Beton une thjesht me ate desha te tregoi se, makiazhi nuk luan aq rol qe nje femer te duket bukur. Une kujtoj qe nje femer qe di te ofroje dashuri,jo vetem partnerit te saj,por gjithe rrethit te gjere eshte me shume se e bukur,ajo qe ka bukurine shpirterore ,nuk ka nevoje per makiazh ,sepse padyshim qe do te jete me terheqese ,se sa ajo qe mban gjdo her makiazh,ose qe ta kemi me te qart po e them nje shembull , mbeshtjellja e shkelqyer e nje dhurata nga jasht nuk tregone asgje per ate se c'fare ka brenda,andaj kjo u pershtatet pak a shume ketyre femrave te ketij tipi.Une se quaj dot nje femer te bukur ,te ciles nuk ke arritur as edhe nje her te ja shohish fytyren e saj te vertet, nga qe gjdo here eshte e grimuar,madje edhe ju vete meshkujt po deshproheni me vone me te bukurine e te dashures tuaj ,kur po e shihi se cila eshte ne te vertet,kur po e shihni ''pa maske''.Kam pas plot raste te tilla te degjoj,fatkeqesisht qe kan perfunduar edhe ne me te keqen ndarjen.Pradaj ti japim rendesi me shume thjeshtesis, sepse ajo eshte modestia e njeriut.
Tom Sojer ky se paku eshte mendimi im ,nese te hyne ne pune ndonje gje merre lirishte haha
Respekt edhe per mendimin tend,megjthese te dyt jemi te nje memndimi.