| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|
+19rrimtaf medvegje voglushja Best Driniiiii ...... Medalim Sofra xhiti arberia Atdhetari Delia detektivi Eva0506 xhema BashKom kasapi petritkola tosybell 23 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:59 am | |
| nuk e di ndoshta ka qen ne forum kjo video nese po kerkoj ndjes .. https://www.youtube.com/watch?v=D6Mer_zttuI | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:00 am | |
| Fionaa, Une di shume por disa nuk jane per publik, por ndoshta e pime kafen ne te forumit dhe bisedojme. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:01 am | |
| Vogelushja, E kam pare. Shume e bukur ajo video. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:02 am | |
| deshmi e gjalle qe ka kaluar nje nate plot ankthe dhe pa gjume,i shoqeruar me shoqen e ti besnike-goten | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:04 am | |
| ee more petrite shpejte do bej vetvrasje ky si qaushenski me gruan se e meriton ky a qka esht ky.po me shum do gezohem se ti do shplodhesh nga ky.e per kafe po mo kur te vi ne amerik . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:08 am | |
| Fionaa, Une nuk po lodhem por e kam edhe argetim karahas argetimeve te tjera. Sic ju kam thene Berisha eshte vegel. Me Berishen nuk zgjidhet problemi. Duhet cmontuar sistemi i ustallareve te tij. Keshtu qe argetimi im do te vazhdoje edhe ne se iken Berisha. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:10 am | |
| Kur trojet tona te bashkohen, atehere do te merrem vetem me udhetime neper bote. Me pelqejne shume kulturat e lashta dhe do ti eksploroje. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:10 am | |
| epo pse nuk thua se qenka ber arme nukleare kjo gjo mor petrite? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:12 am | |
| Ndoshta juve mendoni se po ekzagjeroni, punet jane shume te thella ndaj edhe Pa-Puci Benedikt eshte hedhur pa maska kundra shqiptareve. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:13 am | |
| Fionaa, Punet jane kaq te thella se vete presidneti Bush udhetoi ne Fushe Kruje pa pranuar te shoqerohej nga asnje zyrtar shqiptar. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:15 am | |
| po jo mo po ne nga frika e kemi mund te kete perleshje shum te madhe kam frik se do ndizet ndonje lufte e ftofte mese deputeteve .sonte i pash lajmet prap EDi Rama do organizoj protesta. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:19 am | |
| Fionaa, Asgj e re per mua. Une kam parashikuar para nje viti se c'fare do te ndodhe. Patjter qe qe konflikti do te perfundoje ne fizik. Ne se dikush ju vjedh dhe ju e shikoni ne moment me force kerkoni ta ndalni. Kjo po ndohe ne Shqiperi. Do te ndahet shapi nga sheqeri. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:20 am | |
| Ato qe thashe per Shqiperine i takojen edhe Drdanise. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:21 am | |
| petrit une me sdegjoj lajme per shqipieri vetem ty te lexoj ani tani qe te besoj | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:23 am | |
| te thoj moj un ty se petrit esht profet per keto gjer. ky eshte cia.. o petrite po ase edi nuk eshte me imire mos ki merak po kam hallin e kosoves se mos do marim ate kulture politkanet kosovare se. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:25 am | |
| Se bashku me te tjeret, ne i bejme lajmet nje vit para se te ndodhin. Kjo pune ka marre fund. Bashkimi do te ndodh, por veglat fazllo-berishianet ne te dyja anet e kufirit do ta kundershtojen (kjo po ndodh) cka do ta beje bashkimin me pakez dhimbje. Edhe nje here kjo pune ka marre fund, bashkim. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:26 am | |
| te lumt goja PETRITKOLA flm shume per kurajon qe po na jep | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| |
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:28 am | |
| Fionaa, Une kam shkruar per Edin si per gjithe te tjeret shume kohe prepara... Qysh kur Gorrila do te zgjidhej kryetar Thursday, December 08, 2005 Kete radhe isha me gorrillen...
Kush tha se te gjithshka eshte krijuar nga Perendia ja ka future kote. Kote, kote. Shpirtligu, kokoshi i eger, gorilla etj., jane krijesa te djallit. Nejse kur forumisti na postoi me entuziazem sihariqin e doreheqjes se shpirtligut une i thashe se duhet te bejeme kujdes pasi kokoshi i eger na kishte dhene sinjale te tjera, fatkeqsisht ato te riciklimit. Nuk merem me shpritligun, kendoi kokoshi i eger.Hetemi i tije do te jete sinjal i keq qe do te trasmetohej ne pyllin boteror, ishte melodia tjeter. Pra sic e shihni pune e ujdisur nga djalli perseri. Fati i keq i ne shqiptareve qe ashtu si qeni do te vazhdojme te ndjekim bishtin tone ne nje rotullim te pa fund. Jo se une vdes per gorillen kryetar, por si shqiptare qe jemi, deri me tani historia na ka ofruar te zgjedhim midis te kqiave. Une thashe se gorilla do te jete e keqja me e vogel per shqiperine. Ja si puna e kesaj o derbardhe, kur Goxillat e asaj kohe na thane ose Kosoven ose Camerine ,ose Tetoven ose Ulqinin, ose ate ose kete… apo si kjo e sivjetmja e 3 Korikut 2005. Zgjedhje e djallit i thone kesaj. Ose kokoshin e eger ose shpirtligun. Te zinjte ne shqiptaret zgjodhem kokoshin. He nga t’ja mbanim thua ti qe lexon keto reshta? Por c’e do se si mendoje une. Djalli urdheroi kokoshin e eger qe gazeten “55 xhuxhat” ta perdorte shpirtligu si te donte, ne dashte dhe si leter banje. Oh derzinjete ne. Dhe shpirtligu tashme me imunitetin kokoshar ne xhep akuzonte nepermjet telefonit gorillen me kompani si lugeter shpirtzinje. Bo, bo c’na u be te nesermen. Kopesht zollogjike pa rregulla dhe kafaze. Nje orangotang dha dorheqjen dhe gorilles i merreshin mendet (aq sa kishte). Njefare skuthi qe e mban shpirtin me kerma, i gezuar duke u mbllacitur kujtonte vitet e lumtura si president. … I shkreti une. Kete radhe isha me gorillen e palare. Cirku zoologjik vazhdon… Petrit Kola pojofree@yahoo.com http://vertet.blogspot.com/2006/04/ne-kerrme-kafshe-u-shendrova.html | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 3:30 am | |
| Kokoshi i eger-Berisha Shpirtligu-Nano Gorrilla- Edi Skuthi-Mejdani ... | |
|
| |
Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 10:10 am | |
| Kryeministri Berisha takohet me Shenjtërinë e Tij, Papa Benedikti XVIPublikuar më 12.12.2009 | në rubrikën Lajme Takimi i sotëm i 12 dhjetorit 2009, përkoi me atë të 543 viteve më parë po në Vatikan, kur më 12 dhjetor 1666, Gjer Kast... | |
|
| |
Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 10:24 am | |
| Kryeministri Berisha pret Presidentin e Republikës së Turqisë, z. Abdullah Gyl Kryeministri Berisha priti sot në një takim Presidentin e Republikës së Turqisë, z. Abdullah Gyl dhe delegacionin që e shoqëronte, të përbërë nga ministra te kabinetit të tij qeveritar, një grup deputetësh etj, i cili ndodhet për një vizitë zyrtare në Tiranë. Kryeministri Berisha i uroi përzemërsisht mirëseardhjen Presidentit Gyl, duke u shprehur se ndihej shumë i lumtur dhe i nderuar që priste Presidentin e një vendi dhe kombi mik të Shqipërisë, si dhe një mik të tijin personal dhe një mik të madh e të shquar për popullin shqiptar, Presidentin Gyl. Kryeministri Berisha e vlerësoi vizitën e Presidentit Gyl si një vizitë shumë të rëndësishme, e cila rikonfirmoi edhe njëherë marrëdhënieve të shkëlqyera midis dy vendeve, qeverive dhe popujve, por edhe do të japë një kontribut të madh përpara në këto marrëdhënie. Gjithashtu, Kryeministri tha se kjo vizitë është edhe një ngjarje e e shënuar për nxitjen e mëtejshme të bashkëpunimit të ngushtë e të suksesshëm, në të gjitha fushat midis dy vendeve. Presidenti Gyl e falënderoi përzemërsisht Kryeministrin Berisha për pritjen dhe shprehu kënaqësinë e veçantë për mikpritjen e ngrohtë e miqësore që iu rezervua gjatë kësaj vizite në Shqipëri. Jam shumë i lumtur që ndodhem sot në Shqipëri dhe ndihem si në shtëpinë time, iu drejtua Presidenti Gyl, Kryeministrit Berisha. Kemi ndier kudo ngrohtësinë dhe miqësinë e kombit tuaj mik dhe mbetemi të vendosur t’i forcojmë edhe më tej marrëdhëniet e shkëlqyera midis të dy vendeve, qeverive dhe popujve tanë, si dhe të nxisim e të zgjerojmë bashkëpunimin në të gjitha fushat, në të mirë te progresit të të dy vendeve dhe interesave reciproke të qytetarëve tanë, vijoi ai. Presidenti Gyl shfrytëzoi rastin për t’i shprehur Kryeministrit Berisha urimet dhe përgëzimet më të ngrohta e të sinqerta për ndryshimet e jashtëzakonshme që kanë ndodhur në Shqipëri gjatë viteve të fundit dhe për sukseset e mëdha që qeveria shqiptare ka arritur në rrugën e reformave të rëndësishme gjatë kësaj periudhë. Anëtarësimi i Shqipërisë në NATO dhe kontributi që ju dhe qeveria juaj dhatë në këtë drejtim, është jashtëzakonisht i rëndësishëm dhe i vlerësuar. Gjithashtu, gjej rastin t’ju përgëzoj për hapat e rëndësishëm që Shqipëria ka hedhur, nën udhëheqjen tuaj, në rrugën e anëtarësimit në BE gjatë muajve të fundit, u shpreh Presidenti Gyl. Turqia do të vijojë të jetë një aleate e ngushtë e Shqipërisë, në kuadër të Aleancës së Atlantikut të Veriut dhe të mbështesë atë, si në përpjekjet e saj për integrim në Bashkimin Evropian, ashtu edhe në të gjitha përpjekjet për zhvillim e progres në fusha të tjera, siguroi Presidenti turk Gyl. Gjatë takimit u diskutua gjerësisht për marrëdhëniet dypalëshe, si dhe për vendosmërinë e të dy vendeve për t’i zgjeruar dhe thelluar ato më tej në të gjitha fushat, në veçanti për sa i përket shkëmbimeve ekonomike e tregtare dhe zgjerimit të mëtejshëm të investimeve turke në Shqipëri. Në këtë kontekst, u vlerësua fakti që gjatë 4 viteve të fundit, investimet turke kanë njohur një rritje drastike, nga 150 milionë dollarë në vitin 2005, në 860 milionë dollarë në katër vitet e fundit. Të dy personalitetet vlerësuan ecurinë e suksesshme të kompanive prestigjioze turke në investimet e tyre në Shqipëri, në shumë fusha, si dhe shprehën gatishmërinë për të zgjeruar bashkëpunimin në fushën e energjisë, turizmit, policisë dhe ruajtjes së rendit, industrisë, metalurgjisë, etj. Në takim u vlerësua efekti pozitiv që ka sjellë zbatimi i Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë mes dy vendeve. Presidenti Gyl i bëri me dije Kryeministrit Berisha se gjatë vizitës së tij në Tiranë, delegacioni i tij përmban edhe një numër shumë të madh investitorësh e biznesmenësh turq, të cilët kanë vlerësuar lartë ndryshimet e jashtëzakonshme që po ndodhin në Shqipëri dhe reformat e rëndësishme që qeveria shqiptare ka marrë për krijimin e klimës më të favorshme për thithjen e investimeve të huaja. Gjatë kontakteve që kam pasur me kompanitë turke që operojnë në Shqipëri, u shpreh Presidenti Gyl, më është bërë me dije se investimet e tyre janë përkrahur maksimalisht nga autoritetet shqiptare dhe se investitorët turq ndihen në Shqipëri si në vendin e tyre. . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 5:32 pm | |
| Berisha fal troje shqiptare grekerve, ata vene bomba...
[url=http://www.gazeta-shqip.com/artikull.php?id=77518]Bombë makinës së diplomatit shqiptar [/url] | Digjet automjeti i oficerit të kontaktit të konsullatës shqiptare në Selanik
| |
| |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 5:34 pm | |
| Sherri per te dashuren, Djali i dajës së Olldashit plagos 20-vjeçarin | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 5:38 pm | |
| Baren, Berisha ‘e shkëmbeu’ me ‘Çalik’ “Aldo Bare theksonte se Sali Berisha, kur ishte në opozitë, shitjen e Albtelekomit tek firma turke ‘Çalik’ e konsideronte si marrëveshjen më të korruptuar të shtetit shqiptar, dhe përpara elektoratit premtoi që kur të vinte në pushtet, gjëja e parë që do të bënte do të ishte anulimi i kësaj shitjeje”, - tregon Xhemil Xhan dhe sqaron se, në fakt ndodhi krejt e kundërta. Zgjatja e procesit të ekstradimit, sipas tij, e bëri kryeministrin Berisha të humbiste durimin, ndaj u detyrua që Albtelekomin, një marrëveshje të cilën ai e kishte anuluar vetë, t’ia jepte po të njëjtës firmë turke, grupit ‘Çalik’. Ai shprehet se, klienti i tij e ndiqte me shumë interes klimën politike në Shqipëri dhe e kishte parashikuar se do të ekstradohej drejt vendit të tij, pasi bëhej fjalë për një marrëveshje interesash... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
| |
|
| |
| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|