Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Magjia e makiazhit

Shko poshtë 
4 posters
AutoriMesazh
Orfe@
V.I.P
V.I.P
Orfe@

Female
Numri i postimeve : 9104
Vendi : Ne zemer te njerit
Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum !
Registration date : 26/03/2008

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptySun Jul 13, 2008 12:55 pm

Fotoja në vazhdim është marrur nga një garë e vitit të kaluar, ku janë garuar 9 gra për makiazh më të mirë. Ata kanë pasur mundësi të zgjedhin çdo lloj tretmani të zbukurimit që ekziston. Shikoni rezultatet PARA dhe PAS makiazhit.
Magjia e makiazhit Nougly10
DMTH: Nuk ka gra të shëmtuara, por vetëm prej atyre që nuk kanë mundësi të paguajnë këto tretmane.
Magjia e makiazhit 26920010
Gruaja numër 2 (nga ana e majtë) ka fituar garën..

Mbrapsht në krye Shko poshtë
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptySun Jul 13, 2008 1:12 pm

Edhe pse njeriu nga vete natyra eshte i bukur ,por dojm apo nuk dojm te pranojm se edhe makiazhet i japin nje + te bukuris ,edhe veshja i jep njeriut bukuri tjeter etj etj ..
http://www.bashkimikombetar.com
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptyMon Jul 14, 2008 8:50 am

Ne lufte me kompleksitetin e vet dhe me konkurencen, ne lufte per sundim dhe mbijetese - njeriu genjen. Holle holle makiazhi eshte nje genjeshter. Me te genjejme veten edhe te tjeret. Sidoqe te jene, femra dhe mashkulli jane te bukur per ate per te cilen apo cilin jane bere aq te bukur. Askush nuk mund te jete me i/e re apo me i/e bukur se sa aq sa ndihet se brendshmi.

Cdo iluzion bukurie vec te prish ekuilibrin e gjerave ne boten tende. Do te isha kurioz te na postoni ketu ndonje rezultat konkursi inteligjence. Barbit gjithmone te bukura jane, kjo eshte vlera per te cilen bota duhet te cmendet?

Te mbajturit normal i perditshem dhe me raste, jo si funksion qe bota te hardalloset pas teje dhe ti te kesh mundesi te zgjedhesh, eshte i domosdoshem. 

Kam pare nje here nje grua qe sapo kishte dale nga nje qender trajtimi dhe jashte e priti shiu. Maskarai shi e beri ate grua si klloun cirku.

Ky ishte thjesht nje mendim i imi.
**Embelsira**
Hero anëtar
Hero anëtar
**Embelsira**

Female
Numri i postimeve : 2909
Vendi : Kosove
Registration date : 08/12/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptyFri Jul 25, 2008 2:57 pm

Asnje lloj kozmetike nuk e zbukuron nje femer me shume se sa dashuria.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptySun Jul 27, 2008 6:23 pm

**Embelsira** shkruajti:
Asnje lloj kozmetike nuk e zbukuron nje femer me shume se sa dashuria.

Emebelsira

Dashuria nuk bene pjes ne familjen e Kozmetikes .
http://www.bashkimikombetar.com
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptyMon Jul 28, 2008 3:11 pm

Jo, jo Betoni. Embelsira, ke thene gjene me te bukur qe kam lexuar ndonjehere. Uau! Eshte e jotja? A ta perdor diku?
**Embelsira**
Hero anëtar
Hero anëtar
**Embelsira**

Female
Numri i postimeve : 2909
Vendi : Kosove
Registration date : 08/12/2007

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit EmptyMon Jul 28, 2008 4:26 pm

Beton une thjesht me ate desha te tregoi se, makiazhi nuk luan aq rol qe nje femer te duket bukur. Une kujtoj qe nje femer qe di te ofroje dashuri,jo vetem partnerit te saj,por gjithe rrethit te gjere eshte me shume se e bukur,ajo qe ka bukurine shpirterore ,nuk ka nevoje per makiazh ,sepse padyshim qe do te jete me terheqese ,se sa ajo qe mban gjdo her makiazh,ose qe ta kemi me te qart po e them nje shembull , mbeshtjellja e shkelqyer e nje dhurata nga jasht nuk tregone asgje per ate se c'fare ka brenda,andaj kjo u pershtatet pak a shume ketyre femrave te ketij tipi.Une se quaj dot nje femer te bukur ,te ciles nuk ke arritur as edhe nje her te ja shohish fytyren e saj te vertet, nga qe gjdo here eshte e grimuar,madje edhe ju vete meshkujt po deshproheni me vone me te bukurine e te dashures tuaj ,kur po e shihi se cila eshte ne te vertet,kur po e shihni ''pa maske''.Kam pas plot raste te tilla te degjoj,fatkeqesisht qe kan perfunduar edhe ne me te keqen ndarjen.Pradaj ti japim rendesi me shume thjeshtesis, sepse ajo eshte modestia e njeriut.
Tom Sojer ky se paku eshte mendimi im ,nese te hyne ne pune ndonje gje merre lirishte haha
Respekt edhe per mendimin tend,megjthese te dyt jemi te nje memndimi.
Sponsored content

Magjia e makiazhit Empty
MesazhTitulli: Re: Magjia e makiazhit   Magjia e makiazhit Empty

Magjia e makiazhit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» "Magjia e përkthimit " Intervistë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi