keta pushtetare qe luftuan per kosoven multietnike rezoluten 1244,te hiqen kombin flamurin,me keta kurre ska bahkim po coptim asimilim shaterrim te kombit.
Pra Levizjet mund te bejne parti po qka fiton.
Disa vende ne parlament -kurse pushtetin e kan te huajt keta jane servile te tyre.
Po me pare ishin 47 deputet kunder kesaj politike ,ishte edhe dugolli.
Po e pa se spaha gje prej ketyrev dhe ju kthye pasunise.
keta pranojne edhe Millan te thirren vetem per pasuri.
Kurse levizjet kane qellim bashkimin si FBKSH,do levizje kan qellim qe vetem kosova te behet shtet.
ka shume levizje ,te gjitha thirren ne bashkim ,patriot.
PO eshte interesant se nuk bashkohen tog me nje front,po secili ka deshire te dal i pari.
Kjo ndodh vetem te ne shqiptaret.Se shqiptair per karrig pushtet ka vra baben vellaun nipin dajen etj.
per at nuk kemi shtet qe 3500 vjet dhe keshtu kurre nuk dote kemi.
Te perqam te korruptum hajna pisllek,cullakhane e qka me keq!
vetem ne.
Te gjithe popujt fituan ne jo.ne prap nen serbi bashkim vellaznim prap.
Shiqo maqedonet edhe Amerika edhe evropa i bejne presion te nderrojn emrin ata nuk ngojne sja rrasin te huajve fare.
keta tonet dojn me ju hy ne bithe te huajve,keta edhe ne shtrat i marrin te huajt.
Dhe shkaterrojne qdo gje shqiptare.
Thojne se po naj johin shtetin bota,,qfar shteti".
keta mashtrojn popullin shtet pa sovranitet multietnik pa komb pa ushtri pa identitet.
Po edhe kure ta njohin ketfare pavaresie multietnike te huajt e njofin sipas planit te Artisarit dhe rezolutes 1244.
Po keta nuk i tregojn popullit se qfare njohje ju behet kosoves.
keta rrejne.
Populli gjumash i shkon mbrapa.
Une kurre nuk kam votue as per Rugoven pacifistin bashkpunetorin e serbise.
As per keta qe erdhen pas lufte se e kam dijte qe kane me tradhtue luften shoket deshmoret vetem per karrig.