| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|
+19rrimtaf medvegje voglushja Best Driniiiii ...... Medalim Sofra xhiti arberia Atdhetari Delia detektivi Eva0506 xhema BashKom kasapi petritkola tosybell 23 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:28 am | |
| Kafen e pije me te gjithe pa perjashtim edhe me Arber e Arberia. Kafen e pije edhe me Fazllo- e Berishen por bindjen e kam bindje e luften e kam lufte. Kush deshiron le ta vendosim nje takim dhe ta pime kafen dhe pas kafes perseri ne llogoret tona. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:30 am | |
| e pse jo,une do te kisha pas shume deshir te takohemi dhe te pime kafe, te lumt Petritkola kesaj i thon burreri,te falemnderit qe je ne mesin tone,je i pazevendesueshem | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| |
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:33 am | |
| Tenderi për makinat e reja të policisë, me shkeljeSikur kontrata të zbatohej në mënyrë skrupuloze në të gjithë parametrat e saj, atëherë që prej 30 nëntorit në parkingun e Policisë së Shtetit duhet të ishin rreth 300 makina më tep... | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:36 am | |
| Une per momentin jam ne Amerike. Kush deshiron dhe mundet le te takohemi. Kafen e jap une. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:40 am | |
| opa ne amerik vend ku un preferoj te kaloj jeten?? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:42 am | |
| Para pak distesh eshte degjuara nje potere e madhe ne shtepine e Berishes sa qe gruaja e tij u detyrua te mbyllet ne banje. Saliu kish pare nje ender te keqe dhe ishte ardhja e vajzes se tij qe e qetsoi. Cila ishte endra? A besoni se eshte ngjarje e vertet? | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:42 am | |
| aaa petrit ku paske shku larg te kishe qen se paku kendej oqeanit | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:43 am | |
| po si jo veq shyqyre se kish qillu vajza e kishe qetsu se aj kish pas me kalu ne fazen e3 | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:43 am | |
| fionaa, Shume shpejt shqiptaret do te levizin lirshem per ne Amerike. Jo me viza por me status te kombit me te favorizuar. Me viza levizin serbet e greket ne se ju jepen. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:44 am | |
| Vogelushja, Une vije ne Europe nje here ne vite. Ne se behemi nje grup une vije ju vizitoje. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:46 am | |
| Ne shtepine e Saliu (mbrem) nje zhureme e pa pare! Saliu theriste,thyente,Liria ishte mbyllur ne (banjet) Rohet (ushtaret) e Sales urgjente sjellen te bijen, "Sala ishte bere uje, dhe theriste bobo cmegjeti mua me djalin, cupen dhe gruan; Liria sa e pa cupen qe hyri ne koridor,Liria doli nga (banja) e bija theriste "babi ja ku jemi, une jame Argeta, mblidhe mendje une me mamin ja ku jemi,Saliu u shtri ne krevat,kerkovi nje gote uje,Sali i thoshte te bijes (ti je cupa ime!) Saliu u qetesua dhe po tregonte Endren e temershme enderen e pa magjinushme, sikur:" gruaja, cupa,djali, te varur ne hekurat,perpara kryeministris"..Nje nga rohet e kryeministrit Sali Berisha (A.C.)(A.C.) 12/12/2009 ora 18:31 Une jam Petrit Kola dhe e aporovje kete mesazh ne Koha Jone. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:46 am | |
| petrit une nuk e besoj qe ka qen enderr ,ndoshta ka qen zeri i ndergjegjes ai qe e ka thirrur | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:47 am | |
| me kenaqesine me te madhe por do te merremi vesh petrit ama te na lajmrosh e | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:49 am | |
| Ndergjegje...? Nuk ma merre mendja. Ai ka shume kohe pa te dhe veshtire se e gjen apo se e mban mend? .................................................. Bashkimi i trojeve eshte finalja. Shqiptaret levizin lirshem per ne Amerike. Jo me viza, jo, jo. Vizat jane per greket e serbte ne se ju jepen. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:51 am | |
| por zeri i ndergjegjes eshte me i rrezikshem dhe paraqitet me ankthe te ata qe e kan humbur qe moti dhe kan ber marrezira te medha keshtu mendoj une | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:52 am | |
| Une kam mundesi levizje ne Europe... Kur do qe ta leme une vije. Ne se dikush e viziton Ameriken eshte edhe me mire ta pime kafen ne Amerike. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:52 am | |
| pse moj spo tregon te verteten a te tregova un ne telefon ty se edhe un keshtu kam ndegju ´!! Ani petrit. un kam ndegju se e kish rrah liren dhe ekish len gjith naten ne banjo te kaloj naten . ne mengjes kur i kish dal gjumi i kish kerku falj pot ncuk.. ajo ishe hidheru me te dhe i kishe then nuk ta fal kurr cfar me ke bere mbrem .po sala i kish then se nuk edi cfar kam po me mbyten endrrate nuk me len te bej gjum qet me siguri ndergjegjja se len!!! | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:53 am | |
| une shkreta mezi erdha ne evrope,o petrit u patem bere dysh me burrin ,e per amerike uuu njeher zguxoj te leviz nga europa | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:53 am | |
| Vogelushja, Le te shohim... Cdo gje qe ka ineteres apo rrezik kombetare eshte nen vezhgim. Do te duket me vone. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:54 am | |
| per kete gje ta jap doren,je i pa pare,te besoj dhe se ve ne dyshim fjalen tende | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:55 am | |
| Fionaa, E verteta eshte se para nje viti (afersisht) gruaja e Berishes del ne publik me disa shenja te zeza te vogla. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:56 am | |
| Fionaa, Filxhani i cajit eshte gje e madhe se rendon i shkreti. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:58 am | |
| e shikon oo aje e ka rrahe se njeri i dhunes eshte aje maza ma keq kushe po na udhheq shtetin. po do i vi dita kur do errafi veten ky . un kam ndegju nuk edi a eshte everte por edhe dashnore ke berisha!!din gje ti kole?? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! Sun Dec 13, 2009 2:58 am | |
| Nje here Berisha ne zyren e tij komunikoje me shenime se kish frike mos incizohej, por u muar vesh... si, perse, c'fare, kur... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
| |
|
| |
| Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë ! | |
|