| A Ekziston Djalli ? | |
|
+24njonidrenica istogalia shaban cakolli eri M Pirro i Epirit Argent Guximi feneri Luki spirito katunari Beton Eva0506 Parapsikologu Delia loredana Mister Leka i Madh Nezir Myrta rroni ELIE tom sojer zeriatdheut PROFESORESHA 28 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:03 am | |
| Në filozofi: E Mira dhe E Keqja janë simotra, sikur e ndjejnë dhe ndihmojnë njeratjetren, poashtu E Bukura dhe E Shemtuara janë kategori estetike - të dyjat si pjesë tëpandashme të Estetikës!
Poashtu edhe vet populli thot: në midis Të Mirës, asht E Keqja edhe në midis TëKeqes, asht E Mira! Apo, midis hairit asht sherri dhe midis sherrit asht hairi! Lufto për hairin!
kemi njerëz që flasin, veprojnë drejtë - kemi që posa fillon e sheh se ai/ajo flet me dredha, me bishta, me sherr edhe thonë se po bëjnë - politikë! Politika duhet të jetë djalli vet! Nezit Myrta ! Shume pajtohem me keta rreshtat e fundit kur faktet dhe e verteta shihet,shprehet,veprohet,analizohet ,por thjeshte une (personlishte ),nje gje qe nuk e prek te bindem me te vertetn,eshte absurde qe ekziston nje gje e tille ! Te falemenderoi shume per kontributin tuaj ne teme pasuron temen dhe shume matrial bindes sjellni ne tema ! Me shume rrespekt Beton . | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:28 am | |
| Thone se vepron ne forume, e banon në Diber ! | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:49 am | |
| Engjelli dhe Djalli ekzistojne ne mendjen e njeriut, kurse duhet te ekzistojne ne koshin e plehrave
Pershendetje | |
|
| |
Argent Anëtar
Numri i postimeve : 244 Age : 48 Vendi : Ilirida Registration date : 12/08/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:52 am | |
| A pake ju dukete se ka ne mesine tone | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:59 am | |
| Mendoj se djalli nuk eksiston si figure por eksiston si nje mendje apo si ndonje mallkim i ndonje kshtu e definoj une | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 2:18 am | |
| Djalli mund të paraqitet në lloj lloj variante apo figur ,nga të dëgjaur ekam prej të vjetrive që e kan përjetu , ( Ka raste shum raste ka hyrë nëpër shtëpi dhe ka prish renditjet shtëpiake edhe pse nuk asht p por jan pa duke u rrëzu senset nëpr shtëpi si dhe ka pas raste që djalli asht ulur në sofer dhe ka ngarn bashk me të tjerët ,ju do pyesni si asht emundur ,kur jan ulir në sofer e kan pa se si po hargjohet si buka edh esent tjera që i kan shtu aty pa i prek dor e nejriutë dhepër ta zhdukur kët kan qen njer tjer special që i kan vra kta ishin njer të vegjël dhe shum pak ka pas nga ato që asht dasht dasht të kërkohet shum deri s ata gjen dhe e kan sjell në shpi ,ky njeri kishte me ve enjë pushk të vogël dhe ur ja ulur të han buk asht dasht të shtrojn një qarshaf të bardh si dhe në bazë të porosis nga ky njeri i sjellur pasi të kërset pushka ktij i bie të fikt duet lagur me uj që të kthjellet prap dhe në vendin ku ka qn djalli mbetet vetëm ni pik gjak dhe ai zhduket kto jan raste të vëteta dhe të terguara ga njerzë që i kan përjtu nuk i kam shpik nga vet vetja unë për ata që besoj se ka pas. | |
|
| |
Nezir Myrta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 660 Age : 112 Vendi : usa Registration date : 23/03/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 4:08 am | |
| jo moj trendafile, ai është lugati hahaaa | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 5:35 am | |
| o bace neziri mos je ti djalli more se e dinke lugatin se djalli e njef lugatin per ate po te them hahahahaa | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 12:58 pm | |
| - feneri shkruajti:
- Thone se vepron ne forume, e banon në Diber !
E paska edhe vendbanimin ! Në Diber ! Po ne forum sigurisht hap temat për kënaqësinë e tepruar të djallëzisë ! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Sat Oct 04, 2008 6:38 pm | |
| haha,eh po ka qe shume kohe djalli nuk duket te vjetrit thone se ka hy ne njerez!Une mendoj nese ekziston ai eshte fryme e lig,jo person,dhe frymat nuk duken! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 2:35 am | |
| Nuk kam pa! Sigurisht se edhe nuk do te shoh asnjeher, pasi qe nuk besoj. Kush beson se ekzistojn edhe i "sheh", bile edhe ka frik prej tyre. |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 2:37 am | |
| Po, besoj se Satanai ose Djalli ekziston, brenda teje qe po lexon tani keto rreshta... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 2:59 am | |
| - Eva0506 shkruajti:
- Po, besoj se Satanai ose Djalli ekziston, brenda teje qe po lexon tani keto rreshta...
Kete "fat" e pata une, sepse i lexova keta rreshta. U vertetua apo? |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 5:03 am | |
| - Premtimi shkruajti:
- Eva0506 shkruajti:
- Po, besoj se Satanai ose Djalli ekziston, brenda teje qe po lexon tani keto rreshta...
Kete "fat" e pata une, sepse i lexova keta rreshta. U vertetua apo? Jo... ne asnje lloj menyre Premtim. | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 9:08 am | |
| Djalli kur nuk ka ekzistuar por njeriu vet kan qen dhe eshte DJALL (disa prej tyre) | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 9:09 am | |
| | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 1:23 pm | |
| kush nuk beson ne zot nuk beson as ne djall....kjo eshte esenca e gjithksaj teme..... | |
|
| |
Nezir Myrta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 660 Age : 112 Vendi : usa Registration date : 23/03/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 9:10 pm | |
| kush nuk beson në zot - beson në djall. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 9:18 pm | |
| PO more ketu jam nuk e di tash te gjithe njerzit jane bere djaj te gjithe te njejt me duken |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 9:40 pm | |
| ka egzistu ni djall shum i vrazhd diku ne shipri dhe shum ka jetu, | |
|
| |
Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Mon Oct 06, 2008 11:51 pm | |
| Per ate qe e beson,edhe egziston | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
Numri i postimeve : 133 Age : 42 Vendi : ks Registration date : 12/09/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Tue Oct 07, 2008 9:17 am | |
| Ai qe dij se ka djaj dhe ku qendrojne ata ka be pakt me djajt, e djall eshte! | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Tue Oct 07, 2008 11:31 am | |
| - Nezir Myrta shkruajti:
- kush nuk beson në zot - beson në djall.
mund te ma elaboresh i nderuar profesor bash pom intereson | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Thu Oct 09, 2008 9:02 pm | |
| Po ekziston, por tani eshte ne kerkim te nje foleje tjeter, sepse une i kam zene folen e tij.!! |
|
| |
laloni Anëtar
Numri i postimeve : 259 Age : 33 Vendi : gjilan Profesioni/Hobi : leximi Registration date : 12/03/2009
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? Fri Mar 27, 2009 2:35 am | |
| djalli eshte armiku me i madh i njeriut. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: A Ekziston Djalli ? | |
| |
|
| |
| A Ekziston Djalli ? | |
|