| Mos!... | |
|
+78shefqet Bjondina Tatoo xhema sos laci Luki arberia BashKom rrimtaf ...... Ada_Kondi agim__barja xhiti Merisa gjergji STEFNO Driniiiii thellenza detektivi delick aedirisi Veneta Delia meli Kastrioti ILTA Riki30 Thyama **Lumi_ Sofra Dr!lj@ Mirushe Art@ VINCA Riga meri shaban cakolli Shejh Aldo Ipamposhtur ngadhenjimi PeriiKeputur Eklips Muja e Halili loredana Arjana **Embelsira** paioni ylari Blerim1 klodian elisa Driola tina kadiss Parapsikologu Fjona Guximi Aldren1 gjakushi L1ndush3 elona Uskana Ago Muji Blerti_Gashi Tigrina rrebelja egzona- E_Bukura anila play zeriatdheut feneri Eva0506 Gjura Xili Albona 82 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:26 pm | |
| Mos keni shkruar edhe ju Akili letra dashurie te flakta per me shume se nje femer te ketij forumi? | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:28 pm | |
| Mose i le gjerat pa i nxjer ne sheshe balle per balle me njerzit qe ju kame shkruajt mbaje gojen mos u mundo te tregojshe burni me mua se nuk me treb me ate goje ok hajde balle per balle e kame thene dhe e them dhe i qendroj mbarap o Akili apo sdije cfare emri ke nese te dogji mbaje | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:29 pm | |
| Mos paske prit edhe ti te shkruaj me ate nickun e vertete? Dhe jeni deshperuar qe u kam shkruar me shume se nje, por ty jo. |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 198 Age : 43 Vendi : gjilan Registration date : 24/12/2008
| mose re burra pse ziheni kot beni si adoleshent per femra | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Akili, une nuk jam dorzuar, perkundrazi... | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:30 pm | |
| Mos gjyko per njerez qe nuk i njeh, kete e ke pohuar edhe vete. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:31 pm | |
| - zeriatdheut shkruajti:
- Mose i le gjerat pa i nxjer ne sheshe balle per balle me njerzit qe ju kame shkruajt mbaje gojen mos u mundo te tregojshe burni me mua se nuk me treb me ate goje ok hajde balle per balle e kame thene dhe e them dhe i qendroj mbarap o Akili apo sdije cfare emri ke nese te dogji mbaje
Mos je ti njefar Zeri qe ske len kujt pa i then keshtu ne publik se takohemi ball per ball e ne fakt ske lujt veni asnjehere prej atje ku je te qizmja e evropes ( italia). Per mua din me shume se emrin edhe shtepin te kam tregu se ku e kam edhe mos fol pallavra ketu. |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:32 pm | |
| mos shitni trimri mes vete o vllezer se sju ka hije | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:32 pm | |
| - PeriiKeputur shkruajti:
- Akili, une nuk jam dorzuar, perkundrazi...
Mos eshte me mire te parapergaditeni shume me mire tjera here? |
|
| |
ngadhenjimi Anëtar i ri
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:34 pm | |
| mos doni nga nje dru ju qe po ziheni dhe nuk po pushoni | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:34 pm | |
| Mose Akili te vjen keq pse nuk te kame plotesu deshiren andaj je sule duke puthe vetveten me be fame hahahaha | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:36 pm | |
| - Akili shkruajti:
- PeriiKeputur shkruajti:
- Akili, une nuk jam dorzuar, perkundrazi...
Mos eshte me mire te parapergaditeni shume me mire tjera here? S'eshte nevoja Akili, jam i pergaditur gjithmone... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:38 pm | |
| Mos duhet te ta vizatoj arsyen pse jam kunder teje? Sa per puthje me veten nuk ke faj, sepse shumica e femrave ketu me respektojn edhe me japin puthje shoqerore dhe kjo duhet te jete arsye pse shkruan keshtu, sigurt edhe qe je plak ne ato momente i ke thene vetes " pse u zot me ke fal keshtu kaq antipatik per gjinin e kundert" ahahahha, sidomos ne ato replika kur puthesha me ate....qe ju vdisni, edhe pse une e kam pas me sherr kur jam puth me ate ne forum. Kurse ti ke harruar gjithqka pas saj.... i kam lexuar pm e tu, ate dite kur ke thene se po largohesh nga forumi.....Ec mos mu shit mu i ndershem ketu. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:39 pm | |
| Mos dil nga tema vazhdimisht Peri...Po shihet pergaditja juaj shume mire, nuk do koment. |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:42 pm | |
| PeriiKeputur, edhe njehere, mos gjyko per njerez qe nuk i njeh, fare. Kaq kisha. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:44 pm | |
| Mose te kane pelqyer ato pm ty mose ke dashte me ty be ty apo jo se po e shofe se ato gjera i ndjek mose te kambet djeg pse se ke provume palkun | |
|
| |
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:46 pm | |
| Mos kerko te dukesh si Skenderbeu, duke u sjelle si grate gabele. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:48 pm | |
| Mos, mos, moss belbezo kaq shume o burri plak, ahahahha. Sme kan pelqy po perkundrazi prej atehere kam fillu me kuptu se qfar jeni ne te vertete...Paraqiteni si njeri qe mendon vetem per ideale, e ne fakt kur behet fjale per ate....harroni gjithqka sa qe terboheni krejt dhe nuk dini qka shkruani. Me thuaj Zeri vetem diqka. A ke kajt ne momentin qe une puthesha ne forum me ate....? Drejt me thuaj, hahahaha. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:49 pm | |
| - Eklips shkruajti:
- Mos kerko te dukesh si Skenderbeu, duke u sjelle si grate gabele.
Mos nuk po te shkon per ftyre te vertete me fol keshtu. Pse nuk provon edhe me ftyren e vertete tme thuash keshtu? Apo e ruan prestigjin qe ke kriju me ate ftyren tjeter.... |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:50 pm | |
| Burokratizmi, vulgariteti, fanatizmi, shovinizmi, genjeshtra, mjerimi shpirteror dhe barbaria te kane bere kaq te keq Akili ne kete forum. | |
|
| |
Eklips Anëtar i ri
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:51 pm | |
| - Akili shkruajti:
- Eklips shkruajti:
Mos nuk po te shkon per ftyre te vertete me fol keshtu. Pse nuk provon edhe me ftyren e vertete tme thuash keshtu? Apo e ruan prestigjin qe ke kriju me ate ftyren tjeter.... Mos kujto se mund te flitet per prestigj me njerez te pander dhe shpifes...? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:54 pm | |
| Mos po i drejtohesh vetes kaq bukur a? Sepse ske 2 jave qe ke fillu te hyn ne forum dhe po shihet qellimi juaj. |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:54 pm | |
| Mose po te duken gjithe fjatore teni Akili se te dolen lakrat hahaahha ike puthe veten prape me E_Bukura se keshtu te ben mire hahahaa | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:55 pm | |
| - Guximi shkruajti:
- PeriiKeputur, edhe njehere, mos gjyko per njerez qe nuk i njeh, fare. Kaq kisha.
Guximi , une i gjykoj njerzit sipas shprehjeve dhe Akilin e gjykoj ne baze te dinakerise se tij. Sa i perket Akilit per shprehjet e tij vlen kjo thenia: 'Kultura e fisnikeron njeriun, ja fshin kercejt e egersise se lashte dhe e zbukuron. Njeriu i kulturuar eshte i mire!' | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Mos!... Wed Jan 28, 2009 8:55 pm | |
| - Eklips shkruajti:
- Akili shkruajti:
- Eklips shkruajti:
Mos nuk po te shkon per ftyre te vertete me fol keshtu. Pse nuk provon edhe me ftyren e vertete tme thuash keshtu? Apo e ruan prestigjin qe ke kriju me ate ftyren tjeter.... Mos kujto se mund te flitet per prestigj me njerez te pander dhe shpifes...? Mos i ndryshoni fjalet hiq ju tre. Se di qfar fjal do te perdor kur te hyn me ftyren e vertete! |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Mos!... | |
| |
|
| |
| Mos!... | |
|