| Moj Europe moj shtrige e keqe... | |
|
+4Beton eri M PeriiKeputur petritkola 8 posters |
Autori | Mesazh |
---|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Moj Europe moj shtrige e keqe... Mon May 19, 2008 11:58 pm | |
| Kurva
Moj Europe, Moj shtrige e keqe, Kurve ishe, Kurve mbete.
Nga Petrit Kola
1-Politika shkombtarizuese qe po kryeht sot ne trojet tona si ne Jug te Vendit edhe ne Kosove behet per llogari dhe porosi te Europes.
2-Kjo politike shkombtarizuesi po realizohet me fanatizem nga veglat sahanlepirse shqiptare.
Pervec disa perjashtimeve (Austria...) Europa ishte dhe eshte antishqiptare...
Cili eshte mendimi juaj?
Ju falemiderit per pjesmarrjen ne diskutim!
Edituar për herë të fundit nga petritkola në Wed May 21, 2008 12:52 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Tue May 20, 2008 12:03 am | |
| Europa kur nuk do te behet proshqiptare perderisa politikanet e hamamte qe i kemi mbi krye te jen proeuropiane. Proeuropianizmi vetem po e rrenon shqiptarizmin. Ndaj, asnjehere nuk duhet te ushqejme ndjenja pro Europes, per shkak se ajo akona luan sipas lodres se Helsinkit te 75'es, ajo i ka zyrtarizuar kufinjte e padrejte permes te cileve ajo rron dhe shitet si lavire qe thua ti petrit kola duke u krekorsur per nje Europe te bashkaur. Europe e bashkaur dhe shqiptaret e copetuar, si thua fer na qenka? | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Tue May 20, 2008 9:37 am | |
| Pëllumbat e paqës që shkombtarizojnë shqiptarinë fluturojnë nga Evropa, por përkrahen nga laraskat e politikës shqiptare që sorrat politike e kultivojnë duke përkrahur sllavistanin! | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
Numri i postimeve : 342 Age : 111 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Profesioni/Hobi : ANTI-SERB Registration date : 12/05/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Tue May 20, 2008 8:39 pm | |
| Moj Europe moj lanete, gjithe mendove sall per vete. Ty qysh moti te mori lumi, ti shtrige meriton plumbin.
Oj Europe kuder ti moj shtrige e vjeter more gjithcka te huajen, more ngjyre tjeter. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 1:20 am | |
| Te nderuar antare cili ishte interesi i Evropes shtrige qe ndau Shqiprin ne copa -copa ? Pse e beri kete ? | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 3:07 pm | |
| | |
|
| |
fina Anëtar i ri
Numri i postimeve : 83 Registration date : 19/06/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 8:14 pm | |
| europa dirigjohej edhe ate deri ne fillim te luftes se pare boterore nga ish BRSS-ja e fuqishme e cila qe me ne fund ne gjendje te shfuqizoj nga froni pas me se 500 viteve perandorine osmane(nga e cila fatkeqesisht ishim te pushtuar ne)ku me pas ajo e luante rolin e nje superfuqie(qka edhe ishte)dhe per ti kenaqur interesat e vellezerve te vet sllav nga te cilet jemi te rrethuar(fati yne i hidhur)ne kongresin e Berlinit u vendos(ose me mire te themi vendosi) se bashku me te fuqit e medha(me perjashtim te Austro-Hungarise)te goditej aty ku Europes i dhimte me se paku(Shqiperia dhe populli i saj) | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 10:15 pm | |
| Moj Evrop evrop e vjeter si s'ma gjete nje rrug tjeter Ni rrug tjeter pak kthes 100 vjet mi qite nharres Moj evrop e bija tallkanit Ta vum zjarrin mes te ballaknit ta vum zjarrin qe mpervlon e nuk pres ma nuk pres si kujton Nuk jav pres hilet si t'thash se mka ra ma thika nasht e dredhit po dalin nfush arat vorre mi kan mush 100 vjet poj pres ngushllim po i laj durt me gjakun tim kthema mua krenarin dhe doren see mos tndaj kufi, mos tndaj kufi Kthema token , te jap qjellin kthema borxhin kthema borxhin lshoma djellin dua tjem zot ntime tokë dje dhesot , sot e neser jam evrop ,jam evrop ,jam evrop her ne lindje her ne azi her me be her me dredhi trup e kok mi banin cop qe tmos isha ma evrop Moj evrop e bija tallkanit Ta vum zjarrin mes te ballaknit ta vum zjarrin qe mpervlon e nuk pres ma nuk pres si kujton Nuk jav pres hilet si t'thash se mka ra ma thika nasht e dredhit po dalin nfush arat vorre mi kan mush 100 vjet poj pres ngushllim po i laj durt me gjakun tim kthema mua krenarin dhe doren see mos tndaj kufi, mos tndaj kufi Kthema token , te jap qjellin kthema borxhin kthema borxhin lshoma djellin dua tjem zot ntime tokë dje dhesot , sot e neser jam evrop ,jam evrop ,jam evrop Kthema token , te jap qjellin kthema borxhin kthema borxhin lshoma djellin dua tjem zot ntime tokë dje dhesot , sot e neser jam evrop ,jam evrop ,jam evrop | |
|
| |
PeriiKeputur Anëtar
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 10:24 pm | |
| ej njerezi me mire eshte qe ti leme poezite sepse me poezi s'luftohet idiotizmi i Europes. duhet pune konkrete ne terrren vecmas ne Kosove kunde rmisionit te derrave te quajtur EUELX. Te gjithe ne lufte kunder tyre! | |
|
| |
Mister Anëtar
Numri i postimeve : 327 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Sun Jul 13, 2008 11:53 pm | |
| Periikeputur,ne duhet te luftojme kunder kujt? Kunder mikut apo armikut Ne duhet te mesojme se cili eshte roli i EULEXIT? | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... Mon Jul 14, 2008 12:29 am | |
| - PeriiKeputur shkruajti:
- Moj Europe moj lanete,
gjithe mendove sall per vete. Ty qysh moti te mori lumi, ti shtrige meriton plumbin.
Oj Europe kuder ti moj shtrige e vjeter more gjithcka te huajen, more ngjyre tjeter. Sa kontradiktor vete ja ka fillue me vargje dhe pastaj thoni ti leme vargjet ! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Moj Europe moj shtrige e keqe... | |
| |
|
| |
| Moj Europe moj shtrige e keqe... | |
|