| Gra qe dashurojne teper.! | |
|
+8rrimtaf Violina tom sojer beti stabili Beton eri M naqeta 12 posters |
Autori | Mesazh |
---|
naqeta Anëtar
Numri i postimeve : 439 Age : 95 Vendi : pp Registration date : 26/03/2008
| |
| |
naqeta Anëtar
Numri i postimeve : 439 Age : 95 Vendi : pp Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Wed Apr 02, 2008 6:43 pm | |
| Ndodh rallhere ky fenomen Grate dashurojne rralle ne jeten e tyre, por kur dashurojne ska shpirt me gjaksor se ajo. Nese nje femer vertet dashuron me zemer, shpirt, ndienje, atehere ne ate moment ato jane skllave te perjetshme te asaj dashurie, dhe ka vetem nje shpetim VDEKJA. Meshkujt perkundrazi dashurojne shpesh dhe perjetojne dhimbje te perkohshme. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Thu Apr 03, 2008 1:22 am | |
| Ku mund ta gjejmë atë libër se u hallakatëm ! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Thu Apr 03, 2008 1:28 am | |
| Kete libet e kam ..e kam lexuar por sipas asaj qe e analizoj eshte vetem nje smundje ku shprehe ndenjat, vetem nje flete letere te bardhe me shkrime.! | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Mon Sep 01, 2008 10:47 am | |
| Dashuria semundje ?! Epo, cka eshte teper,teper eshte! E kuptoj , eshte njerezore te kerkosh shoke por edhe per keto gjendje - tek atehere mund te quhet semundje ! | |
|
| |
beti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Age : 42 Vendi : maqedonij Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Tue Sep 16, 2008 6:45 pm | |
| grat qe dashurojn teper jan ne dy toma (dy libra jan )edhe ata kan te bejn me psikologjij aty nje psikologe shkruan per klijentet e veta kam lexuar ne pushime ne saran i bleva te dyjat ti kem kujtim nga shqiperija dhe jan me te vertet te mira | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Tue Sep 16, 2008 7:40 pm | |
| Amok quhet "semundja" prej te dashuruarit te dikujt. Ka nje liber me kete titull te Stefan Cvajg (ishallah nuk jam gabim). Ka dy gjendje, njerez: Ose dashuron ose nuk dashuron. Dashuria e forte dhe e vertete eshte bekim dhe rralle te vjen ne jete, ndofta fare nuk te vjen. Nese thua dashuroj, por nuk jam i semure nga dashuria, sigurisht qe nuk dashuroni. Njerezit sot jane kaq egoiste saqe e kane veshtire ta shohin dashurine si nje shkrirje e dy shpirtrave. Njerezit jane bere pragmatiste dhe materialiste. Ajo dhe Ai, ne nje dashuri te "semure" jane kopja ideale e gjerave. Elektroni dhe protoni. Nese kerkojme marredhenie kaotike, okej, kjo eshte cfare ndodh ne me te shumten e rasteve dhe jete reale dhe realizem quajme tradhetine, genjeshtren, flirtin, joshjen, seksin si qellim me vete. | |
|
| |
Violina Fillestar/e
Numri i postimeve : 9 Age : 64 Vendi : Prishtinë Registration date : 26/08/2010
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Sat Aug 28, 2010 3:40 pm | |
| Dashuria nuk është sëmundje,pa dashuria apo mungesa e dashurisë në jetë mund të jetë sëmundje. Nuk pajtohem me ju. Të dashurosh sa më shumë aq më mirë. Nga dashuria nuk ka të keqe asgjë. Nuk po bazohem në librin të cilin dikush e potencoi se atë nuk e kam lexuar.Por dashuria kurrë nuk është e tepërt. Ta duash njeriun qoft ai mik,mike,i afërm apo dikë tjetër është obligim,por të dashurosh bashkëshortën apo bashkëshortin tënd kurrë nuk është e tepërtë.Të gjithë jemi bijt e dashurisë.Bota është rezultat i dashurisë.Shiko ftyryren e të dashuruarit,ajo shkëlqen,kurse fytyra e njeriut pa dashuri është e mrrolur e vërenjtur.Njeriu sa më shumë të dashuron aq më shumë e do jetën dhe aq më shumë ka mendime pozitive. Dashuria nuk është sëmundje,por ligj i jetës.I dashuruari nuk mendon për krime,prandaj mos i dil para për ta pënguar.Lum ai apo ajo që dashuron. I dashuruari është gjithnjë në fluturim,në hapësirat qiellore dhe drejtë përjetësisë. [b]"Është mëkat të mos knaqesh në jetë" ka thënë dijetari OSHO. | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Sun Aug 29, 2010 11:23 am | |
| Dashuria eshte e shume anshme por ajo dashuri qe njihet me se shumti eshte kur dashurohen dy te rinj dhe ajo eshte kimi qe nuk tjetersohet dhe vazhdon me aktin e lidhjes se beses marteses dhe jane ne gjendje te sakrifikohen per ate dashuri kjo eshte dashuria e vertete .por sot ne kohet moderne dashuria po kushtezohet nga shume kushte sidomos nga ajo .ekonomike. | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Tue Aug 31, 2010 10:13 pm | |
| Grat qe dashurojn teper me fjal tjera jan -LAVIRE. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Wed Sep 01, 2010 1:08 am | |
| - Cito :
- Grat qe dashurojn teper me fjal tjera jan -LAVIRE.
O xhem do ma spjegosh me kjarte ket pytej se nuk kuptova gje? | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Wed Sep 01, 2010 8:01 am | |
| po Fiona qdo gje e tepert esht jo normal kush del jasht normales dihet. pra kush dashuron teper i mban mendjen veq ne dashuri, nuk esht normal she endrra te kqia, FIONA, kshtu mendoj un . | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Wed Sep 01, 2010 5:10 pm | |
| qdo send ka kufi....edhe dashuria .... | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Thu Sep 02, 2010 11:53 pm | |
| - Cito :
- po Fiona qdo gje e tepert esht jo normal kush del jasht normales dihet.
pra kush dashuron teper i mban mendjen veq ne dashuri, nuk esht normal she endrra te kqia, FIONA, kshtu mendoj un . hahhahhahah shum interesant kjo !!!!!!!
Ama nje me dueket interesante mua? te partneret(qiftet)pse si te vin femijete ne jete,Dushurija FILLON zbehete?shum qifte e kan konfirmu kete si shum te vertet por pa pergjigjej !? | |
|
| |
albania today Fillestar/e
Numri i postimeve : 13 Age : 48 Vendi : shqiperi Registration date : 11/09/2013
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! Wed Sep 11, 2013 9:14 pm | |
| dashuri do te thote te kenaqesh kur prtneri ose partnerja eshte i kenaqur e i lumtur. pra kuptimi i semundjes ne kete rast do te thote qe kjo femer eshte posesive, kontrolluese, e vetmuar, bosh, nukndashuron veten, nuk dashuron por don vetem te dashurohet, e pasigurte e lista vazhdon... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Gra qe dashurojne teper.! | |
| |
|
| |
| Gra qe dashurojne teper.! | |
|