Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Si do ta festoni 17 Shkurtin? Mon Jan 26, 2009 3:54 pm | |
| Te dashur forumist po e hap kete teme,per te treguar secili nga ju se si do ta festoni kete dite per Kosoven,dite e cila na dha pavaresine e rreme ,dhe gjithashtu edhe nje flamur i cili nuk na perket neve,por dikujt tjeter. | |
|
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Si do ta festoni 17 Shkurtin? Mon Jan 26, 2009 5:03 pm | |
| Kon te kisha pa tu e festu kete dite rruges e kisha kap me rreh,njekohesisht edhe ka me dal me i kall krejt flamurat me ylla,dhe normal si diteve tjera ne pune ne shtepi s'kena pse festojna me 17 shkurt pavaresi e rreme,hajrin kurgjo s'ja pame vec sa po dojne edhe me shume me na hup historine. Kshtu qe kjo dat per mua eshte hiq,sikur mos me egzistu fare..!! | |
|
Muja e Halili Anëtar
Numri i postimeve : 294 Age : 28 Vendi : GalaxY Profesioni/Hobi : Mi vra shkijet Registration date : 15/01/2009
| Titulli: Re: Si do ta festoni 17 Shkurtin? Mon Jan 26, 2009 5:20 pm | |
| - Eklips shkruajti:
- Kon te kisha pa tu e festu kete dite rruges e kisha kap me rreh,njekohesisht edhe ka me dal me i kall krejt flamurat me ylla,dhe normal si diteve tjera ne pune ne shtepi s'kena pse festojna me 17 shkurt pavaresi e rreme,hajrin kurgjo s'ja pame vec sa po dojne edhe me shume me na hup historine.
Kshtu qe kjo dat per mua eshte hiq,sikur mos me egzistu fare..!! Keshtu edhe une do veproja,dhe do doja ta beja nje aksion me te cilin do te dilnim te digjnim cdo flamur kosovar qe te shohim. | |
|
Eklips Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 37 Vendi : Në ferr..!! Registration date : 17/01/2009
| Titulli: Re: Si do ta festoni 17 Shkurtin? Mon Jan 26, 2009 5:26 pm | |
| - Muja e Halili shkruajti:
- Eklips shkruajti:
- Kon te kisha pa tu e festu kete dite rruges e kisha kap me rreh,njekohesisht edhe ka me dal me i kall krejt flamurat me ylla,dhe normal si diteve tjera ne pune ne shtepi s'kena pse festojna me 17 shkurt pavaresi e rreme,hajrin kurgjo s'ja pame vec sa po dojne edhe me shume me na hup historine.
Kshtu qe kjo dat per mua eshte hiq,sikur mos me egzistu fare..!!
Keshtu edhe une do veproja,dhe do doja ta beja nje aksion me te cilin do te dilnim te digjnim cdo flamur kosovar qe te shohim. Muja e Halili nese dikush e nderrmer kete aksion jam i gatshem te ndihmoj deri ne maksimum. | |
|
Eagle Eye Fillestar/e
Numri i postimeve : 58 Age : 36 Registration date : 27/08/2008
| Titulli: Re: Si do ta festoni 17 Shkurtin? Mon Jan 26, 2009 7:20 pm | |
| Tem e qelluar ! Nuk jam kosovar dhe nuk e festoi! | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Si do ta festoni 17 Shkurtin? | |
| |
|