| patriotet e bananeve | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: patriotet e bananeve Mon Aug 24, 2009 6:42 pm | |
| hagji edhe gjeme ju kemi gjetur nje pune te mire .shkoni drejtoni banana per qeverine e serbise se ma mire ju del. | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Mon Aug 24, 2009 6:51 pm | |
| Ju ja keni drejtue e drejtojanja prape shkaut e ne po presim gjere kur nuk do te ngopeni tue djege shqiptarin ? | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Mon Aug 24, 2009 7:06 pm | |
| Ani ka zan edhe ky fare rrimtafi mu perzije - Po mos po del ajo pune per ju qe po mbroni shkijet dhe bashkpunetoret e tyre. Qe plaste pas tyre sepse keni pas dhe keni kumarllik te madhe me ta. Per qdo dite po thuhet ne mjetet e informimit se 99% shqiptaret politikanet mallin e marrin prej serbise. Bile ne veri te kosoves Politikanet kosovare rrijne ne kafe me ata serbe se bashku... | |
|
| |
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 12:05 am | |
| O DETEKTIV A NE VERI JE TI A SA MIRE PO I DIJSHE PUNT MORE SHYQYR QE NUK JE NE AFRIK SE E NUK JE MAJMUN I AFRIKES SE SKISH PAS KUSH TE NGOP ME BANANE PO JE QILLUE MAJMUN I SERBIS E ME MBETURINA KALOHESH SE NUK JE I ZORSHEM ME TE MBAJT MAMUNI HA BANANE E MOS FOL | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 12:09 pm | |
| agim bajra dhe detektivi
Ju dy e etiketoni njani tjetrin spiun te shkavellit e njani jeni ?!
Cili jeni e dini se edhe mizen kur e ndegjoni, mendoni se po ju ndjek dikush me ju vra!
Veq edhe nja ta dini se edhe spiunat etiketoin patriotat me fjalen tradhetar,por shume shpejte etiketimeve te ndyta po u vjen fundi dhe xhokerat e shkaut ku do marrin azil ?Mesiguri ne serbi! | |
|
| |
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 12:22 pm | |
| | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 12:51 pm | |
| rrimtaf: shokit mos um qo neper beograda emrin me banana por nese te intereson diq polimizoj siq na ka hije nese don nese jo ska problem. klm | |
|
| |
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 12:56 pm | |
| une e kam perfundu me ty edhe hagjine . nese doni me mbete shoke mbesim ju pershendes | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 1:00 pm | |
| un ty skam than asgja derime tani nuk edi pse teshtyri me than ashtu po nejse.psh | |
|
| |
| Titulli: Re: patriotet e bananeve Tue Aug 25, 2009 1:36 pm | |
| rrimtaf Une as ty as njeri i pari nuk e etiketova dhe as qe e etiketoi pamarr se cilen rruge ai e ka zgjedhur! Une me çdo shqiptar perparimtar kam deshire te mbesi shok dhe besimtar.
Ju pershendesi edhe une juve | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: patriotet e bananeve | |
| |
|
| |
| patriotet e bananeve | |
|