petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Komisar Katani;- Jam shqiptar. Fri Mar 14, 2008 10:12 pm | |
| “Jam shqiptar, ndihem i tillë dhe nuk kam pse ta mohoj. Gjyshi im nga ana e babait ishte shqiptar dhe ka emigruar drejt Italisë së Jugut në vitet 1600”, - kështu është rrëfyer dje para mediave, gjatë vizitës së tij në Shqipëri, aktori i njohur për shqiptarët me rolin e komisar Katanit te seriali “Oktapodi”, Mikele Plaçido. Pas rolit te filmi “L’Amerika”, Plaçido ka pranuar të interpretojë një rol episodik edhe në filmin e regjisorit Pirro Milkani, “Trishtimi i zonjës Shnajder”. Ai luan rolin e kontit. Plaçido ka deklaruar: “Jam krenar për origjinën time, që është nga këto male dhe me kënaqësi do të pranoja ndonjë ftesë për një bashkëpunim tjetër me shqiptarët”. Aktori i njohur ka ndjekur për herë të parë filmin, ku ai interpreton, në kinemanë “Millenium II” në Tiranë. | |
|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Komisar Katani;- Jam shqiptar. Sat Mar 15, 2008 2:57 am | |
| Petrit kola te pergezoj per kete teme si dhe te falemenderoi per keta informata qe sjelle ne forum; Nese e kam kuptuar mire Komisar katani njihet me emrin (Michel Placido) si dhe disa filma te ti kam pare si ''Caterina va in Citta'' etj Dhe eshte ki ne foto apo jam gabim sa i perket Temes. | |
|
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: Komisar Katani;- Jam shqiptar. Sat Mar 15, 2008 3:09 am | |
| “Oktapodi”, ka qene nje seri shuume shume e mire dhe me sa kam degju ka pas te per teme ngjarje te vertete ?!??madheshtine ia ka shtu pikerisht Mikel Plaçido . Eshte nformacion qe po e degjoj per here te pare dhe gjithashtu falenderoj te nderuarin PetritKola per keto te dhena . Shqiptaret kudo qe jane ,japin njerez te zott,le te shpresojme (dhe besoj)se njerez te medhenje (qe gjithsesi ka) do te kene rast dhe mundesi te tregohen edhe perbrenda trojeve t'tona dhe te ndertojme dhe nderojme Shqiperine ashtu si e meriton ; nje zonje a randë si i ka hije .. nderime | |
|
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Komisar Katani;- Jam shqiptar. Sat Mar 15, 2008 5:26 am | |
| Foto eshte e Katanit... Populli jone eshte gjenial. Nje muzikant ka qene ne France George Arvanitas... | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Komisar Katani;- Jam shqiptar. | |
| |
|