Enlirat Hoxhaj Fillestar/e
Numri i postimeve : 4 Age : 70 Vendi : BERLIN,GJERMANI Profesioni/Hobi : ing.dip. Registration date : 15/12/2008
| Titulli: Pse sulmohet patrioti dhe publicisti Flori Bruqi Sat Dec 20, 2008 12:05 pm | |
| Për publikim dhe shpërndarje
.ExternalClass .EC_hmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass body.EC_hmmessage {font-size:10pt;font-family:Verdana;}
Përshëndetje Staf i zemrës shqiptare!
Më rastisi të lexojë disa shkrime në webin Tuaj.Është e patoleruar që në letrat shqipe të fyhet aqë keq një publicist i mirënjohur siç është Fjala z.Flori Bruqi,nga Kosova. Një gjë e tillë nuk i bënë nder webit Tuaj si dhe qindra lexuesve të ZEMRËS SHQIPTARE! Ashtu siç keni shkruar ju për z.Bruqi,asë përsëafërmi nuk është,pasiqë ky njeri gëzon reputacion në vendlindjen e tij(Isniq),Prishtinë,Kosovë dhe Diasporën shqiptare. Flori Bruqi,mund të jetë i keq vetëm për disa(5-6) vetë të Zemrës shqiptare,e asësesi për miliona lexues të shumë web faqeve tjera shqiptare,ku Flori Bruqi,shkruan. Flori Bruqi,nuk mund të jetë i mire për ca nofka virtuale në internet.Ata janë shpifarakë të pacipë .Prandaj asesi unë e miliona të tjerë nuk pajtohemi më kryeredaktorin e Zemrës shqiptare,z.Kadri Osmani-Mani ,çka thotë për z.Flori Bruqi.Argumentet qëndrojnë në anën e Bruqit,e asësesi në anën e Editorit dhe Kryeredaktorit :Gëzim Marku,Kadri Osmani-Mani ,Bahtir Hamzës,...Nezir Myrtës nga Nju Jorku ...dhe disa nofkave tashmë të njohura për opinionin shqiptar(Artan Kasapi,Skendo Kastrioti,Besnik Kastrati,Ilir Dardani etj). Pra,ju keni shpifur shumë kur keni thenë se Flori Bruqi,ka shkruar kundër Skënderbeut,Nënë Terezës,Ibrahim Rugovës etj. Hulumtimet tona kanë treguar se në asnjë shkrim Flori Bruqi,nuk ka përdhosur këto figura të ndritura të popullit tonë. Megjithatë figurat e ndrituara të Shqipërisë etnike i ka përdhosur bashkëpunëtori i Zemrës shqiptare,analfabeti z.Bahtir Hamza,që ka share në vazhdimësi heronjtë e kombit tone dhe ju i nderuari Staf,këtij njeriu i keni dhënë vend të merituar në Zemrën Shqiptare. Ndërsa Flori Bruqin dhe familjën e Tij të ndritur që është në Kosovë e keni share! Vetëm ju e dini Psenë?Një gjë e tillë ju është kthyer në bumerang për vetë Stafin Tuaj dhe vetë Lexuesit(tashmë shumë të pakët që kanë mbetur në Zemrën shqiptare). Se çfarë ka shkruar Bruqi,shikoni vetëm disa site shqiptare,dësmi kjo që Flori Bruqi,demanton më fakte konkrete se është një nga fytyrat më të ndritura të kombit tone. Flori Bruqi është ai,që sifojë më shkrime të tij lexuesit e mirëfilltë anë e kend globit! Lexoni:
Ndërsa vend më rëndësi në shkrimet e Bruqit,ka edhe figura e Skenderbeut,në librin e tij“Guxim shqiptar”(Prishtinë,2008).
Me respekt Mr.sci.Atdhe Marku,prof. E-mail:shqiptar1974@live.com
Canada/Toronto,19.12.2008
-------------------------------------------- Shkaku pse sulmohet patrioti dhe publicisti i mirenjohur Flori Bruqi ,nga ca shqipfoles jane mijra shkrime te botuara ne internet. Ja disa: ''Kush e vrau atdhetarin Enver Hadri?". KOMBI Një letër e panjohur e Mr.Ukshin Hotit nga burgu
KOMENTE Pse e harruan zonjën Carla Del Ponte?
DEBAT Thyrja e miteve
KOMENTE Mirupafshim në Kosovën e lirë
REFLEKSION A është tradhtar P.Majko?
PERSONAZH Napoleon Bonoparti dhe shqiptarët
KOMBI Garda e Car Llazarit do të sulmojë caqet e UNMIK-ut dhe të NATO-s në Kosovë
SPECIALE Sekretet e karrierës së Pandeli Majkos
KULTURE Flamurtari i Lirisë, Mehmet Kajtazi
RAJONI Në Rumani sulmohet veprimtarja e çështjes kombëtare shqiptare MONA AGRIGORAIEI
SPECIALE Manifestim përkujtimor dëshmorit Fadil Rifati
DOSSIER Ja krimet që kreu Arkani në Kosovë
DOSSIER Milosheviçi dhe spiunët e serbisë në Kosovë
DOSSIER Shërbimet Sekrete Serbe në Kosovë
DOSSIER Shërbimet Sekrete Serbe në Kosovë
GAZETA E PERDITSHME - 2 E diel, 29 prill 2007 (pjesa e dytë)
Me respekt Enlirat Hoxhaj Berlin,20 dhjetor 2008
Nuk lejohen ne forumin Bashkimi Kombetar reklamime te forumeve tjera.
Me respekt, Stafi | |
|