvet-e,ismet/ismet-e,agron/agron-e, e tj.-ne gjuhen tone te sotme,kjo eshte keshtu. Por,kjo nuk do te thote se tjetri nuk mund t'i ve vetes ate emer qe e pelqen,pavaresisht se nuk perkon me natyren e gjuhes se sotme. | |
|
| |
Agrone Anëtar aktiv
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 1:52 am | |
| - veletini shkruajti:
- shqiptar(m)/shqiptar-e(f),selvet/selvet-e,ismet/ismet-e,agron/agron-e, e tj.-ne gjuhen tone te sotme,kjo eshte keshtu.
Por,kjo nuk do te thote se tjetri nuk mund t'i ve vetes ate emer qe e pelqen,pavaresisht se nuk perkon me natyren e gjuhes se sotme. pershendtje valentini ateher un duke vuar emrin e agrones (agrone keshtu emri i vertet) pa dashje kam llan pershtypjen e gabuar nga qe -e esht dalluese per femrat? | |
|
| |
Agrone Anëtar aktiv
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 1:54 am | |
| se un nuk kisha ndigjuar deri me sot te ket femer me ket emer | |
|
| |
veletini Anëtar i ri
Numri i postimeve : 127 Age : 68 Vendi : kosove Profesioni/Hobi : mesimdhenes Registration date : 07/12/2008
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 2:16 am | |
| Edhe une nuk kam degjuar te kete vajze a grua me kete emer.Gjithnje jemi mesuar qe me emrin Agron(jo Agron-e)dhe me kete emer gjithnje identifikohet nje djale a burre. Dhe ty,o Agrone burri dua te te pershendes,me shpresen se s'do me kesh keqkuptuar ne kete shpjegim qe ty mbase edhe s' te duket i qelluar.Nejse,ky eshte mendimi im.Ti mund mund t'i mbetesh besnik mendimit tend,dhe edhe ne kete rast nuk ka kurrnje te keqe. | |
|
| |
Anabela Anëtar i ri
Numri i postimeve : 170 Age : 39 Vendi : Prizren Profesioni/Hobi : Perkthyese, 4 gjuhe Registration date : 04/03/2009
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 2:29 am | |
| Emri Agrone eshte emer femror sipas rregullave te gjuhes shqipe. Emer mashkullor eshte Agron e jo Agrone. Mbaresa -e eshte vecori e emrave femeror ku perjashtim ben emrin Atdhe, memedhe,mesdhe , egje ku e shquara e tyre ben Athde-u,Egje-u,memedhe-u, mesdhe-u. Ndersa e shquara e emerit AGRONE ben AGRONJA gje qe e ben emer femror. Gjithsesi e gezofsh kete emer edhe pse ne na duket i pazakonte. | |
|
| |
Agrone Anëtar aktiv
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 2:43 am | |
| - veletini shkruajti:
- Edhe une nuk kam degjuar te kete vajze a grua me kete emer.Gjithnje jemi mesuar qe me emrin Agron(jo Agron-e)dhe me kete emer gjithnje identifikohet nje djale a burre.
Dhe ty,o Agrone burri dua te te pershendes,me shpresen se s'do me kesh keqkuptuar ne kete shpjegim qe ty mbase edhe s' te duket i qelluar.Nejse,ky eshte mendimi im.Ti mund mund t'i mbetesh besnik mendimit tend,dhe edhe ne kete rast nuk ka kurrnje te keqe. pershendetje doja thjesht e dija a esht emer femre a mashkulli mbetesh i rrespektuar | |
|
| |
Agrone Anëtar aktiv
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 2:49 am | |
| - Anabela shkruajti:
- Emri Agrone eshte emer femror sipas rregullave te gjuhes shqipe. Emer mashkullor eshte Agron e jo Agrone. Mbaresa -e eshte vecori e emrave femeror ku perjashtim ben emrin Atdhe, memedhe,mesdhe , egje ku e shquara e tyre ben Athde-u,Egje-u,memedhe-u, mesdhe-u. Ndersa e shquara e emerit AGRONE ben AGRONJA gje qe e ben emer femror.
Gjithsesi e gezofsh kete emer edhe pse ne na duket i pazakonte. pershendetje ky per moskeqkupime nuk esht emri im te cilin do e nderroj po mujta nuk e dija nga si thash dhe me siper qe te kite femer me ket emer i cili esht emri keshtu sic e kam shruajtur i sakt i agrones mbretit ilir ju falenderoj per verejtjen ju perhendes goni. | |
|
| |
veletini Anëtar i ri
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? Fri Mar 13, 2009 3:11 am | |
| Agrone,apo GONI,sIç u nenshkrove ne fund, edhe ne te pershendesim dhe edhe ne te felenderojme shume per mirekuptimin e treguar. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? | |
| |
|
| |
| emri shqiptar Agrone esht femre apo mashkulli??? | |
|