| Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! | |
|
+30...... Matheus5 Atdhetari Eva0506 Driniiiii ramadan mekaniku lindikoretini Medalim paioni rrimtaf tosybell shahini xhema arberia BashKom Delia kasapi xhiti haxhiu detektivi Martina petritkola Mergimtari MUHAMETII Adem Berisha Euridika Sofra zeriatdheut Guximi murturi 34 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 12:57 am | |
| po lere o Petrit ,aman se gjinushi me ato 3 gishtat ne Vloren e 97-es,mos na cudit tani | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:03 am | |
| Une nuk ju cudit aspak. Juve e dini shume mire kush eshte Gjinushi e kush eshte Berisha. Tash puna ju a do te beni lodra, por neser tregoheni se jeni nje. Kete e tregoi koha me Nanon, Meten, Godon, Ramen, Rucin, Aline, Xhuvelin, Bollanon, Dulen, Majkon... | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:25 am | |
| une nuk jam qe te jemi te ndare askurre,por jam qe kush shkel ligjin te shkoje ne burg aty ku e kane vendin te gjiuthe shkelesit e tij kushdo qoshin ata | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:26 am | |
| arberia, Kur keshtu? Juve nuk ju kam pare te kerkoni venien para drejtesise se Mediut, Bashes...? Juve nuk kerkoni hetimin e vrasjes se Azem Hajdarit. Perse keshtu? | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:29 am | |
| Ashtu Petrit ktyre vetum kriminelet tjer i kerkojn ate rrethit te tyre jo, | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:36 am | |
| Petrit mos harro qe jam shprehur tek nje forum ku edhe ti je annetar qe prezenca e atij Medit ne qeveri me sjell peshtjellim dhe nuk e shof dot pasi nuk duhej as te dilte neper syte e popullit. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 1:38 am | |
| arberia, Vetem peshtjellim. Perse nuk kerkon venien e tij para drejtesise si kusht qe juve te mbeshtesni PD-ne e UDB-se? | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 2:39 am | |
| Ore UDB-ash,po pse kush jam une qe ta ve para drejtesise,te ishte ne doren time ehuuuu Dhe ate UDB-ne tende shke e tregoja ......kujt? e more vesh besoj | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 2:43 am | |
| Arberia mos thuaj qe do ta qoje ne Burrel? | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 2:49 am | |
| o Drini ,ate ne Burrel po osht prish tanidhe s'ka c'ti bej ati Mediut une ,po a e ka serbia ate burgun se m'duhet te coj nje fare Petrit Kola aty se e shiti edhe serbin ky tani edhe ktu ne forum,ja tani po i bej padine. | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 3:04 am | |
| E kuptoi bota me serbin, ah qa jane serbet, kurr nuk e japin te vetin, hahahah | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 3:06 am | |
| iku se nga iku,vetem mcifet dreqi hahahaha u tremb....hahahahaha ku ike ore petrit se s'te padis jo | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 6:51 am | |
| Jo, une nuk iki. Ketu me keni. Deputeti i LSI-së, Spartak Braho, akuzoi kryetarin e qeverisë se ka lidhje agjenturore me UDB-në (shërbimi sekret në ish-Jugosllavi) dhe se ka qenë informator i rregullt dhe i vullnetshëm. PD-ja dhe kryeministri i kthejnë krahët Biberajt dhe nuk pranojnë ta shqyrtojnë projektin e propozuar prej tij. Braho: “Ai ka dhënë informacione të forta për Komitetin Qendror, për Sekretarin e Parë, shokun Xhelal Gjoni dhe ka pasur takime informative në disa kryeqytete evropiane me zbulues të huaj”.
Deputeti i LSI-së, Spartak Braho, hedh akuza të rënda ndaj numrit një të qeverisë, Sali Berishës, duke e cilësuar si “informator”. Ai thotë se nga projektligji i spiunëve do ta pësojë gjysma e kabinetit qeveritar dhe vetë kryeministri Sali Berisha, që sipas tij ka pasur lidhje agjenturore me UDB-në. Në një prononcim për “Korrierin”, pas mbledhjes së Komisionit të Ligjeve, që diskutonte pikërisht tre projektligjet e dorëzuar nga PD-ja, PS-ja dhe PDK-ja, Braho hedh akuza të rënda ndaj shefit të ekzekutivit shqiptar, që e cilëson si informator. “Ka qenë informator i rregullt e i vullnetshëm. I bënte me qejf, pasi nga njëra anë e shtynte kauza për fitoren e komunizmit në rang botëror, ndërsa nga ana tjetër e shtynin lidhjet agjenturore të UDB-së në Mal të Zi, prej nga ka edhe origjinën e gruas”, - deklaroi Spartak Braho. | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 11:49 am | |
| po normale ,detyra qe te eshte ngarkuar ty, eshte shume e rendesishme per profesoret e tu,por jo per Shqiperine dhe shqiptaret ,i nderuar. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sat Dec 12, 2009 4:27 pm | |
| Hahaha... Argumenti i vetem qe keni eshte ofendimi. Perse UDB-ja nuk urdheron numerimin e votave? | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 9:37 am | |
| Sepse duhet te shkele Vendimet e Gjykates,i cili i certifikoi keto zgjedhje si te rregullta.Keto zgjedhje ,more zoteri jane certifikuar nga te gjithe Nderkombetaret dhe kane marre bekimin e SH.B.A.,dhe edhe dje Shqiperia Evropiane,ka marre bekimin nga Papa i Vatikanit. Tani patjeter qe duhet te kuptohet nga te gjithe forumistet ,roli yt ne kete Forum kaq Shqiptar dhe kaq Patriot. Ti vetem poston per te arritur me ato shkrimet e tua majtiste dhe antishqiptare,deri ne dhimbje,nje shperlarje te trurit te ketyre te rinj qe jane antare te jetij Forumi Dinjitoz.Por nuk ke per te arritur kurre te zbehesh ndjenjen Kombetare dhe Patriotizmin e larte qe kane per Shqiptarine ne te gjithe Kombin.
| |
|
| |
Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 10:13 am | |
| Kryeministri Berisha takohet me Shenjtërinë e Tij, Papa Benedikti XVIPublikuar më 12.12.2009 | në rubrikën LajmeTakimi i sotëm i 12 dhjetorit 2009, përkoi me atë të 543 viteve më parë po në Vatikan, kur më 12 dhjetor 1666, Gjer Kast... | |
|
| |
Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 10:19 am | |
| Berisha-Papa Benedikti XVI: Selia e Shenjtë mbështet integrimin e Shqipërisë në BE
12-12-2009 06:14 / Gazeta 55 [Takimi i sotëm i 12 dhjetorit 2009, përkoi me atë të 543 viteve më parë po në Vatikan, kur më 12 dhjetor 1666, Gjer Kastrioti – Skënderbeu, prijësi i shqiptarëve, u...
Brukseli: Mafia s’ka vend në Evropë, Rama të pranojë humbjen e të futet në parlament
12-12-2009 01:14 / Leonard Quku Sekretari i shtetit francez ka folur dje troç, në emër të demokracisë që përfaqësojnë Franca, Gjermania, Italia, Britania dhe BE-ja se mafia e Shqipërisë po pengon inte... | |
|
| |
Medalim Anëtar aktiv
| Titulli: Kryeministri Berisha takohet në Bon me liderët më të mëdhenj Sun Dec 13, 2009 10:21 am | |
| Kryeministri Berisha takohet në Bon me liderët më të mëdhenj evropianëKryeministri Berisha merr mbështetje të plotë nga liderët evropianë për integrimin e Shqipërisë në BE, liberalizmin e vizave dhe mirëkuptim të plotë për qëndrimin e qeverisë lidhur me kërkesën e opozitës për rinumërim të votave Kryeministri Berisha në ditën e dytë të vizitës së tij në Bon mori pjesë në sesionin e dytë plenar, i cili u përqëndrua në votimet për modifikimet e statutit si dhe në nxjerrjen e rezolutës përfundimtare të kongresit. Gjatë këtij sesioni Kryeministri Berisha pati rastin të takonte dhe të përshëndetej me shumë liderë evropiane si presidentin e sapozgjedhur të BE-së Herman Van Rompuy kancelaren gjermane Angela Merkel, Kryeministrin suedez Fredrik Reinfeldt, Kryeministri italian Silvio Berliskoni presidentin e Komisionit Evropian Jose Manuel Barroso, etj Pas sesionit plenar Kryeministri Berisha ishte i ftuar në drekën zyrtare të zhvilluar nga CDU e shtruar për nder të kryetarëve të qeverive dhe të kryetarëve të partive të djathta të pranishme. Gjatë drekes Kryeministri Berisha u takua dhe diskutoi me lideret evropiane, ku mori mbështetjen për integrimin e Shqipërisë dhe liberalizmin e vizave si dhe gjeti mirëkuptimin e plotë të tyre për qëndrimin e qeverisë lidhur me kërkesën e opozitës për rinumërim të votave. Më pas, kryeministri Berisha dha një prononcim për mediat, në të cilin u shpreh: “Ishte një kongres i shkëlqyer, jashtëzakonisht i rëndësishëm. Së pari, ripërtëriu lidershipin e Partisë Popullore Evropiane, partisë më të madhe të kontinentit, partisë që më personalitetin e saj udhëheq sot Bashkimin Evropian. Së dyti, trajtoi me një shkallë të lartë kompetence dhe përgjegjësie problemet madhore të sotme, siç është kriza ekonomike financiare, ndryshimi i klimës dhe inaugurimi i institucioneve të reja të Bashkimit Evropian, të cilat në këta rast, si parlamenti ashtu edhe presidenti, si dhe Komisioni kryesohen nga qendra e djathtë. Për mua ky ishte një rast i shkëlqyer për të paraqitur në fjalën time gjendjen, zhvillimet pozitive në Shqipëri, vitin 2009, si një vit i madh, për partitë popullore, po ashtu një vit i madh edhe për Shqipërinë. Gjithashtu ishte një rast i shkëlqyer për të zhvilluar një seri takimesh. Më duhet të them se jehona botërore e festimit të 8 Dhjetorit në Tiranë ishte e pranishme gjerësisht në këtë kongres dhe janë të shumtë pjesëmarrësit e kongresit por edhe udhëheqësit kryesorë të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe vendeve të tjera, të cilët kishin ngelur jashtëzakonisht të entuziazmuar nga ajo shfaqje madhështore. Dhe unë, siç theksova në fjalim, u thashë miqve të mi se populli që ka vuajtur më shumë nga diktatura e egër komuniste, e festoi dhe i takonte ta festonte me madhështinë më të madhe; sikundër i njoha me qëndrimin e pakonceptueshëm të opozitës, e cila jo vetëm që nuk iu përgjigj ftesës time për të qenë e pranishme në këtë ngjarje të madhe për kombin, por bëri të kundërtën e denoncoi, duke e shpallur si antimiting apo e provokoi në mënyrat më të ulëta, duke shpërndarë kryetari i bashkisë, plehrat nëpër rrugët e Tiranës, në prag të kësaj ngjarje. Sigurisht shfrytëzova rastin, pasi tani po dal nga dreka me kryetarët e qeverive dhe të partive, ku takova gjerësisht kolegët e mi të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, të Suedisë, Italisë, të Gjermanisë, të Francës, por mund të them të të gjitha vendeve. Në radhë të parë diskutova për procesin e integrimit të Shqipërisë dhe gjeta mbështetje të plotë; një diskutim të veçantë pata kësaj radhe me presidentin e sapo zgjedhur të BE-së, Herman Van Rompuy, të cilin kam patur rastin ta njoh dhe të kem lidhje mjaft pozitive, ndofta dhe miqësore edhe para këtij takimi që zhvilluam, e njoha me të gjitha zhvillimet në Shqipëri. Ai më premtoi se vitin e ardhshëm do të vizitojë Shqipërinë, sikundër kam marrë një premtim të prerë nga Kancelarja Merkel për të vizituar Shqipërinë. Në të gjitha bisedimet me kolegët e mi, natyrisht që kam trajtuar edhe kërkesën absurde të opozitës për të rinumëruar votat pas një vendimi gjykate, i cili e përjashton këtë mundësi. Kam gjetur mirëkuptim të plotë nga bashkëbiseduesit e mi për qëndrimin e qeverisë dhe qëndrimin tim ndaj kësaj kërkese, sikundër i njoha me ofertën që unë kam bërë për problematikën tjetër, në mënyrë që opozita të marrë vendin e saj në parlament. Mendoj se ky kongres ishte një mundësi shumë e madhe për mua, qeverinë time, si për të promovuar reformat që kemi bërë, ashtu dhe për të kërkuar mbështetje, heqjen e vizave, etj. Unë gjatë darkës takova shumicën e personaliteteve, dhe veçanërisht darkën ia përkushtuam vizave dhe biseduam si me komisionerët përgjegjës dhe të tjerë për problemin e vizave, ashtu edhe me kryeministrat. Pra them se ky ishte një kongres jashtëzakonisht i rëndësishëm për Partinë Popullore Evropiane, por po kaq i rëndësishëm edhe për Shqipërinë. 10.12.2009 ' | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 5:29 pm | |
| Berisha takohet me te gjithe por fletet e votimit nuk i numeron? Pra kjo tregon se ai eshte vegel e votat i ka grabitur. | |
|
| |
feride Anëtar
Numri i postimeve : 427 Age : 39 Vendi : alanese Registration date : 13/12/2009
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 7:34 pm | |
| Kush e ka pushtetin e ka dhe voten ne dore te tij. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 7:43 pm | |
| Serbet e greket kane Berishen. Berisha ka pushtetin. Serbet e greket kane ne dore rezultatin e votimit. | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 7:50 pm | |
| Serbet shikuar historikisht kurr nuk kan pasur dore ne udheheqesat shqiptar . Dhe perhere udheheqesat shqiptar i ka zgjedhur dora e popullit shqiptar . | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 7:54 pm | |
| feride, Na jep nje shembull se si jane zgjedhur nga shqiptaret, na jep nje shembull nga Shqiperia dhe Dardania. Na sqaro, se munde te jete si thoni juve. Na sqaro per Ahmet Zogun per shembull, Sali Berishen, Rugoven. Sejdiun... | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! Sun Dec 13, 2009 8:04 pm | |
| Une e di qe keta dhe Enver Hoxhen e ka zgjedhe populli ne situata te veshtira . Serbet nuk kan pasur mundesi te hyne ne brendi te shqiptareve . Pse ua them tere kete ,sepse serbet ua kan hirin shqiptareve si popull trim dhe te menqur .
Po mos te ishin keta udheheqesa shqiptar moti kish perfundue ne germine qeshtja shqiptare .Keta me diturin e tyre do te din shpejte ta bashkojn kombin tone te dashur.Edhe populli Jud ishte buze germines por tani eshte shteti me i fort ne bote me ndihmen e amejrikes . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! | |
| |
|
| |
| Berisha prap kunder Bashkimit kombetar! | |
|