| Falni. | |
|
+18spirito rroni rolling silit interesant fi2a1 leonardo feneri Kosovarja morena Euridika tom sojer Albea beri rrebelja Beton E_Bukura naqeta 22 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
fi2a1 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 124 Age : 40 Registration date : 11/05/2008
| Titulli: Re: Falni. Sun May 11, 2008 6:47 pm | |
| ZOTI fal kurese ne qka jemi qe sfalim , lumi ai qe fal | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Falni. Sun May 11, 2008 10:45 pm | |
| Zemra e lenduar esht veshtir te fal ,nese esht fjala per dashuri ,e sidomos per tradhti sdo e falja kurr , nese esht fjala per ndonje gabim te vogel ne jet pergjithsi ,do e falja ,e them kete sepse tani kur ju thash lamtumir shoqeris time i kkam falur te gjitha ,te gjitha pa marr parasysh edhe ndoshta ne disa gjera pendohem pse si kam ber me heret por nuk esht von kurr per asgje andaj falni aq sa mundni s enuk esht gabim e sidomos ne shoqeri | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Falni. Sun May 11, 2008 10:52 pm | |
| Nëse jo, atëherë falni namazin pesëherë ! | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Falni. Mon May 12, 2008 10:56 am | |
| Falja eshte cilesi i nje njetiu te drejte dhe fisnik, se jo gjithkush mund te jete fales dhe meshirues.Ai njeri qe mund te fal pa marr parasysh se per cfar eshte problemi, ai njeri vetem se ka arritur ta kuptoj realitetin e njerezimit, duke u nisur se ne jemi njerez dhe te gjithe gabojme, e me te miret jane ata qe falin . | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Falni. Sun Jun 15, 2008 3:48 pm | |
| As me miqe e as me armiqe ,gojen mos e flliqni ,me mire se te falni nuk ka ,(ne perjashtim te kqijat e sllavo -gerkeve qe nuk mundem me jau fale kurreeeeeeeeeeee). por kure them armiqe ,te kuptohemi se edhe nje shoke munde te jete armiku yte . | |
|
| |
silit Fillestar/e
Numri i postimeve : 7 Registration date : 13/04/2008
| Titulli: Re: Falni. Mon Jul 21, 2008 6:42 pm | |
| - feneri shkruajti:
- Nëse jo, atëherë falni namazin pesëherë !
O Fener ju be e keni ngateruar forumin,duhet me hij tre forumi islam.se ketu eshte tema per falje te gabimeve Ne si popull Shqiptar duhet me i fale vetem Shqiptaret e jo edhe Kombet tjera. | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Falni. Mon Jul 21, 2008 7:10 pm | |
| | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Falni. Mon Jul 21, 2008 8:19 pm | |
| silit shkrujti Ne si popull Shqiptar duhet me i fale vetem Shqiptaret e jo edhe Kombet tjera.
Mire kishte me qen keshtu silit po deri tash shum po ju falim te huajve , e mes veti shum trima po behemi spo falemi hiq . | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: Falni. Mon Jul 21, 2008 11:57 pm | |
| E dini te gjithe ate thenien ''Te gabosh eshte njerzore, te falesh eshte hyjnore'' epo une nuk jam hyjni, NUK FAL | |
|
| |
nitta Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Age : 44 Vendi : gjilan Registration date : 26/10/2008
| Titulli: Re: Falni. Fri Oct 31, 2008 8:55 pm | |
| Gabimet falen ,por gabimet qe perseriten nuk falen,, kshtu mendoj edhe une .. | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Falni. Fri Oct 31, 2008 10:19 pm | |
| Shume e bukur dhe e rendesishme eshte kjo teme. Mund te falesh nje here, por nuk mund te falesh gjithe kohes, askend. Vertet thone qe falja eshte hyjnore, pikerisht per kete ndoshta nuk ben per njerezit sepse njerezit nuk jane hyjnore.
Ata qe fyejne duhet te dine se nje dite frutet e te mbjellave do te korren dhe shpesh here te shumefishuara. Edhe vete Zoti fal, por ama edhe ndeshkon, merreni me mend ne qe nuk jemi Zoti nuk falim kollaj ose nuk falim fare. Duke i falur personat qe gabojne ne nuk bejme gje tjeter vecse iu japim zemer qe te abuzojne me shume me vetine e njeriut qe fal. Eshte pasoja ajo qe mban shume njerez larg gabimeve. Keshtu qe le t'iu tregojme atyre qe fyejne - pasojat... dhe te shohim do t'i japin me gojes apo do kujdesen pak me shume per veten apo per familjet e tyre. Sidoqofte sa me larg njerezve qe fyejne si pa gje te keq dhe qe kane aq ligesi ne zemra, saqe nuk arrijne te gjejne nje mekanizem brenda personalitet te tyre, per t'u frenuar dhe per te mos i vene vetvetes njollen e nje paedukuari dhe nje te paekuilibruari ne jete dhe ne shoqeri. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Falni. Sat Nov 01, 2008 12:54 am | |
| Te gabosh eshte njerezore, TE FALESH ESHTE HYJNORE | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Falni. Sat Nov 01, 2008 1:42 am | |
| Qe te jesh dikush ne jet duhet te dish TE DUASH TE FALESH E TE HARROSH Un ne jeten time nuk do te jem askush sepse TE KAM DASHT TE KAM FAL POR NUK TE KAM HARRUAR falni por mos harroni per qfardo qe esht fjala!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Falni. | |
| |
|
| |
| Falni. | |
|