| Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim | |
|
+6petritkola xhema xhiti haxhiu detektivi Gentleman 10 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Gentleman Fillestar/e
Numri i postimeve : 17 Age : 37 Vendi : Shqiperia e Bashkuar Registration date : 27/12/2008
| Titulli: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun Jul 05, 2009 4:00 pm | |
| https://www.facebook.com/group.php?gid=22208276915&ref=mf http://www.levizjaperbashkim.com Behu dhe ti Antar ...Vota jote ndryshon Shqiptarine | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun Jul 05, 2009 7:18 pm | |
| Na knaqen me levizje,qyshit qyshit! A pune hiq veq vjedhin here emrin lkqk here lbk here dreq! | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun Jul 05, 2009 8:11 pm | |
| Behu dhe ti Antar ...Vota jote ndryshon Shqiptarine
kjo eshte parolle e Thaqjaneve,apo e ish komunizmit ne shqiperi,e ne ish jugosllavin e titos!Kan mbetur pa leke e tani u duhet me krijue parti te rrenave!!
Detektivi pse ne nuk e krijona nje parti per shpetimin e shqiptareve,jo me genjeshtra por ne emer te zotit me nje vullnet te pa thyere . | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun Jul 05, 2009 9:48 pm | |
| Haxhi duhet te takohemoi dhe te njoftohemi dhe diqka te bejme! | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Mon Jul 06, 2009 12:44 am | |
| xhiti sa ma teper qe do vonohemi ne qeshtjen madhore ,vone per tan shqiptarin do jete e pastaj mos te britmoim per ndihme! Une jam ne gjendje qe kosoven ta pranoin shume shtete ne afrike e ne arabi jo genjeshtra por pune ,por pa lek si te udhetoi ore vella,kur tjeret qe i vjelin t'ardhurat nga populli ndertojn pallate e pompa te benzines e per popull kush sja fute fare !!!Kam njerez qe shume shtete ne arabi i kan muhabetet e thella me te lartet,dhe ketu kam djemt e vajzat e krereve te larte qe munden me pranue pavaresin e kosoves,por kesaj qeverie ne kosove e di qe nuk i konvenon pavaresia e kosoves!!Sepse me pavaresin e kosoves keta vetem ne serbi e kan vendin apo nrts! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Tue Jul 07, 2009 6:18 pm | |
| me pranue krejt bota se ky status seshte asgje! per ate edhe e pranojne. Se me pas qen me te vertet sovrane askush se kishte pranue. | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Wed Jul 08, 2009 3:30 pm | |
| detektiv nese takohi thirrnum dhe mua kam qef te njoftohem pse jo per nji qellim dihet -BK. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Wed Jul 08, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Fri May 21, 2010 11:46 pm | |
| DENONCIM PUBLIK Mona Agrigoroaiei Në emisionin „Rubikon” të Kohës TV, i ftuar ka qenë Avni KLINAKU. Ai ka thenë se LKÇK-ja ka bërë gabim se nuk ka pranuar Rambujenë: „të humbët busulla, të ndodhet atë që ka ndodhur në Rambuje. Pjesa me qendrimin ndaj Rambujesë nuk ka qenë shumë i rregullt, shumë i saktë, shumë largpamës” „Qendrimi që Rambujeja nuk duhet nënshkruar i kanë dëmtuar shumë LKÇK-së, edhe në periudhën e pasluftës”, ka qenë një qendrim „ekstremist”. Pastaj ka thenë se shkrirja e UÇK „ka qenë hap shumë i mençëm, shumë largpamës edhe shumë me vend.” „Gabim” e bën zotëria, sepse Rambujeja ka qenë një kushtetutë e Kosovës si autonome në kuadrin e Jugosllavisë! Vetëm kush nuk e ka lexuar marrëveshjen e Rambujesë apo kush do të mashtrojë njerëzit bën pohime të tilla antikombëtare. Sa i përket UÇK-së nuk mund të quash një „hap i mençëm” ndaljen dhe çarmatosjen e saj në mesin e rrugës, sepse betimi i UÇK-së ka qenë për ribashkim kombëtar dhe jo për diçka tjetër. Unë mendoj se zotëria vet ka humbur busullën. Ka ardhur koha të qes në publik faktin se gjatë vitit të kaluar, kur kam qenë në Prishtinë dhe e kam takuar zotin Avni KLINAKU, në mëngjesin e 11 gushtit 2009, kur zoti Klinaku ka ardhur në zyrë, kam vërejtur se ai flet serbisht në Facebook dhe kur e pyeta unë, „A flet serbisht?”, ai tha: „Unë jam për dialog edhe me Oliver Ivanoviçin, fakt që më ka detyruar të ndërpres çdo lidhje me të dhe të mos dua të rri asnjë sekondë. Në Facebook, ai fliste serbisht me një serb që i thoshtë (se më ka perkthyer) : A do të ende një hërë burgosesh për Shqiperine Etnike? Dhe ai qeshte si i çmendur dhe i përgjigjte diçka serbisht..., nuk e di çka, sepse nuk di serbishtën. Nuk kam pranuar më të bisedoj më me një individ që flet serbisht dhe do dialog me kriminelin e Serbisë, Ivanoviç, pavarësisht se është edhe Avni KLINAKU, Kryetari i Lëvizjes për Bashkim. Jo pas shumë kohë ka filluar ndaj meje një terror psikologjik të vazhdueshëm dhe kam qenë edhe arrestuar nga policia e Prishtinës. Gjykoni edhe ju, të dashur lexues, nëse kryetari i një lëvizje kombëtare siç është Lëvizja për Bashkim ka të drejtë të flet serbisht dhe të dojë dialog me një kriminel lufte! Më sa e di, organizata e tij, është organizatë për bashkim shqiptar, jo për bashkim-vëllazërim! Në fakt, duke mos e përcaktuar çfarë lloj bashkimi mund të jetë, mund të kuptohet çdo gjë... Kështu që, kam marrë iniciativën TA DENONCOJ PUBLIKISHT. 18 Maj 2009 | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sat May 22, 2010 8:05 am | |
| shum interesant un kam mendu qe esht ne nivel deri diku Klinaku ,por ket se kisha besu!! | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sat May 22, 2010 2:35 pm | |
| - xhema shkruajti:
- shum interesant un kam mendu qe esht ne nivel deri diku Klinaku ,por ket se kisha besu!!
Xhem mbrem ne RTK ne emisjonin DEBAT ky Klinaku mu duk pak a shum me i perpikt.Ndokush mund ta sjell edhe ate link qe ta shikoni nje banalitet te pa pare ndonjeher ne TV.Sidomos nga udheheqsi i emisjonit. | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sat May 22, 2010 3:41 pm | |
| Ketu mund ta shikoni ket intervis te turpshme http://www.kohavision.net/web/index.php?koha=lexo&category=7&id=601 | |
|
| |
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sat May 22, 2010 5:39 pm | |
| Jem te prirur, se qka nuk e kam formu un dhe nuk jam pjes perberse e ati faktori,pra s´ésht gjé´, skan ber gjé pra, gjith ajo pun hudhet veqse un skam ber gjé un, por as ti jo.pse kto vese te dreqit, e kam cek sa her pse un jam frigacak, nderoje dhe perkrahe ndihmoje trimin,perfitimi esht i perbashket,mos ja humb munin se shkatrrohesh dhe vet,sepse ky interes esht unikal i pa ndashem. | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun May 23, 2010 8:16 pm | |
| qfare votimi ,more a votohet per ata qe pranojne multietnicitetin ,rambujen falamurin multietnik. Skane faje se kane ba pare ,se ja ka dhane bukoshe hajni dhe prape kryeminister hajni ne vende qe ne burge. Kjo ndodhe vetem te ne . hajnat ne pushtet pa shtet. | |
|
| |
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Tue May 25, 2010 2:17 pm | |
| me ata qe bashkpunuan me bukoshin ,hajna.. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Fri Feb 10, 2012 2:07 pm | |
| Po perpiqem ta shofi videon tek linku i postuar ketu por nuk hapet,' A mundet kush te me ndihmoje, ne se eshte ne vend tjeter,,,? Flm! | |
|
| |
Lumo Fillestar/e
Numri i postimeve : 54 Age : 74 Vendi : SHBA Registration date : 06/09/2009
| Titulli: Qosja: Lugina e Preshevës me Kosovë, Veriu i Kosovës me Serb Mon Feb 13, 2012 8:47 am | |
| Qosja: Lugina e Preshevës me Kosovë, Veriu i Kosovës me Serbi Unë mendoj se për t’u zgjidhur përfundimisht çështja e Kosovës, duhet të zgjidhet edhe një breng e brendshme në Kosovë, për t’u çliruar nga serbët e Veriut dhe kush është interesuar nga këta serbë nga brendia e Kosovës, mund të kalojnë atje në Veri dhe ajo pjesë t’i jepet Serbisë, ndërsa Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës. Do të thotë të bëhet shkëmbi i territoreve, për të cilin opsion unë jam dakord, kështu ka deklaruar akademik Rexhep Qosja, për agjencinë Presheva Jonë. “T’i mbash me zor serbët e Kosovës dhe shqiptarët e Luginës së Preshevës nën një shtet që nuk e duan është jo e drejtë dhe jo demokratike, që ndryshe mund të thuhet t’i mbash ata nën okupim”, citon kjo agjenci, të ketë thënë Qosja. "Edhe pse ky ishte shekulli ynë, çështja shqiptare në Ballkan nuk është zgjedhur si duhet, nuk është zgjidhur drejtë ajo ende nuk është e zgjidhur përfundimisht", shkruan tutje kjo agjenci. Duke folur në vazhdim rreth vizitave të krerëve të shtetit serbë në Kosovë, Qosja një gjë të tillë as nuk e kundërshton e as nuk e lejon por pohon se: “Lëvizja e njerëzve çofshin ata edhe funksionar duhet mundësuar edhe atë në mënyrë reciproke. Dhe nëse këta serbët e Beogradit vijnë e futen në Kosovë sa herë t’ju teket, këtë gjë duhet mundësuar edhe krerëve të shteteve tona nga Prishtina e Tirana për të vizituar vëllezërit tanë momentalisht nën Serbi. Ketë duhet bërë sikur Atifete Jahjaga edhe Bamir Topi, bile çoftë dhe për fushatë vetëm e vetëm për t’i treguar atyre vëllezërve se nuk janë të vetëm, nuk janë jetim, dhe nuk ju kemi harruar, por edhe për t’i treguar Serbisë dhe botës e ato toka janë shqiptare deri te molla e kuqe. Politikanët tanë nuk duhet të kenë frikë të shkojnë me pi një kafe tek vëllezërit tanë në Preshevë, me një kafe nuk do të dilte Kosova e as shqiptarët si faktor destabilizues”. Ndërsa, sipas kësaj agjencie, pyetjes se si i ka gjetur sot shqiptarët 100 vjetori i pavarësie Qosja ka deklaruar: “Dorën në zemër dekadave të fundit janë arritur mjaft suksese në avancimin e proceseve të kombit tonë në përgjithësi nga gjitha sferat si në kulturë ashtu edhe në ekonomi, turizëm, politikë ...Edhe pse ky ishte shekulli ynë, çështja shqiptare në Ballkan nuk është zgjedhur si duhet, nuk është zgjidhur drejtë ajo ende nuk është e zgjidhur përfundimisht”. Votoni per Bashkim Kombetar Po Ylliride e Ulqin me Cameri e Pazar te ri jau japim si dhurat qe na mundesojen ti nderrojem tokat shqypetare me tokat shqypetare! po na e kujton mollen e kuqe!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Thu Feb 16, 2012 4:20 pm | |
| Shpresojm te ket mat impuls QOSJA,por nese jo, e kam qmu por kurr mé. | |
|
| |
Lumo Fillestar/e
Numri i postimeve : 54 Age : 74 Vendi : SHBA Registration date : 06/09/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Fri Feb 17, 2012 11:18 am | |
| Një “lagje” e lulëzuar shqiptare i shërben Ballkanit
DAVID PHILLIPS
Joshja e anëtarësimit në NATO dhe në Bashkimin Europian është një nxitje e fuqishme për reformat, sundimin e ligjit dhe prosperitetin ekonomik. Kontakti tregtar, kulturor dhe mes njerëzve krijon një rrjetë të interesave të përbashkëta, duke vepruar si një alternativë për konfrontimin. Por, perspektiva europiane sot është më shumë aspiratë se sa realiste.
Kriza e eurozonës i ka ndryshuar llogaritjet e vendeve të Ballkanit që aspirojnë për anëtarësim në BE. Udhëheqësit europianë tani gjithashtu po marrin një qëndrim ndryshe ndaj zgjerimit të BE-së. Ata duan të sistemojnë shtëpitë e tyre në fillim përpara se të ngrenë një tendë më të madhe. Me Europën në rrëmujë dhe levat e SHBA-ve të kufizuara nga burimet e pakta, bashkësia ndërkombëtare ka nevojë për një qëndrim të ri.
Unë e quaj këtë qëndrim të ri “lagjja shqiptare”. Kjo është e bazuar në pranimin se grupet kanë afinitete natyrore, duke pasqyruar historinë e tyre të përbashkët, kulturën, dhe marrëdhëniet tregtare.
Duke lejuar afinitetet organike që të lulëzojë, krijohet veprimi si një valvul sigurie, duke i lejuar grupeve të nxjerrin energjinë. Frustrimet natyrisht lindin kur aspiratat prishen nga politikat gjeografike apo irredentiste. Strategjia për stabilizimin e Ballkanit duhet të jetë me shumë aspekte. Nxitja e lagjes shqiptare duhet të ndodhë së bashku me përpjekjet për të promovuar qeverisjen e mirë dhe sundimin e ligjit brenda shteteve ekzistuese.
Lagjja shqiptare është më shumë se një territor që përfshin Shqipërinë, Kosovën, dhe pjesë të Maqedonisë, Malit të Zi, Greqisë dhe Serbisë. Është një komunitet me vlera të përbashkëta të bazuara në një angazhim për demokraci, të drejtat e njeriut dhe tregjet e lira. Si e tillë, fqinjësia shqiptare është krejtësisht europiane dhe në një linjë me interesat amerikane.
Bashkimi i interesave ndërkufitare midis shqiptarëve tashmë është duke u zhvilluar. Lidhjet e familjeve, klaneve dhe të biznesit janë struktura e shoqërisë shqiptare. Kontakti legjitim komercial përqendrohet në tregtinë ndërkufitare të prodhimit vendor dhe blegtorisë.
Autostrada shqiptare, A1, është një projekt historik. Me një kosto prej më shumë se një miliard euro, kjo autostradë me katër korsi do të zvogëlojë kohën e udhëtimit nga Tirana për në Prishtinë nga gjashtë orë, në dy, duke mundësuar lëvizje me më efikasitet të mallrave dhe njerëzve.
Biznesit gjithashtu kërkon furnizim të parashikueshëm dhe të besueshëm me energji. Zhbërja e kompanisë së energjisë, KESH-it, në Shqipëri çoi në një marrëveshje që lidh sistemin e rrjetit të saj të shërbimeve me atë të Kosovës. Azhornimi i rrjetit rajonal të shpërndarjes do të jetë një ndihmë për zhvilluesit e hidroenergjisë dhe të prodhuesve të tjerë të vegjël të energjisë.
Teknologjia është gjithashtu e rëndësishme për lidhjen. Të rinjtë Tech-tru bashkëveprojnë nëpërmjet rrjeteve sociale dhe pajisje të tjera komunikimi dore, si telefonat celular, BlackBerry, dhe I-pad. Universitetet në gjuhën shqipe gjithnjë e më shumë ndajnë kurrikula dhe tekste. Dhe ka një numër në rritje të shkëmbimeve të trupave pedagogjikë dhe studentëve.
Diplomatët mund të ndiejnë një shqetësim refleksiv në lidhje me konceptin e solidaritetit etnik. Jo vetëm mund grumbullojë interesat e grupit, të keqkuptohet si një pikë-stop në rrugën drejt pavarësisë. Solidariteti etnik të kujton projektin e Sllobodan Millosheviçit për të krijuar një shtet serb “më të madh” etnikisht të pastër. Në vitet 1990, ndarja etnike e Jugosllavisë ishte përgjegjëse për vdekjen e qindra e mijëra vetëve dhe zhvendosjen e miliona të tjerëve.
Diplomatët do të duhet të mendojnë jashtë kutisë për të njohur se lagjja shqiptare është në fakt një alternativë për ndarjen etnike. Ajo merr një botëkuptim të sofistikuar për të vlerësuar se duke mundësuar kontaktin ndërkufitar, bazuar të ngjashmëritë historike dhe organike, mund të forcohen strukturat ekzistuese shtetërore.
Si një ndryshim paradigmë në marrëdhëniet midis kombeve të Ballkanit, arsyetimi dhe mekanika e kuptimit të fqinjësisë shqiptare kërkon studim dhe dialog. Një konferencë mbi lagjen shqiptare do të sjellë së bashku studiues, mendimtarë, si dhe përfaqësues të medias nga vendet e planifikuara, si dhe të diasporës. Diskutimi duhet të informohet me një kuptim të kuadrit politik, ligjor dhe institucional që aktualisht rregullon bashkëpunimin ndërkufitar.
Mund të krijohen grupe pune të përbëra nga ekspertë shqiptarë mbi tema të rëna dakord me gjetjet e tyre, që përbëjnë thelbin e një plan veprimi të detajuar. Gjetjet e tyre do të paraqiteshin në samitin e ndjekur nga zyrtarë qeveritarë, parlamentarë, udhëheqës të shoqërisë civile, studiues, si dhe Diaspora Shqiptare në mbarë botën. Nëse do të mbahet gjatë vitit të njëqindvjetorit të Shqipërisë, samiti do të ishte një forum për forcimin e “lagjes shqiptare”, duke afirmuar mbështetjen e integrimit rajonal dhe euro-atlantike.
Risia është gjithmonë e rrezikshme. Por, status quo-ja është gjithashtu plot me probleme. Qasja aktuale e Perëndimit në Ballkan qartësisht nuk është një zgjidhje për problemet në rajon. Interesat amerikane janë shërbyer keq nga shtetet e dobëta dhe të brishta që janë të prekshme për korrupsionin, kriminalitetin, dhe ndikimin e grupeve ekstremiste nga jashtë.
Shtetet e Bashkuara dhe Europa duhet të vazhdojnë të punojnë së bashku për demokratizimin e bazuar në standardet perëndimore dhe idealet europiane. “Europa, e tërë dhe e lirë” është ende qëllimi përfundimtar. Për të kuptuar këtë vizion, politikëbërësit amerikanë duhet ta shohin Ballkanin ashtu siç është, jo si ata do të donin që ai të jetë.
Solidariteti Etnik është një realitet. Sfida është shfrytëzimi i tij si një forcë për paqen dhe prosperitetin, sesa si një burim i konfliktit dhe dhunës.
* Drejtor i programit për ndërtimin e paqes dhe të drejtat në Institutin e Universitetit Columbia për Studimin e të Drejtat e Njeriut. Ai është autor i një libri që do të publikohet në të ardhshmen: “Duke çliruar Kosovën: Diplomaci shtrënguese dhe ndërhyrja e SHBA” | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Sun Feb 19, 2012 12:24 am | |
| | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Tue Mar 06, 2012 4:50 am | |
| Me Dardan Tahiri (ky thote se eshte i Levizjes) diskutova ne FB sepse nuk e quante problem dhe shqetsim qe UDB-asht tash me shumice ne pushtet dhe politik.
| |
|
| |
BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Tue Mar 06, 2012 12:17 pm | |
| Eh mor petritkola sod njerzit jan edhe me nga tri fytyra thot njeren bajn tejtren ,nuk po dihet kujt ti besohet vrapojn deri sa te arrijn nje post diku dhe pastaj ndalen si makinen kur e frenon dhe nuk leviz ma ashtu me duket mua kjo politika e sodit ,po duhet te mundohemi deri ne maksimun per te miren e Kombit (siq po duket as kush nuk na e paska dasht te miren vetem interesi i tyre )e deri kur vall. | |
|
| |
BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Wed Mar 07, 2012 9:28 pm | |
| http://vimeo.com/35578924
Një kang shum emir për BK | |
|
| |
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Wed Mar 07, 2012 10:01 pm | |
| Keng e veqant, por vetum keng... E inshalla e ndegjoin edhe politikanet tane.? | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim Thu Mar 08, 2012 7:01 am | |
| Duhet ti shtojme nje element te vogel formules se trimeris, , beses, kengeve... pakez dinakeri duhet ta shtojme. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim | |
| |
|
| |
| Te votojm per Bashkim Kombetar - Levizja per Bashkim | |
|