| Si e pershkruani vehten? | |
|
+44xhiti detektivi rrimtaf L1ndush3 Luki voglushja ...... Eklips Kasper Tropojani lepurush Tigrina Eva0506 feneri Blerti_Gashi Gjura Parapsikologu Fjona Veneta thellenza spirito Argent Xili elisa lilu **Embelsira** Leka i Madh Gjuetari rrebelja tina Riki30 Kosovarja E_Bukura interesant Mysafir idol Beton loredana murturi Guximi shaban cakolli STUPCAT rolling echo 48 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Wed Nov 26, 2008 1:02 pm | |
| Me te gjitha asgje nuk kam te keqe |
|
| |
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Wed Nov 26, 2008 1:04 pm | |
| Me te gjitha te keqijat! Jam i papare siç thote Fjona. | |
|
| |
Blerti_Gashi Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 593 Age : 36 Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !! Registration date : 20/10/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Wed Nov 26, 2008 1:07 pm | |
| | |
|
| |
elisa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2298 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Wed Nov 26, 2008 1:10 pm | |
| Shume e qete jom nuk me interesojn punte e tjerve , jom e shoqerueshme ata qe me njohin me vlersojn per bukuri . | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sun Dec 14, 2008 3:16 am | |
| Bindes ne gjithqka. Edhe atehere kur kam drejte vetem 1 %! |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sun Dec 14, 2008 11:29 am | |
| Gjithmon duke ecur një rruge plot therra, me tendencë të arrijë parajsën! Krijuesët punë sizifi bëjnë ! | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 15, 2008 6:26 am | |
| E kush eshte ai/ajo qe flet keq per veten. Te gjithe ne nje menyre apo ne nje tjeter perpiqemi t'i veshim vetes tone gjithe te mirat e kesaj bote, dikush me me lehtesi e ben hapur, dikush me me shume autokontroll i zgjedh ato fjalet me aq kujdes dhe e qendis frazen e shkruar per vetveten qe te dale sa me shume simpatike e sa me e kendshme. Te gjithe, duke pershkruar veten dalim me karakter, te respektueshem, luftarake, pozitive, altruiste, etj etj etj.
Do ishte bukur te lexonim cfare shkruanin te tjeret per ne, ne jete, ose ketu ne forum, nisur nga shkrimet qe kemi bere, nga sjellja qe kemi demonstruar, nga respekti i ndersjellte per njeri - tjetrin, nga miresia apo ligesia qe gjithsesi, reflektohet, nga synimet qe kemi shprehur ndaj dikujt, qofte ky edhe nje njeri i vetem, apo ndaj nje grupi. Ne fund te fiundit nga fakti se sa e kemi respektuar ne vetveten, sepse cdo sjellje jona le gjurmen tone te pashlyeshme kudo qe ndodhemi e ne cfaredo pune dhe veprimi qe kryejme. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| |
| |
Tigrina Fillestar/e
Numri i postimeve : 57 Age : 34 Vendi : Ne hene! Registration date : 11/12/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 15, 2008 4:51 pm | |
| Jam nje vajze e thjesht, shume energjike por e terhequr se nuk me pelqen te flas shume. | |
|
| |
lepurush Fillestar/e
Numri i postimeve : 62 Age : 40 Vendi : Larguar!!! Profesioni/Hobi : Zbuloji por me lezet ..... Registration date : 29/04/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 15, 2008 5:11 pm | |
| - Eva shkruajti:
- E kush eshte ai/ajo qe flet keq per veten. Te gjithe ne nje menyre apo ne nje tjeter perpiqemi t'i veshim vetes tone gjithe te mirat e kesaj bote, dikush me me lehtesi e ben hapur, dikush me me shume autokontroll i zgjedh ato fjalet me aq kujdes dhe e qendis frazen e shkruar per vetveten qe te dale sa me shume simpatike e sa me e kendshme. Te gjithe, duke pershkruar veten dalim me karakter, te respektueshem, luftarake, pozitive, altruiste, etj etj etj.
Do ishte bukur te lexonim cfare shkruanin te tjeret per ne, ne jete, ose ketu ne forum, nisur nga shkrimet qe kemi bere, nga sjellja qe kemi demonstruar, nga respekti i ndersjellte per njeri - tjetrin, nga miresia apo ligesia qe gjithsesi, reflektohet, nga synimet qe kemi shprehur ndaj dikujt, qofte ky edhe nje njeri i vetem, apo ndaj nje grupi. Ne fund te fiundit nga fakti se sa e kemi respektuar ne vetveten, sepse cdo sjellje jona le gjurmen tone te pashlyeshme kudo qe ndodhemi e ne cfaredo pune dhe veprimi qe kryejme. .......intelegjence ne nivel te duhur ! ....... nuk thuhet kot edhe prej balte te jeshe vetem Tironse.puc EVA | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 15, 2008 8:05 pm | |
| Njëri i thjeshtë i pasjellshem lazdran honbi kam Biznesin dhe shetitjen kur gjej kohen e lire | |
|
| |
Tropojani Anëtar i ri
Numri i postimeve : 121 Age : 41 Vendi : NOVARA Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 15, 2008 8:41 pm | |
| Njeri i ditur, punetor, i sjellshem dhe besnik..... | |
|
| |
Kasper Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 35 Vendi : Shqiperi Etnike Registration date : 14/06/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Wed Dec 17, 2008 8:35 pm | |
| I ri i gjall dhe duke jetuar... | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Mon Dec 22, 2008 8:19 am | |
| Bjond Flokë te zeza Sy të Kaltërt të këqi per të tjera me mire mem vlersu te tjerët | |
|
| |
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Jan 24, 2009 7:49 pm | |
| Mangup,lazdran,i keq,livrick | |
|
| |
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Jan 24, 2009 8:08 pm | |
| - Eklips shkruajti:
- Mangup,lazdran,i keq,livrick
Edhe harrova jam drec me brina,qel me flok,bishti ala nuk me ka dal,krahte rezerv i kam,jam i urte vec kur flej..!etj etj | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Thu Feb 12, 2009 1:13 am | |
| Shume e thjeshte dhe pa komplekse. | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Thu Feb 12, 2009 1:31 am | |
| veq nervoz po rri sedi pse | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Thu Feb 19, 2009 5:35 pm | |
| Sot me thane qe jam e keqe. Me kane genjyer | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Dec 05, 2009 10:48 pm | |
| ee un jam femera qe nuk besoj se ka dikush me shum komplekse se sa une.jam shum temperamente,e shtire gjarpen hahahhahha jojo shum e urte qingje .e dua shume stajlingun .po nuk e teproj.jam pak pesimiste sa keq po ja keshtu jam cte bej ..tjeter cfar te them jam shum shum familjare.hobin e kam leximin dhe dizajnin. hajt se nuk po ezgjase shum po do perfundoj se jam tip shum e sinqert edhe pse ngaj here me ben te ndihem jo rehate po cfar te bej e till jam .natyra i ka fajet.. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Dec 05, 2009 11:08 pm | |
| eh une po qte them per veten.Jam shume e hareshme,pakez nervoze por me kalon shpejt, shume shpejt i harroj sherret qe me bejn te tjert, jam shume komunikative dhe humane, shpesh her harroj veten per te tjeret,e dua kuzhinen dhe e quaj art,gjithashu kujdesem per pamjen time te jashtme se nuk e dua plakjen edhe pse eshte proces fiziologjik,familja eshte primare per mua jam pakez religjioze dhe gjen e pare qe bej ne mengjes pas lutjes eshte kujdesi ndaj burrit tim sepse jam edhe e obliguar nga ALL-LLAHU por edhe e bej me kenaqesin me te madhe ...thjesht jam shume e lumtur me kete qe kam dhe kjo qe jam ,i falenderohem ZOTIT qe me beri te tille sepse njerez perfekt nuk ka,profesioni gjithashtu me mbush nje boshllek ditor kur i ndihmoj dikuj ndihem shume e lehtesura... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Dec 05, 2009 11:10 pm | |
| oooo ti tani vetem kompleto veten me nje bebe. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Dec 05, 2009 11:12 pm | |
| po fionaa ke lexuar deshiren time, kjo eshte ajo qe me mungon pa mas | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? Sat Dec 05, 2009 11:15 pm | |
| jo se kam lexu .po nuk besoje se e pret prej shum koheshe .Don allahu e te kesh shum shpejt nje bebe qe .i kam shum qef dhe une. dhe ku i dihet ndoshta do takohemi e do ti tregoj perralla bebes tende .. do i tregoj se ke nje mami te vogel po shum guximtare per babin se di hahahahha. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Si e pershkruani vehten? | |
| |
|
| |
| Si e pershkruani vehten? | |
|