Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !

Shko poshtë 
+19
rrimtaf
medvegje
voglushja
Best
Driniiiii
......
Medalim
Sofra
xhiti
arberia
Atdhetari
Delia
detektivi
Eva0506
xhema
BashKom
kasapi
petritkola
tosybell
23 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AutoriMesazh
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Empty
MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 3:54 am

I mencur do te thote te masesh kohen, dhe fjalet.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 11:19 am

Kufijte, gjenerali grek në Tiranë, 1 ditë para marrëveshjes
Vetëm 24 orë para se qeveria të miratojë marrëveshjen e përcaktimit të kufirit detar me Greqinë, me 11 qershor 2009, komandanti i flotës detare greke ka vizituar Shqipërinë. “Gazeta Shqiptare” siguron foto të takimit mes gjeneralit grek Jorgos Karamanliki dhe zv/shefit te Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare, Kristaq Gërveni. GSH: Ministria e Mbrotjes mbajti te fshehta bisedimet e ketij takimi.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 5:02 pm

Sa ndikim ka pasur në zgjedhjet e fundit në Kongres fakti që jeni këshilltar i Filip Çakulit në emisionin "Fiks Fare"?
Mitro Cela-Unë me Filipin, u thashë që kam filluar të punoj që në 2002-in. Nëse në 2005-ën isha kandidat për deputet të PD-së në Përmet, ju e kuptoni që ishte edhe dëshira e Berishës, sepse nuk mund të bëhesha unë kandidat për deputet nëse thoshte Berisha, jo. T'u tregoj një episod: Një natë, Berisha e mori në telefon Filipin e i tha: "E ke këshilltar Mitron? Filipi: "E kam". Berisha: "E dëgjon?" Filipi: "Aq sa ç'dëgjon ti të tutë". Berisha: "Nuk e dëgjon fare?" Filipi: "Nuk e thashë unë".
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 8:40 pm

Ilir Meta duhet ta dije dhe ta kuptoje se nje aleanc me Sali Berishen te cilin ai dhe jo vetyem ai,por gjithe atdhetaret e kane akuzuar dhe je vetem se e kane akuzuar por akuzat i kane te bazuara,se:
1.Z.Sali Berisha eshte agjent i % i Beogradit.
2.Se Z.Sali Berisha ka qene bashkfajtore per mira civil te vrare neper tere ish Jugosllavine dhe se luftrat qe kane ndodhur ne ish Jugosllavi,Z.Sali Berisha ka qene krahu i djathte i Beogradit.
3.Z.Sali Berisha ka qene kundershtar i luftes se UÇK dhe ka perkrahur paramilitaret e Beogradit dhe Bukoshit,qe jane njohur me emrin FARK-u,qe ishte nje krijes e Sherbimit sekret serb.
4.Z.Sali Berisha ka nje mal me mekate dhe ka veshur me mija nene shqiptare me vellon e zeze,si dhe ka lene pa prind e pa burra mija femije e gra te Shqiperise.
5.Z.Sali Berisha ka vrare dhe zhdukur atdhetaret e devotshem te Kombit,ndersa ka perkrahur agjenturat e Beogradit.
6.Z.Sali Berisha ka vjdhur dhe shkatrruar pasurin e Shiperise dhe me udhezimin e vjerres se tij,tani te ndjere,ai keto pasuri te shqiptareve,ne perqindje me te madhe i ka bartur ilegalisht ne drejtim te Podgorices dhe Beogradit,nepermjet te SHIK-ut famkeq te B.Gazidedes.
7.Z.Sali Berisha ka bere per 18 vjet me radhet teater te perbashket me Z.Nano.
8.Z.Sali Berisha ne krye te Qeveris se Shqiperise ka vene ish ustallaret e UNMIK-ut qe ne UNMIK jane punesuar nepermjet intervenimit te Beogradit dhe OSBE-s.Kta agjenta te UDB-se ne Kosove jane drejtuar dhe perzgjedhur nga Argita Berisha-Malltezi,Lulzim Basha dhe Edit Hargji.
9.Z.Sali Berisha ka vrare bashke me familjen e tij 26 njerz te pafajshem dhe ka rezikuar sigurin e vendit,duke i shkaktuar Shiperis plag dhe gjake,qe perdallim nga vrasjet e vitit 97 tani kjo tragjedi u be ne form tjeter,dhe njifet si tragjedia e Gerdecit.
10.Z.Sali Berisha eshte kuasar,perbindesh dhe aleat i gjitha politikave antikombtare,si ne Preshev,Prishtin,Shkup,Ulqin e kudo qe ndodhen shqiptaret.
Jane disa nga bemat e Sali Berishes qe na bejne te thhrasim shokun dhe mikun tone Ilir Meta,se bashkimi me berishen eshte Tradheti ndaj gjithe shqiptareve te vertet,e urime ka per te marre vetem nga hajnat,kuislinget dhe hijenat e shiptareve te zinje,te cilet i ka verberuar e keqja dhe qyqerlleku.

Qerim Kelmendi-Peje | July 7, 2009 8:27 PM | Repliko
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 9:02 pm

sa e ka fyer Sali Berisha për të ndjerin Azem Hajdari.

Sipas Sali Berishës, Azem Hajdari mbetej një bashkëpuntor i sigurimit të shtetit, një shërbëtor i Ramiz Alisë.

"Cili është dhe kujt i shërben në të vërtetë, Z. Azem Hajdari", thotë Sali Berisha në vitin 96:

Sipas tij:

"Duke gjykuar mbi faktet e jo mbi fjalët kemi të drejtë të themi se kishim dy Azem. Ai i mitingjeve që bënte gjëmën, kurse ai në jetë që bëhej mik me Irakli Koçollarin, e sigurimsa të tjerë, dehej sa nuk e kontrollonte se ç'nxirrte nga xhepat."

Përsëri për Azem Hajdarin,

"Azem Hajdari si Rita Marko"

"-Rita Marko ka qënë i vetmi pushtetar që ishte dhe kryetar i sindikatave."
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 9:37 pm

Pa shume koment...

https://www.youtube.com/watch?v=hRsvilt1vhQ
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 11:08 pm

Ne Koha

babai juaj ilegal S.B. ka thene edhe si meposhte fjale per fjale: Ne vitin 1994, Sali B. e akuzon Arben Imamin si gjeneral në shërbim të Sllobodan Milloshevicit. Duke iu referuar krimit të 14 janarit në Shkodër Sali Berisha akuzon në gazetën Rilindja Demokratike (datë 21 janar 1994) se "Z.Imami për të merituar spaletat e Milloshevicit është turp të lyesh duart me gjakun e bashkëkombësve...krimi i Shkodrës është mesazh i sjellë në Shqipëri nga Milloshevici, nëpërmjet seksionit të tij në PAD e përfaqësuar nga Imami dhe Ceka...krimi i Shkodrës, fill pas vizitës së Imamit në Beograd, na jep të kuptojmë se Milloshevici nuk ia paska dhuruar akoma spaletat e gradimit z.Imami me shokë dhe se për këtë z.Imami dhe PAD u dashka dhënë prova më serioze, dhe se z.Imami më shokë u dashka lyer duart me gjakun e bashkëkombësve të tij. Zoti Imami është...krim të vihesh në dispozicion të skemës së njohur të akademikëve të Beogradit për përçarjen e shqiptarëve dhe zhdukjen e tyre".sot Imami eshte nje zagar besnik ne sherbim te Familjes B.
22/12/2009 ora 14:57
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 11:44 pm

Në gojën e Saliut
Taulant Balla | 22/12/2009

Akuzat e Berishës për Imamin e Cekën

Në vijim të kujtesës publike që filluam dje për gjithçka ka thënë Sali Berisha për disa nga njerëzit që dikur i bënte lanet ndërsa sot i mban më prehër, po sjell sot në vëmendjen e opinionit publik akuzat që vite më parë Sali Berisha bënte në drejtim të Ministrit aktual të Mbrojtjes Arben Imami apo këshilltarit të tij Neritan Ceka.

Kështu në vitin 1994, Sali Berisha e akuzon Arben Imamin si gjeneral në shërbim tëe Sllobodan Milloshevicit. Duke iu referuar krimit të 14 janarit në Shkodër Sali Berisha akuzon në gazetën Rilindja Demokratike (datë 21 janar 1994) se "Z.Imami për të merituar spaletat e Milloshevicit është turp të lyesh duart me gjakun e bashkëkombësve...krimi i Shkodrës është mesazh i sjellë në Shqipëri nga Milloshevici, nëpërmjet seksionit të tij në PAD e përfaqësuar nga Imami dhe Ceka...krimi i Shkodrës, fill pas vizitës së Imamit në Beograd, na jep të kuptojmë se Milloshevici nuk ia paska dhuruar akoma spaletat e gradimit z.Imami me shokë dhe se për këtë z.Imami dhe PAD u dashka dhënë prova më serioze, dhe se z.Imami më shokë u dashka lyer duart me gjakun e bashkëkombësve të tij. Zoti Imami është...krim të vihesh në dispozicion të skemës së njohur të akademikëve të Beogradit për përçarjen e shqiptarëve dhe zhdukjen e tyre".

Tre vite më vonë në vitin 1997, në gazetën Rilindja Demokratike (datë 19 korrik 1997), Sali Berisha e akuzon Arben Imamin se në mars të vitit 1997 ky i fundit "u vesh si ushtarak dhe hipi mbi tank për të marshuar drejt Tiranës, në krah të gjeneralëve të jugut".

Sali Berisha ti që e mban veten për patriot, si ka mundësi që ti sot ke për ministër të mbrojtjes një gjeneral të Milloshevicit, të paktën sipas atyre që ti ke thënë Arben Imamin.

Në fund po të kujtoj edhe c'ke thënë për Neritan Cekën:

Neritan Ceka mbetet shërbëtori kokulur i Ramiz Alisë apo limoni i shtrydhur i Fatos Nanos.

Për Sali Berishën Neritan Ceka i kujton shqiptarëve Koci Xoxen e dytë (Gazeta Rilindja Demokratike).

Çfarë ka thënë Saliu për Metën dhe Hajdarin

Sali Berisha do të mbahet mend në politikën shqiptare si gojëpërdali më i shfrenuar që me shpifjet, fyerjet dhe sharjet e veta nuk ka kursyer askënd, duke shkelur çdo normë morali, e ligji, por edhe për paburrërinë për t'u përballur në gjykatë e prokurori sa herë që këto institucione i kanë kërkuar të dëshmojë lidhur me pisllëqet që nxjerr prej gojës së tij.

Sot po sjell në vemendjen e shqiptarëve ç'ka thënë Sali Berisha për të ndjerin Azem Hajdari e për Ilir Metën.

Po e filloj me çfarë ka thënë Sali Berisha për zëvendësin e tij të sotëm, Ilir Metën.

Ja çfarë thoshte Sali Berisha për Ilir Metën pak vite më parë:

"Për PD-në, Ilir Meta është njeriu që përfaqëson klanin më të rrëzikshëm të trafiqeve në Shqipëri, të trafikut të drogës, të trafikut të fëmijëve dhe të trafikut të vajzave të mitura. Në historinë e vendit, ky mbetet njeriu që me bandat e tij ngjiti Shqipërinë në krye të listës së vendeve të planetit, të trafiqeve të skllevërisë së seksit, të fëmijëve të drogës dhe armëve".

Sali Berisha për Ilir Metën dhe bashkëshorten e tij, pak vite më parë akuzonte se mbi këta të dy rëndojnë dy varre dhe dy krime të fshehura pas malit të Dajtit.

Dhe e mbyll duke thënë që "nuk do të jetë e largët dita kur Ilir Meta do ta mbylli jetën e tij pas hekurave të burgjeve."

Vazhdojmë më tej me çfarë ka thënë dhe sa e ka fyer Sali Berisha për të ndjerin Azem Hajdari.

Sipas Sali Berishës, Azem Hajdari mbetej një bashkëpuntor i sigurimit të shtetit, një shërbëtor i Ramiz Alisë.

"Cili është dhe kujt i shërben në të vërtetë, Z. Azem Hajdari", thotë Sali Berisha në vitin 96:

Sipas tij:

"Duke gjykuar mbi faktet e jo mbi fjalët kemi të drejtë të themi se kishim dy Azem. Ai i mitingjeve që bënte gjëmën, kurse ai në jetë që bëhej mik me Irakli Koçollarin, e sigurimsa të tjerë, dehej sa nuk e kontrollonte se ç'nxirrte nga xhepat."

Përsëri për Azem Hajdarin,

"Azem Hajdari si Rita Marko"

"-Rita Marko ka qënë i vetmi pushtetar që ishte dhe kryetar i sindikatave."

Lidhur me grevën e urisë së Azem Hajdarit Sali Berisha ka thënë:

"Vendosi të ndërpresë grevën e mezeve dhe të rakisë:

Në "kafenenë e Xhelës" thuhet se deputeti Hajdari, i përfolur nga shtypi dhe nga zëra të tjerë për problemin e vrasjeve dhe në prag të zgjedhjeve të 22 marsit, i futur në grevën e urisë, i aramtosur , rast unikal në historinë e grevave të urisë, i braktisur nga të gjithë, i shtryshur nga Çupi dhe Këndezi, i keqtrajtuar nga Kurt Kola, i rrethuar nga ish 80-lekshat (dhe ata janë të shumtë), vendosi të ndërpresë grevën e mezeve dhe të rakisë."

Sali Berisha sërisht për Azem Hajdarin,

"Enigma e një vetvrasjeje politike :

Dje, deputeti Azem Hajdari hyri në grevën e urisë. Kureshtarët e shumtë, tifozët e politikës u gjendën të befasur nga veprimet e zotit Hajdari dhe sollën versionet të ndryshme në shpjegimet e tyre, duke akuzuar më pas Azem Hajdarin për lidhje të shumta kriminale, lidhje me sigurimsat e shtetit, në shërbim të Ramiz Alisë e të tjera me rradhë.

Përsëri Hajdari dështon, askush në dhjetorin e vitit '90 nuk i shkoj pas Azem Hajdarit. Studentët dhe rinia ju bashkuan PD, me të vetmin qëllim madhor, shkatërrimin e totalitarizmit, por jo në shërbim të Azem Hajdarit.

Për të vazhduar më tej me shumë e shumë pisllëqe që ky njeri ka hedhur kundrejt një ndër figurave themeluese të PD-së, sikurse është Azem Hajdari.

Më lejoni të theksoj se ky njeri mbetet modeli i vetëm i politikanit në Shqipëri, që ku pështyn, lëpin. Prandaj unë jam sot këtu e në ditët në vijim për ti kujtuar këtij , dhe çdo qytetari shqiptar për pisllëqet që Sali Berisha ka hedhur përkundrejt çdo politikani që në një moment të caktuar ka qënë kundërshtari i tij, por më pas është vënë në shërbim të tij. Sigurisht që unë pres prej Sali Berishës të reagoj lidhur me çfarë thashë, lidhur me akuzat që ai ka bërë kundër Ilir Metës, me përbetimin e tij për ta çuar në burg Ilir Metën, por lidhur edhe me pisllëqet që ai ka thënë përkundrejt Azem Hajdarit.

Nesër do të vazhdojmë me gjithçka ka thënë Sali Berisha për Arben Imamin, për Neritan Cekën, për Sabri Godon, e për shumë e shumë të tjerë."
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 11:45 pm

Zoti Eduart Rama!

Dje ne mitingun e Tiranes kishe marre borxh nja dy fjale te mijat, Clirim dhe Tradheti.
Mbaji, nuk i dua por perdori me shpesh dhe atje ku duhet. Jepi kuptimin!
Po dje zoti Eduart Rama, ne KlanTv, ne Opinion, nipi i Esat Toptanit (Blendi Fevziu) kish zbatuar nje urdher te Ramiz Alise duke intervistuar veglen e Ramizit dhe te Xhelil Gjonit, Besnik Mustafajn.
Besnik Mustafaj para ca kohesh na tha se do te largohet nga politika per kater vjet, por duhet te shtonte se ne se vjen urdheri ai do te paraqitej sikurse veproi.
Tropojani Besnik Mustafa me Blendi Toptanin realizuan nje antimiting ose nje anti-intervist.
Ramiz Alia e dha urdherin per anti-intervisten qe te kunderbalancohej intervista e tropojani tjeter Aleksander Byberaj.
Aleksander Byberaj para dy ditesh kish akuzuar kliken qe ka zaptuar kryesine e PD-se, per qellime te pista dhe metoda puciste kriminale. Kjo beri te domosdoshme daljen pa mask ate tropojanit Besnik Mustafaj, i cili beri lojen e bojaxhit duke u perpjekur ti jepte nje dore boje teneqes e vjeter Sali Berisha.
Une them se ai u perpoq por nuk ja harriti qellimit sepse teneqja Sali Berisha eshte ndryshkur tej kufijeve dhe duhet flakur.
Zoti Eduart Rama!
Kaq per tropojanin Besnik Mustafaj dhe per seri se bashku.
Juve Eduart Rama, Sali Berisha ju akuzon per shume mekate te cilat nuk jane te tilla ose nuk kane peshen e mekatit tuaj kryesor.
Jeni juve personalisht pergjegjes qe e mbajtet Sali Berishen, sikurse po bene sot Ilir Meta. Ky eshte mekati juaj i madhe, te cilin eshte zore qe ta fshini sepse demi eshte bere.
Ne cilin vend te botes nje qeveri do te kish varare 26 veta ne proces grabitje dhe do te qendronte ne pushtet? Une permenda njemekat te Sali Berishes por ai ka shume mekate dhe kryemekate si falja e territoreve shqiptare dhe shitja e inetersave te kombit shqiptar.
Juve nuk u ndihet zoti Eduart Rama, atehere kur ishte vendi dhe koha e duhur dhe perpiqeni tani te realizoni dicka dhe mire beni. Por gjeja e pare qe duhet te beni zoti Eduart Rama, eshte ti kerkoni falje gjithe shqiptareve, ku do qe ndodhen per mbeshtetjen qe i dhate Sali Berishes me heshtjen tuaj…
Ne se veproni keshtu, ndryshimet qe sot i kerkoni me force do te jene me te realizueshme sepse juve do te rrisni shkallen e besueshmerise.
Mos harroni juve perseri jeni ne prove…keni shtate gradhe per te kapercyer.
Petrit Kola
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyTue Dec 22, 2009 11:54 pm

Bulqize, vetevrasje nga mjerimi
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female
Numri i postimeve : 814
Vendi : tirana
Registration date : 04/05/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyWed Dec 23, 2009 1:49 am

Ore po ti e di sh.mire qe Biberaj kur shkonte me sherbim jashte shtetit,nuk bente detyren shteterore por merrej me biznesin e tij privat.
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyWed Dec 23, 2009 1:51 am

Qenka vetvrare ne Bulqize.....
I ndritte shpirti Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Icon_sad ,po s'po te mar vesh,c'lidhje ka kjo me temen ,zoteri Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Icon_eek
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyWed Dec 23, 2009 5:15 am

Lidhje me temen?

Keto ja e politikat e Fazllo-Berishes, shfarrosja e shqiptareve.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyWed Dec 23, 2009 11:01 pm

FP zbulon kasetën e votimit për 'Tajvanin'. Berisha ka gënjyer
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyWed Dec 23, 2009 11:44 pm

Publikimi i ligjeve, ja si u shkel Kushtetuta
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 1:14 am

Përse duhet hetuar Sali Berisha për “Tajvanin”

Nga Mero Baze

Mitro Çela, një nga themeluesit e PD dhe i angazhuar gjatë nga PD me problemet ekonomike dhe të bizneseve të saj, tha dje në “Faktori Plus” se Partia Demokratike ka qenë pronare e kompleksit “Tajvan”, dhe se partneri i saj në këtë biznes ka një llogari të paqartë financiare me këtë parti, kur ky kompleks është shitur. Më kujtohet në të vërtetë se Albina Karamitro, një ish-drejtuese e lartë e PD në vitin 1998, i kërkoi Berishës të bëhet publike dosja, sipas saj, skandaloze e shitjes pa lekë të pronave të PD, kryesisht në vitin 1997, në kohën e ndryshimit të pushtetit. Ishte koha, kur shumë militantë të PD ishin në makth për të ardhmen politike të partisë së tyre, dhe për fatin e liderëve të tyre, ndërkohë që lidershipi i kësaj partie ishte në ankth për shitjen e pronave të partisë. Njeriu që i ka firmosur këto dosje ose së paku dosjen e shitjes së kuotave të PD në kompleksin “Tajvan”, është Genc Pollo. Për fat të mirë, si Pollo, si Shehu, ashtu dhe Berisha, tashmë janë bashkë në të njëjtën parti dhe nuk mund të thotë askush që çdo përpjekje për t’ia lënë përgjegjësinë njëri-tjetrit është hakmarrje politike. Dosja që unë kam parë në vitin 1998, dhe për të cilën kam shkruar rreth vitit 2000, bënte fjalë për një projekt të kompleksit që kushtonte rreth 200 mijë dollarë, por që, sipas partnerit të PD, rreth 194 mijë ishin harxhuar, kështu që ai i detyrohej asaj rreth gjashtë mijë dollarë. Genc Pollo në të vërtetë, në atë kohë që iku, bëri disa akuza publike kundër Berishës, duke theksuar se ai ka marrë pará dhe i ka investuar ato në New Jersey dhe atëherë kishte parasysh Bashkim Ulajn, një njeri të afërt me familjen Berisha, që sot është klienti më i privilegjuar i tenderëve publikë dhe koncesioneve, ndihmuar nga avokatja e tij, Argita Berisha. Nuk jam i sigurt, nëse Pollo kishte fakte për këtë gjë, por ai tani është sërish në PD dhe mund ta rikthejë pa emocion këtë çështje. Po ashtu, dhe Tritan Shehu, kur unë kam botuar diçka për këtë histori, ka akuzuar direkt Berishën se po e shantazhon, por ai mund të flasë. Mirë është të flasë dhe ai. Nuk jam i sigurt si ka vazhduar historia e transformimit të kuotave, por është shumë e rëndësishme të kuptohet se si Sali Berisha e ka shitur këtë pasuri te një biznesmen, sa lekë e ka shitur, sa e ka vlerësuar metrin katror të tokës dhe sa e ka vlerësuar metrin katror të ndërtimit. Pas kësaj duhet parë, nëse këto pará janë arkëtuar në PD, nëse PD i ka deklaruar këto pará dhe nëse asnjë nga këto nuk është bërë, përse PD dhe Berisha nuk kanë guxim të ballafaqohen me këtë çështje? Një rrugë është shumë e thjeshtë. Mjafton të marrësh dosjen e origjinës së pronës së kompleksit “Tajvan” dhe e kupton fare mirë “zyrtarisht” se ç’kanë bërë me këtë pronë krerët e PD. Mjafton të kujtojmë se për një periudhë gati njëmujore, ajo pronë është rishitur nga 750 mijë dollarë në 1 milion e 300 mijë dollarë nga pronarët e mëpasmë të kompleksit.
Hetimi për këtë çështje duhet të nisë kryesisht nga prokuroria, dhe duhet t’i bashkëngjitet dosjes së hetimit që duhet të hapet pas padisë së bërë dje nga Edi Rama për këtë çështje.
Kjo ka shumë rëndësi të hetohet, pasi kështu shqiptarët do të shikojnë dhe do të njohin disa Sali Berisha. Do të shikojnë dhe njohin Sali Berishën e vitit 1997, kur në ikje e sipër fuste ndonjë lek në xhep nga pronat e PD, duke i shitur ato badihava. Do të shihni Sali Berishën e vitit 2005, kur në muajin janar urdhëronte grupin të votonte kundër, dhe në muajin shkurt të votonte pro për një sipërfaqe rreth 1000 metra katrorë lulishte, me çmim hipoteke, dhe Sali Berishën e vitit 2009, që ka harruar që ka falur kompleksin “Tajvani” për llogari personale, dhe po ashtu ka ndryshuar qëndrim politik në vitin 2005, pasi “ka konstatuar” se u ka rënë më qafë kot pronarëve të kompleksit.
E gjithë kjo sjellje e tij me standarde të shumëfishta për këtë pronë ka vetëm një shpjegim dhe ky është pezmi që atëherë nuk kishte mundësitë që ka sot për ta transformuar realisht atë pronë, nga e PD, në të vetën. Tani që i ka të gjitha në dorë, nuk ka më kompleksin “Tajvani”, dhe me këtë shpjegohet egërsia dhe verbëria e tij pa asnjë normë ligjore për ta shkatërruar këtë biznes.
Hetimi i Sali Berishës në këtë çështje nxjerr më së miri në dritë për shqiptarët kush është ai që flet për korrupsion dhe si është sjellë ai me pronat e një partie, së cilës, edhe pse e ka pronë të vetën, sërish nuk ka fuqi t’i besojë asnjë pronë.
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 12:44 pm

sala bene politik tradhtare ...
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 1:18 pm

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Icon_eek ,por me qe e thua ti ,une nuk Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Icon_eek
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 2:57 pm

Sali berisha bashkpunon me serbet ,therret miqet e tije serbe ne tirane.
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 7:58 pm

kriminelet e trimave te Kosoves martire i gjykoi Haga,apo jo,mos valle nuk duhet bere politike me Serbine per shkak te atyre krimineleve???Nuk e di ne jam drejt apo gabim,por politika e do te kesh nje fqinjesi te mire dhe te qete,brenda te gjitha ligjeve ,qe nuk e cenojne intgritetin e vendit tend.Atehere te pyes ,perse te mos bashkepunoje Sali Berisha me serbet?
Besoj sa Sali Berisha eshte shume i kujdesshem dhe i matur ne politiken me fqinjet dhe gjithmone ideali i tij eshte e mira e Kombit Shqiptar,per te cilin po punon.
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male
Numri i postimeve : 2337
Vendi : Ferizaj -gjermani
Registration date : 30/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyThu Dec 24, 2009 8:34 pm

sa investime ka ber serrbia ne komunat e tuaja, shqipri opo gjetiu,dhe ata na kan borgj se na kan masakru, ata duhet te nej kthejn me te mir te t investojn tek ne e jo anasjelltas.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyFri Dec 25, 2009 2:29 am

Krimineli dhe bashkpuntori i krimineleve serb, Fazllo-Berisha nuk ka kaluar ende nga gjykata e Hages.

Kjo tregon se lufta e shqiptareve nuk ka mbarur dhe armet nuk duhet leshuar.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyFri Dec 25, 2009 2:30 am

Sali Berisha eshte UDB-ash cka po e trogon ne cdo frymarje te tij.
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyFri Dec 25, 2009 3:27 am

xheme,besoj se politika eshte e ndersjellte per te dy palet,kaq budallenj mos e mendo se jane qeveritaret tane.
Kurse per petritin e kam nje pergjigje:po ta merr frymen qeveria me salen ne krye ...ike dhe ti ,e pate...hahahahaha
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 EmptyFri Dec 25, 2009 3:37 pm

sala tradhtare mik i serbise
duhet vjerre ne mejdis te tiranes..
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !   Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj  Shqiperisë ! - Faqe 24 Empty

Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
Mbrapsht në krye 
Faqja 24 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
» Sali Berisha dhe Politika e tije ndaj Shqiperisë !
» Janullatos dhe politika e tij hegjemoniste ndaj Shqipërisë
» Sali Berisha Dhenderr i Serbise
» SALI BERISHA MREKULLIT E TI PER SHQIPTARET

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: