Sakush qe pi duhanin,e pamundshme te mos i kete shtruar vetes pyetjen se si do te mund ta lindte ate a se si do te mund te largohet nga ky ves.
Edhe une isha duhangji me se i apasionuar.Dy tri-here provova ta linja,por pa sukses,dhe -sigurisht per mungese vendosmerie.
Para gjashte vitesh,vendosa:Mora nje boks cigare,dhe,me ta paguar,rruges per ne shtepi i thash vetes:vetem edhe kete boks dhe hiq me shume.Kurre,me kurre!!!
Kur erdha ne dy pakot e fundit,mora vetem edhe nje cigare,e ndeza,dhe e bera ate qe e kisha menduar dhe vendosur:pakon e plote dhe 19 cigaret e pakos tjeter,i futa ne stufe.
Pas kesaj,dy dite e pata vertet veshtir,por dite e me shume po mesohesh edhe pa duhan,anise ishja vertet duhangji,jo pak duhangji-pija rregullisht se pakut tri pako ne dite.
Tash u bene gjashte vite qe une u ndava nga duhani,dhe kurre nuk ia fale vetes qe s'e kam lene me heret.Pas lenjes se duhanit ne shendetin tim kane vershuar te gjitha te mirat,ne radhe te pare ato shendetesore.
Forumiste te nderuar,shprehni edhe ju pervojat tuaja me duhan,apo rreth duhanit.