| Shes & Blej ! | |
|
+15Ago Muji tom sojer kroki STUPCAT lilu Sofra E_Bukura Kosovarja luan mreti Guximi Mergimtari shaban cakolli rroni rolling Beton 19 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 2:26 am | |
| Te nderaur antar te forumit ''bashkimikombetar'' mendova se beje mire te kemi nje teme te till ,ka shume antare ne kete Forum ,sidoemos nga Kosova Student etj ..
Mendoj qe ne kete teme te mundemi te ndimojme njeri-tjetrin ,po qe keni gje per te shitur sjellni ne kete teme ,apo per te bjel njeashtu kerkoni ne kete teme pse jo .?
Pse jo te perfshihen gjitheça qe keni ,e gjithçka qe kerkoni per te ndimuar njeri - tjetrin ,te faillojm nga librat qe shume mire e dime qe sdudentet kan nevojen e tyre ,ne filim te viteve shkollore etj
Pse jo edhe Tokë kush shet ,apo blene , Banesa ,Lokale ,Shtepia,Makina,Kompjutera,etj etj,pse jo edhe nga e gjithe Bota te sillen informata Lokale ,banesa ,shtepia,makina nese kane ne shitje....apo blerjen e tyre ...
gjith ajo qe mendoni tek ju eshte teper ,eshte e mundur qe dikush te kete nevoje per ate qe tek ju eshte e teper .
shpresoj se ja vlen nje teme e till te jete ne kete Forum .
Edituar për herë të fundit nga Beton në Tue Jun 24, 2008 2:38 am, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 2:34 am | |
| ide e mire vq mos te shesin mend disa nga antaret ahha | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 9:35 am | |
| Jam i interesum te blej nje banes ne Shqipri,Durres,Sarande..,jo shume large Detit,te jete panorama e shikimit ne dete. Me nje fjal siç thote populli Mire e lirë ha ha ha | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 10:52 am | |
| E une Beton jam i interesum me i shit nja tre ari truall ne sofali te Prishtines , kush don me u be banus i prishtines lajmronu , se un se kam ndermend . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 6:18 pm | |
| edhe une do te shitja troje ne Gjilan te laxha e spitalit,te interesuarit mund te lajmerohem mes mesazhit privat. | |
|
| |
Mergimtari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 755 Age : 111 Vendi : Jashtë forumit Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 7:00 pm | |
| - Beton shkruajti:
- Jam i interesum te blej nje banes ne Shqipri,Durres,Sarande..,jo shume large Detit,te jete panorama e shikimit ne dete.
Me nje fjal siç thote populli Mire e lirë ha ha ha Lokacioni : Sarande. Shiko ketu : http://www.lajmerime.com/?view=showad&adid=2950&cityid=26&lang=sq Edhe ketu : http://www.lajmerime.com/?view=showad&adid=4031&cityid=26&lang=sq Shitesi me sa duket eshte nje kompani . | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Tue Jun 24, 2008 7:18 pm | |
| po tash me ra ne mend shes nje kamionet tipi fave II Viti 1990, motorri para bllokimit. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Wed Jun 25, 2008 1:35 am | |
| Mergimtari Te falemenderoj shume shoku per keta linqe (informata),sepse Saranda me pelqen Flm shume . | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Wed Jun 25, 2008 9:14 pm | |
| Une kisha pas deshir ta blej nje maic me CHE GUEVARA | |
|
| |
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Wed Jun 25, 2008 9:19 pm | |
| edhe une nese dini ku munem me gjete | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Wed Jun 25, 2008 9:30 pm | |
| Qy edhe ti, ti hiq, hahahahaha | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Wed Jun 25, 2008 11:37 pm | |
| beton un shes tri verura ni shkod viti 2003, dhe ni benve viti 1998, dhe ni vekter viti 2000, po dhe ni jaguvar viti 2000, kush asht interesum te me lajmron me mesazh, | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 12:27 am | |
| - guximi shkruajti:
- Une kisha pas deshir ta blej nje maic me CHE GUEVARA
Guximi, vetem tri maica me Che Guevaren i kam. Mos me thuaj edhe njeher, se ta jape cilen do. Apo nese do te re, prit deri ka gushti se i kam porosit ja dy, me mi pru prej Anglis. A te kam shtete? |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 1:42 am | |
| - guximi shkruajti:
guximi Do te mundohem te gjej une e ta dergoj deri ne Kosovë shoku mos ke dert do ta kem ne mende kete sa te gjeje dikun ! Shpresoj qe sa ma shpejt do ta keshe kete maic te CHE GUEVARA . | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 6:54 pm | |
| o faleminderit Beton vec per mundin e neqofse ma gjen ta di per nder.
Mbetesh shum i respektuar shoku Beton. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 6:56 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
- guximi shkruajti:
Guximi, vetem tri maica me Che Guevaren i kam. Mos me thuaj edhe njeher, se ta jape cilen do. Apo nese do te re, prit deri ka gushti se i kam porosit ja dy, me mi pru prej Anglis.
A te kam shtete? O faleminderit edhe ty Premtim se e pash me von kete mesazhin tende, do te kisha pas qejf, per pritje nuk ka fort lidhje, se ne shqiptaret jemi mesuar te presim haha. Faleminderit o shtet. Mbetesh shum i respektuar. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 8:04 pm | |
| - guximi shkruajti:
Guximi Dhe Rolling te sigurohem edhe njehere te shikoj tek disa lokale qe jane te "Sllovenia e Sportit" kam pare maica te tilla me figuren e Che Guevara do shikoj ketyre diteve dhe te bindem plotesishte dhe do ju tregoj ne Pm se si quhet edhe lokali dhe ku saktesishte i kam pare... Kaloni bukur | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 8:12 pm | |
| - guximi shkruajti:
- Premtimi shkruajti:
- guximi shkruajti:
Guximi, vetem tri maica me Che Guevaren i kam. Mos me thuaj edhe njeher, se ta jape cilen do. Apo nese do te re, prit deri ka gushti se i kam porosit ja dy, me mi pru prej Anglis.
A te kam shtete? O faleminderit edhe ty Premtim se e pash me von kete mesazhin tende, do te kisha pas qejf, per pritje nuk ka fort lidhje, se ne shqiptaret jemi mesuar te presim haha. Faleminderit o shtet.
Mbetesh shum i respektuar. Guximi, te thashe me prite deri ne ate kohe, sepse me vijn prej Anglis, dhe dallojne ato prej ketyre qe jane ketu ne Kosove. Ka edhe ne Pr, tek tre sheshirat, e kam ble nje aty, por jane shume te dobeta. Per kete te thashe me prite. Nese tu ka bo aq ne qejf, te jap nje me te miren qe e kam, te cilen poashtu nga Anglia ma kan pru, veq se te kam Shtete, ahhaha. |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Thu Jun 26, 2008 8:45 pm | |
| haha faleminderit Premtim. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Fri Jun 27, 2008 3:23 pm | |
| Guximi maica ke more, vetem se duhet te kerkosh. Mua maicat mu ben te zakonshme, dhe dikur vendosa te bej nje tuatuazh me Che-n, ah ah ah. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Fri Jun 27, 2008 3:28 pm | |
| hahaha ka kohe qe sjam dal ne pr, ka ndoshta, nuk e di, do te kerkoj pa dyshim.
Pershendetje per ty. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Sat Jun 28, 2008 1:21 am | |
| Une deshiroje ta kem nje bluze me foton e Enver Hoxhes. Dua te kete shkrimin "Kosova eshte Shqiperi" ose "nuk jem 3 po jem 6 milion".
Ta kem afer librave te enverit ne bibloteke. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Sat Jun 28, 2008 1:33 am | |
| Kerkoj kete Liber po qe e keni lajmrohuni flm Materializmi Dialektik dhe Historik | |
|
| |
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Sat Jun 28, 2008 1:51 am | |
| - Kosovarja shkruajti:
Guximi Dhe Rolling te sigurohem edhe njehere te shikoj tek disa lokale qe jane te "Sllovenia e Sportit" kam pare maica te tilla me figuren e Che Guevara do shikoj ketyre diteve dhe te bindem plotesishte dhe do ju tregoj ne Pm se si quhet edhe lokali dhe ku saktesishte i kam pare...
Kaloni bukur flm shume ksovaare se bash kjo po me nevoitet | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Shes & Blej ! Sat Jun 28, 2008 1:54 am | |
| - Beton shkruajti:
- Kerkoj kete Liber po qe e keni lajmrohuni flm
Materializmi Dialektik dhe Historik Beton, kete liber edhe une e kam kerkur. Sot me thane se gjendet ne Prishtine, neser nese mundem do ta kerkoj dhe nese e gjeje, te lajmeroj. |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Shes & Blej ! | |
| |
|
| |
| Shes & Blej ! | |
|