| Serenata | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:34 pm | |
| KUR NATA KORCEN E MBULON
Kur Nata Korcen e mbuloi Dhe kafenet jane mbushur plot Atje qan zemra ime dhe vajton dhe raki kerkon
Eja e o shpirt o xhan se zemra po me qan Zjarrin e zemres o ta shuajme o me duhan
Do te vij do te vij perseri Do ulem edhe do pij Zjarin e zemres o ta shuaj o me raki
Kur kamariera jone zy zeze Na vjen na buzeqesh ajo pij bashke me ne Dhe syrin na i shkel dhe raki na sjell | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:34 pm | |
| EJA O ENGJELL ME PERQAFO
Ne s'munda valle te ti kuptoj gjithe keto te tuat marzi o zemer Ato sy qe ti kane zili
Ku do vesh Ku do te me lesh Zemer ku do gjesh larg prej meje dashurine
Mos harro kurre mos kerko kurre mos prano larg prej meje lamturine
Eja o engjel me perqafo e mjera zemer vec ty te do
Prape po te te shoh te zemeruar Por perse as vete nuk e di Gjithmone keshtu kam kaluar me kete te shkrete dashuri | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:34 pm | |
| MIKJA IME
A te kujtohet ty pranvera kur ne shetisnim bashte te dy me thoshe ti ngahera vdekja me ndan nga ty
Ah ti moj varferi e mjere Djemte te shumte i ke Paret si dua s'kane me vlere zemra e mire eshte flori per ne
E dhe nu ndafshim ndonje here Dije prej meje sa te rosh Qofsha dhe ne pallate te arta O Mikja ime ty s'te harroj | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:35 pm | |
| MUNDOHEM TE TE HARROJ
Mundohem te te harroj Por e kam shume te veshtire Se me dal perpara ti Dhe pastaj humbet ne erresire
Harroje....Harroje.... Se ke pasur ti nje trendafil Harroje ....Harroje Edhe shkele Se keshtu do te ndjesh ti pak gezim.... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:35 pm | |
| KU SHKUAN ATO NETE
Me kujtohen ato nete te qeta si qetesia te pastra te embla te sinqerta....
Ku shkuan ku humben ato nete te qeta Si u prish miqesia Si u tret dashuria
Eja Eja ne krahet e mija ti gezimin ma rikthe zemres time te zhuritur lumturine ti ja dhe... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:36 pm | |
| TE DISH C'PESOI ZEMRA IME
Te dish c'pesoi kjo zemer Ta tregoj une me kitare kur i pashe ato syte e bukur Deri atehere s'kisha pare s'kisha pare...
Ato duart aq te vogla mund te luanin me kitare kur i puthnje buzet e mija u drodhen si ne faj..si ne faj
me mall do ta kujtoj ate nate jo se harroj u vunova me the dhe ti do me shajne ne shtepi
Sa vite do kalojne ate nate jo se harroj dhe do qeshim une dhe ti Do kujtojme Dashurine
Nah Nah Nah Nah.... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| MARGARITA
Se pa syrrin tend te bukur vajze jo s'mund te qetesohem Se pa puthjen tende vajze jo s'mund te roj
Ne mos mund ta perqafoj aq sa here do te deshiroj kurre ne jeten time vajze do te gezoj
O Margarita...O Margarita Ti je shpresa ime e fundit Margarita Se te dua ...me te vertete Kam deshire te te kem une ty perjete
Dhe nqs ke vendosur mos degjosh kete zemren time mos me ler mua te mjere ne ato vegime
Ne mos mund te te perqafoj aq sa here te deshiroj Kurre ne jeten time vajze do te gezoj.... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| NE KE VENDOSUR VAJZE TE ME LESH
Ne ke vendosur vajze te me lesh me thuaj qe s'te dua Mos qofte ajo qe flet pse tallesh ti me mua
Amann aman aman Se mu dogj i shkreti i xhan per fjalen tende Kjo zemra po me qan | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| NE KINEMA
Ishim nje nate ne kinema Ne erresire krah per krah kur dolem jashte dicka me the per dashurine me bere be
Sa here kaloj ne kete vend gjithmone e sjell ndermend Dhe qaj me lote ne kete bote ku eshte ku vajti ajo kohe
Ta dish ti Dhimbjen qe kam brenda ne zemer Dole e pabese.. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:37 pm | |
| GJITHMONE PRANE TEJE KALOVA
Gjithmone prane teje kalova Mos kujto se une ty te harrova Do te mbetesh ti pjese e zemre time kur brenga largoja prane teje
Tash tjetra ty te perkedhelen Dhe mua me le zog te mjere Do te kthehesh ne cerdhe ndonje here Por atehere s'do te kete vend per shtegtare
Zemra ime e ndjen se do te kthehesh edhe pse e di se mua me plagose A thua se dashuria jone tek neteve te pagjume do te mbetet gjithmone
E vemte po ri ne kete nate E vetme me dhimbjen qe ndjej ngadale po e shoh hijen tende e cila ne takim po shkon
Tash tjeter ty te perkedhelen dhe mua me le zog te mjere do te kthehesh ne cerdhe ndonje here por atehere sdo te kete vend per shtegtare | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:37 pm | |
| LULET E MAJIT
Nje dite te bukur maji une ty te takova tek po rije futur ne nje lule lulet e majit per ty i enderova lumturine ne shpirt vec ti ma prure
Por tani je vyshkur me s'ke ere lulet e tua per mua s'kane me vlere nuk je ti me lulja e bukur e dites se majit por je lulja e kenges time te vajit
Do te kujtohen ditet kur rinia Sa here rembehet ajo nga dashuria ishe e vogel atehere vajza ime S'mendoje tjeter vec per enderime | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:38 pm | |
| HARROJE DASHURINE
E di s'kam te drejte te thur une kete kenge se ty vajze e dashur te shoh vec ne enderr
Dhe bashke kur u ndame nuk thame naten e mire Por thame lamtumire
Te lutem ti falma gabimin e rende se sot zemra ime kendon vec kete kenge
Dhe dhimbja s'durohet por prape nuk bashkohet...
Harroje harroje ti dashurine tone largoi ti brengat E lumtur Jeto
Se ti e di mire tani se c'eshte dashuria Nje mjall ndjen e zjarte qe cdo kush e do.... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| KALI I BARDHE
Kam kohe qe dua te ze nje kale te bardhe Te rend dite e nate bashke me te neper savane
Rend kali rend une fryn ere dhe shkelet bari Pse iken pse s'afrohet ai kale
Si pune e ketij kalit te bardhe eshte dashuria Qe spati aspak per lotet e mija
Urime i coj une asaj prej perendise qe kur trishtim mos pate prej dashurise
Vendosa dhe une nje dite Qe te largohem Dhe zhurmat e njerzit dhe vajzat mos afrohen
Perpiqen mendohem te ze ate kale te bardhe I vetem te jeteoj bashke me te neper savane | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| NEN STREHE
Nen njeren te streheve te nje prej shtepive degjonim te heshtur ne pikat e shijut
Dhe lehtas fytyren ja merja ne duar Dhe buzkat e njoma ja puthja nxituar
Por iku capkenia nje nate prej meje kur nata e zbehte coptohej ne pellgje ...I tallur prej streheve
Dhe era e lehte tund gjethet ngadale me shfaqet mes lotesh fytyra e saj... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:39 pm | |
| TI VETEM QAJE
Dashurova syte e bukur syte e djallezise me shkaterove me helmove moj ma more rinine
Ti vetem qaje s'pranoje te qeshje dhe therisje moj hajde hajde
Ne pjetore une jam ulur Dhe po pija vetem dhe per ty po mendoja moj si ta kaloj jeten | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| ARAPKE MOJ
Me thane se te pane ty te pane ty duke lutuar me mire te qaj une per ty se sa ti per mua
O mos mu deshpero ti O mos me hidhero Arapke moj sy zezke moj Sa fort te dashuroj
Me thane se vadidje ti nje kopesht me jargavane o keputma nje Dhe falma mua aman cma dogje xhanin | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| 6 MUAJ SHKOVA ...
6 muaj shkova o per ne lice nate e dite mendoja per nje vajze te re
Doktori..mamaja Mbi koke me ri por dot s'me sherojne dhemb per dashuri...
Nga spitali dola bera moj serenate cupkat vejne e vijne s'me lene rehat | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:40 pm | |
| SE DO TI DUA
Te te them je lule ti je me e bukur Te te them je gonxhe te humbas freskine
Se ti zemren time vashe o ma ke mare mos o per koken tende mos me mbaj merri
Se do ti dua, do ti dua..dua ato dy syckat ti vashehe falmi mua se do ti dua ...dua pergjithmone
Se do ti dua ..dua dua ato dy buzkat ti vazhe falma mua se do ti dua ..dua pergjithmone
Te te them je drite ti verbon dynjane mos per koken tende mos me bej hatane
Se asnje ze tjeter zemra s'me pranon mos per koken tende mos me torturo | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| MARJANA
Si ste erdhi keq si moj s'tu durua u ndave papritur u ndave nga mua
Marjana theres Marjana ska Marjana iku dhe me la e imja je o moj Marjana
Dhe nje dite guxova te erdha tek porta zerin ta degjova ishe ti Marjana | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| PA DASHURI PA XHELOZI
Por si nje qiri po me tretet jeta lotet e mia s'kane mbarim
Une shume kerkova por nuk gjeta pa dashuri pa xhelozi
Lerme ne prer moj te te mar dhe te ta heq ate merzi na pret te gjitheve nje kryq pa dashuri pa xhelozi
Pa krahe mbeta pa gezim Vertitem rugeve kot me kot ajo qe desha me s'me do dhe dot nje tjeter s'dashuroj
Te pakten hidhme nje veshtrim me duaj ca me te vertete Se ti e di qe shpirti im per ty u tret ne kete jete
Te pakten falme nje shkendij edhe te shohesh si do djeg edhe nje mal edhe nje pyl edhe nje pyll edhe nje det | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:41 pm | |
| NE S'ME DO ME PERVELO
E mban mend sa te kam dashur tani mua me s'me do gjithe premtimet i harrove dhe nje tjeter dashurove
Mos pande se s'gjej nje tjeter qe ta kete syrin e zi vec buzeqeshja jote e embel me dogji me beri hi
U vyshken lulet e majit ato celen perseri kete vjet i mbuloj bora tani vjen dhe behari i ri
Me duaj mua te shkreten dhe me shpirt me dashuro behu zjar si zjar rufeje ne s'me do me pervelo | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Ne Moshen e Dashurise
Ne moshen e dashurise Kur isha njezet vjec me dhimbje morra rruget bashke me shoket per ne kurbet Te lashe un ty moj Tana te lashe moj ne vetmi Tanen dhe Korcen time valle do ti shoh nje dite Tanen dhe Korcen time valle do ti shoh nje dite
(Refreni) Mendoja mendoja mes dhimbjesh kujtoja shkelqimin e syckave te saj se shkoi dashuria se shkoi lumturia po vyshket venitet ajo vashe.(2x)
I vetem ne kete bote larg o ne Selanik Tanen dhe Korcen time valle do ti shoh nje dite Tanen dhe Korcen time valle do ti shoh nje dite nena nga larg me shkruan se tana eshte martuar
ta nis me te keqen tjeter zemres i ve nje gur (2x)
(Refreni) Mendoja mendoja mes dhimbjesh kujtoja shkelqimin e sykcave te saj se shkoi dashuria, se shkoi lumturia po vyshket, venitet ajo vajze (2x). | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Lule ne Saksi
Si se ujite lulen, dashurine qe la pas dhimbje
e shinte, e shikoja mjer kush e pa lulen qe po del
oh ne gjoksin tim sa lote qe kane rene s'pate mallengjim per besen e dhene
oh mbi gjoksin tim sa lote kane rene s'pate mallengjim per fjalen e dhene
si se ujite lulen dashuri qe prej asaj dite te lindi ne gji ike u largove su kujtove ti lulen ne saksi ti e vrave ti
oh mbi gjoksin tim sa lote kane rene s'pate mallengjim per fjalen e dhene | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:42 pm | |
| Ti Lot e Qesh me Mua
Ti lot e qesh me mua si nje femije e ndez ne zemren time nje zjarr te rri nje zjarr qe zemren time ma shqeteson c'ke vajze qe me ngacmon
Vjen e iken e plot lajka ke moj e vogel capkene je me shikime fjale mos me mundo thuaj me do apo s'me do
me syte qe te shkelqejne ti me shikon dhe sa shikime te embla ti me dergon nje nate te mos me shohesh ze me kerkon sikur me dashuron
Vjen e iken e plot lajka ke moj e vogel capkene je me shikime fjale mos me mundo thuaj me do apo s'me do
Te dua, po mos trego | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Serenata Thu Jul 24, 2008 1:42 pm | |
| O moj Korcare
Ne mes te nates ne qetesi ti ne ballkon me rrije e me veshtroje me embelsi o moj korcarja ime
o moj korcare sa e bukur je me ato naze porsi nuse e re e kur me shkoje ti ne bulevard zemrat tona digjen flake e zjarr
Fjalen e pare kur ma dhe zemren ti ma coptove o pse me ike pse me le ne vetmi...
O moj korcare sa e bukur je me ato naze porsi nuse e re e kur me shkoje ti ne bulevard zemrat tona digjen flake e zjarr
Jam, jam e mire s'jam, s'jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten tim | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Serenata | |
| |
|
| |
| Serenata | |
|