| Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! | |
|
+82Poeti Eva0506 beri leonardo ...... kaqurrelja agim__barja haxhiu eri Tr Mergimtari arbeni24 valmir9 Driniiiii ramadan mekaniku gjergji Ada_Kondi an-di dardan01 xhema zeriatdheut Medalim xhiti detektivi Orfe@ x-30 thellenza shpendi Kasper Parapsikologu Merisa Anjeza2 Gjura MARY socratus Anabela Melodi isuf ramadani Agrone morena aedirisi Fjona Ramizi Sema Shezair Koko rolling rrebelja Blerim1 Che-Guevara Albona Blerti_Gashi **Embelsira** echo Veneta Kastrioti E_Bukura Thyama Ipamposhtur Aldo Andoni_uk Art@ ILTA **Lumi_ elona Leka i Madh Riki30 Dr!lj@ Mirushe shaban cakolli ylari Aldren1 elisa L1ndush3 Delia Sofra Driola Guximi tina PeriiKeputur Xili meri Muja e Halili Ago Muji 86 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 10:53 am | |
| ju pershendes Lindush3 vesa merisa orfe voglushe laloni parapsikologu haxhiu xhiti xhema valmir9 elona an-di riki30 e te gjithe online! Rrnoft FBKSH-AKSH e vetmja levizje organizat qe punon per qeshtjen kombetare! bashkim Kombetare me pen e me pushk! | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 12:26 pm | |
| Ku jane veprat ? Apo deklaratat e internetit per ty duken vepra ?
Po lene mos ja futni kote , 8 vite u ben , as 1 veper vetem llafe.
Mu personalisht me dhimbsen te rinjte qe po mashtrohen qe kinse do kete diçka prej FBKSH/AKSH me Gafurr Adilin.
Edhe une dikur shpresoja tek AKSH-ja por koha e llafet e teperta me ben te mendoj te kunderten. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 3:00 pm | |
| Mergimtari! Ske faj se ne mjetet e informimit shum pak flitet dhe ne media per aktivitetet e FBKSH-AKSH. apo SHAIBK. Keshtu vepruan edhe me UCK. PO te rinjet nuk mashtrohen se te rreshtohesh ne keto organizata eshte nder dhe nuk mundet qdo kushi te behet anetare ,po ata verifikohen nje kohe te gjat. pamarr parasyshe a ka qen anetare i uck tmk. Sepse anetare ka qen qyshit shpijuni e sot thirren ne emer te uck. Njerezit po punojne,shiqo deklaratat e shaibk te leshuara nga evropa Nuk jan deklarata te kota po veprohet edhe ne teren! Une besoj se eshte bere nje strategji e mire sepse me kersit eshte kollaj -si uck ! QE beri luften dhe kurgja sarritem! Eshte mire te luftoshe por kur te hishe ne lufte te mbajsshe betimin qe ke dhene dhe mos me tradhtue atdheun! kete qellim ka AKSH-FBKSH! PO ka pengesa nga vet shqiptaret duke u deklaruar si ti jo ka jo ska! Edhe nga qeveria e shqiperise nga Sali berishoviqi! Nga Thaqi ramushi dhe zagaret etyre ishe udbashet! PO numri shum po shtohet dhe aktiviteti po vazhdon gjithkund duke marre edhe diasporen ku numri i anetareve po shtohet! Dotja nini zanin! Po atehere dote thojne si per uck-se valla paska egzistue... Ketu punohet qet me pak llafe.... Po te lutem edhe ty qe te gjejsh menyrat dhe te kontaktoshe me shoket ne kosove apo ne diaspore tani dote pashe vete se si shkojn punet! Edhe pse thashe ka shum magar kual qe e quajn veten shqiptare e pengojn punen e patrioteve qe jan per bashkim kombetare! PO edhe keto do ti kalojme! keta bejne punen e armiqeve serbe grek maqedonas malazeze! ishin udbashe dhe mebeten.. Po do tju vjen fundi une ,mendoi! | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 3:16 pm | |
| Mergimtare ne qoftese je ne gjermani! Kishim kontaktue me ata kryesoret! Tung! | |
|
| |
Ada_Kondi Fillestar/e
Numri i postimeve : 49 Age : 41 Vendi : Gjermani Registration date : 27/12/2008
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 4:56 pm | |
| Pershendetje per te gjithe anetaret e Bashkimit Kombetar dhe per te gjithe lexuesit qe e deshirojne Bashkimin Kombetar Shqiptar. | |
|
| |
an-di Anëtar i ri
Numri i postimeve : 168 Age : 96 Vendi : Kushtrimi KOMBIT Profesioni/Hobi : nuk rri kot! Registration date : 11/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 5:20 pm | |
| Një përshendetje për z. Xhavo, sofra,ilmi veliun, ada kondi, agim barja,ferat koca,haxhiun,mergimtarin dhe të gjithe ata që kontribuojne pozitivisht ne forum. | |
|
| |
Ramizi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 158 Age : 45 Vendi : Tirona Registration date : 23/02/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 5:29 pm | |
| pershendetje te gjithve | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 7:59 pm | |
| pershendetje te gjithe,per veq atyre qe perqajn dhe shajn shoket qe jan per bashkim kombetare! E jo ata qe perkrahin partit politike servile! ketu eshte forum idesh per bashkim e jo per propagand te partive dhe shkijeve! Nje grup njerezish perdorin forumin me qellim sa me i ofendue patriotet shqiptare ,bejne punen e shkijeve sepse kan gjak te tyre! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Wed Apr 29, 2009 8:35 pm | |
| Pershendetje : lindush3 shum vesa merisa orfe voglushe elona haxhi xhem valmir9 lalaoni parapsikologu riki30 mergimtari an-di dh te gjithe online! | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Thu Apr 30, 2009 2:03 pm | |
| pershendetje per te gjithe! Sidomos lindush3 vesa xhiti merisa voglushe riki30 parapsikologu laloni xhema haxhiu e shum te tjere! | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Thu Apr 30, 2009 2:04 pm | |
| pershendetje per te gjithe! Sidomos lindush3 vesa xhiti merisa voglushe riki30 parapsikologu laloni xhema haxhiu e shum te tjere! | |
|
| |
thellenza Anëtar
Numri i postimeve : 384 Vendi : Gjermanise dikund :p Registration date : 25/08/2008
| |
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Thu Apr 30, 2009 7:43 pm | |
| Pershendetje,Detektivi,Xhiti,Vesa,Merisa,Riki30,Valmir9,Voglushe, | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Thu Apr 30, 2009 9:35 pm | |
| O pershendetje lindush3 xhiti Vesa ,Merisa riki30,valmir9 voglushe orfe ! lalon parapsikolog haxhi ! | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sat May 02, 2009 12:18 am | |
| Ju pershendes te gjithve dhe iu uroi nje vikend te mir. | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sat May 02, 2009 12:34 am | |
| Une te uroj nje fundjave te qete dhe nje te hene me protesta. | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sat May 02, 2009 1:03 am | |
| - Mergimtari shkruajti:
- Une te uroj nje fundjave te qete dhe nje te hene me protesta.
Te hene eshte dit pushim ketu ku jetoi une, por sido qoft me mend e zemer do jam ne ato protesta. | |
|
| |
valmir9 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 141 Age : 33 Vendi : Theranda (Slloveni) Registration date : 27/03/2009
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sat May 02, 2009 11:11 am | |
| Ju pershendes te gjithve perseri....sot u ktheva prej pushimit ne Spanj, kam kalu fantazi, shum mir... | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 12:29 am | |
| - Driniiiii shkruajti:
- Mergimtari shkruajti:
Te hene eshte dit pushim ketu ku jetoi une, por sido qoft me mend e zemer do jam ne ato protesta. Ne kalendar e pashe qe ne Britani me 4 maj ka dite pushimi(si gjithnje te ndryshem nga te tjeret). Por mendova qe dita e puntoreve manifestohet po kete dite (4maj) , pas nje kerkimi ne google mesova qe ne Britani nuk manifestohet per diten e punes. Sidoqofte pushim te qete pra . | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 12:45 am | |
| - Mergimtari shkruajti:
- Driniiiii shkruajti:
- Mergimtari shkruajti:
Te hene eshte dit pushim ketu ku jetoi une, por sido qoft me mend e zemer do jam ne ato protesta. Ne kalendar e pashe qe ne Britani me 4 maj ka dite pushimi(si gjithnje te ndryshem nga te tjeret). Por mendova qe dita e puntoreve manifestohet po kete dite (4maj) , pas nje kerkimi ne google mesova qe ne Britani nuk manifestohet per diten e punes.
Sidoqofte pushim te qete pra . Ju pershendes Mergimtari. Te ndryshem e te quditshem e te veqant, nga te tjeret. Por ky vend ku jetoi une eshte i njet si Shqiperia e Kosova jone. Tung | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 10:15 am | |
| pershendetje per te gjith, |
|
| |
L1ndush3 Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 553 Age : 42 Vendi : Gjk Registration date : 04/12/2008
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 12:21 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 12:36 pm | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! Sun May 03, 2009 1:08 pm | |
| te pershendes Driniii ,jam kthye prej Avganistanit i kryejtem punet atje tashe ketu! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! | |
| |
|
| |
| Përshëndetni anëtarët që pëlqeni! | |
|