| CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE | |
|
+16athih petritkola xhema Hamitmatjani bledselimi Kushtrimi86 Pirro i Epirit Ali Baba Tepelena Ademi85 Argent Beton shaban cakolli Guximi istogalia njonidrenica Ibrahim Rugova 20 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Ibrahim Rugova Anëtar i ri
Numri i postimeve : 73 Age : 111 Vendi : (_I_S_T_0_G_) Registration date : 08/09/2008
| Titulli: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sun Sep 14, 2008 11:16 pm | |
| mendoj se se pari duhet te jemi aleat te vetvetes por une mendoj se shteti me alet i shqiptarve eshte SHBA... | |
|
| |
njonidrenica Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 838 Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Sep 15, 2008 11:46 am | |
| aleati i vetmi ma i fuqishum AMERIKA | |
|
| |
istogalia Anëtar
Numri i postimeve : 298 Age : 41 Vendi : Istog,Kosova Profesioni/Hobi : futbollist Registration date : 31/08/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Sep 15, 2008 6:52 pm | |
| definitivisht amerika dhe anglia me deshprim them shqiperia | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Sep 15, 2008 7:25 pm | |
| | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Sep 15, 2008 8:52 pm | |
| Aleatet jane te ngerthyar pas interesave te llojllojshme,po nuk i realizuan te lene ne balte. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Sep 15, 2008 9:31 pm | |
| Aleatet me te mire te shqiptareve jane ata qe kan interes per veten e tyre ! | |
|
| |
Argent Anëtar
Numri i postimeve : 244 Age : 48 Vendi : Ilirida Registration date : 12/08/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Sep 16, 2008 1:50 am | |
| Aleat me te mire te shqiptarve jane armiqet e saje? | |
|
| |
Ademi85 Përjashtuar
Numri i postimeve : 316 Age : 39 Vendi : StreetGameZerIstogCity Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Sep 16, 2008 1:19 pm | |
| aleatet ma te mire per ne jane SHBA dhe BRITANIA E MADHE RESPECT! | |
|
| |
Ali Baba Tepelena Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 187 Age : 68 Vendi : greqi Registration date : 13/08/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Sep 16, 2008 3:25 pm | |
| Përshëndetje të gjithëve. Meqënëse drejtohet një pyetje e tillë,po jap dhe unë mendimin tim.Nga ç'kam lexuar dhe mësuar di se aleati më i mirë ka qënë Austria.Në disa momenta kyçe e ka mbrojtur Shqipërinë dhe kombin Shqiptar që nga ndarja e kufijve,që ka qënë kundër,në luftën e dytë botërore,në konferencën e paqes më 1946 ka qënë e para mbështetëse dhe deri më sotë. respekt | |
|
| |
Pirro i Epirit Anëtar i ri
Numri i postimeve : 135 Age : 33 Vendi : maja e madhe perball Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Sep 16, 2008 3:57 pm | |
| - Ali Baba Tepelena shkruajti:
- Përshëndetje të gjithëve.
Meqënëse drejtohet një pyetje e tillë,po jap dhe unë mendimin tim.Nga ç'kam lexuar dhe mësuar di se aleati më i mirë ka qënë Austria.Në disa momenta kyçe e ka mbrojtur Shqipërinë dhe kombin Shqiptar që nga ndarja e kufijve,që ka qënë kundër,në luftën e dytë botërore,në konferencën e paqes më 1946 ka qënë e para mbështetëse dhe deri më sotë. respekt Me gjithe respektin Zoteri Ali Baba Tepelena nuk mendoj se asnje shtet do te na mbroje kur kemi fjalen te kufinjet ose te ndonje ndihme tjeter nese Nato ka nderhyr ka nderhy vetem sa per ta ndalur terrorin e serbeve ne Kosov por kjo sdo te thote se ne duhet te ju gjunjezohem por tu jau dim per nderdhe mos harrojme ndihmen e tyre | |
|
| |
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Fri Sep 26, 2008 3:52 pm | |
| Aleancat lidhen per interesa te caktuara, keshtu qe ata te cilet sot i kemi aleat i kemi sepse kane interesa ne vendin tone.Vetem nje gje duhet te kemi te qarte se ne nuk jemi asesi per Ameriken, çka eshte Serbia per Rusine. | |
|
| |
bledselimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 147 Age : 31 Vendi : Greme\Ferizaj\Kosov Profesioni/Hobi : Nëxëns Registration date : 12/02/2010
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sat Feb 20, 2010 12:40 am | |
| turqia eshte sepse bota evropa shpesh na ka tradhtu nene turqi kemi qen 500 vite amo ju kujtohet kur greqi hyri ne shqiperi pas trazirave ne shqiperi ku turqia e kercnoi grekin ku ishte amerika | |
|
| |
Hamitmatjani Fillestar/e
Numri i postimeve : 63 Age : 47 Vendi : Itali Registration date : 03/01/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sat Feb 20, 2010 3:59 pm | |
| Turqia eshte alaati me i imire per shqiptaret,kerse europa plake kurve pa licence,dhe amerika eshte kurve e ligjerume me ligj. | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sat Feb 20, 2010 4:28 pm | |
| por turqija ska kapacitet shok mos hamendi se mu per kso lajthitje sna dojn aleatet dhe sna besojn perendimoret dhe sillen keshtu me ne sikur sod.qe sna akseptojn fare si kalamajt e lagjes sime; adoloshenca te shemton!!! | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sat Feb 20, 2010 5:05 pm | |
| Amerika, Turqia, Gjermania... | |
|
| |
bledselimi Anëtar i ri
Numri i postimeve : 147 Age : 31 Vendi : Greme\Ferizaj\Kosov Profesioni/Hobi : Nëxëns Registration date : 12/02/2010
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sat Feb 20, 2010 8:19 pm | |
| gabohesh kur thu se turqia nuk ka kapacitet sepse 1 ushtar turk mund t ekrahasohet me 5 ushtar serb perveq 2 fuqive te medha rusia amerika turqia tjter kujt sju tutuet as per gjermani s nin | |
|
| |
athih Fillestar/e
Numri i postimeve : 4 Age : 56 Vendi : peje Registration date : 06/02/2010
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sun Feb 21, 2010 1:39 am | |
| edhe une mendoje se AUSTRIA eshte mike e vertet. sepse nuk ka ndonje marveshje me serbine ne dem te shqipetarve, ndersa une po shtoje se armiku i shqipetarve jane vete shqipetaret, sepse nuk e respektojme njeri tjetrin, shih SHQIPERIN,KOSOVEN ,MAQEDONIN, PO MENDOJE SUBJEKTET POLITIKE SE SI SILLEN NDAJ NJERA TJETRES, LIGJIN SE DOJNE HIQ, SHKURT PAPAKA.HAJ MEDET HAJ. | |
|
| |
BashKom Admin
Numri i postimeve : 767 Age : 54 Vendi : Prishtin Registration date : 27/08/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sun Feb 21, 2010 1:47 am | |
| athih edhe unë mendoj si ti sepse armiki më i madh jemi ne vet kunder njëri tjetrit . (Po të shikosh hiq më larg se në kojshi përlahen e shahen po kur asht ne pytje vendi apo populli jan një te ne asht e kunderta ) | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Sun Feb 21, 2010 11:46 pm | |
| turqia nuk ka kompetenca mendova se forc esht ktu esht problemi. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Fri Apr 09, 2010 9:58 pm | |
| Asnje..te gjith luftojn per interesa personale te kombit te vet.. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Apr 12, 2010 11:05 am | |
| Plotësisht pajtohem edhe une me ty e nderuara Fionaa çdo Shtet i cili kinse mundohet te jete aleat i Shqipëtarëve vetem menddon per interesa te veta | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Mon Apr 12, 2010 12:30 pm | |
| Asnje shtet nuk eshte aleat i hajnave ,po kane ardhe me ba eksperimente me minje e zhaba... | |
|
| |
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Apr 13, 2010 12:33 am | |
| AMERIKA pa diskutim, mos ja futni koti pse jem naiva kush nuk na ka faj. | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Apr 13, 2010 10:44 am | |
| ahaaa xhem Jo more Amerika nuk i njef shqiptaret hiq po ka interesat e saja ,nato u fut vetem qe te hjek Milloshin Sepse amerikanet me pare e kishin mik Milloshin dhe e quan ate ne banken Serbe ..... PO eddhe Kryetarin e meparshem pantiq ata e quan ne serbi.... Shqiptaret i perdore si vegel....... po ne jemi mesuar vetem tja futmi se kemi miq kete ate etj.. Nje popull qe se do vetveten se do askushe. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE Tue Apr 13, 2010 3:11 pm | |
| Amerika sepse po i konvenon | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE | |
| |
|
| |
| CILLI ESHTE SHTETI ME ALEAT I SHQIPETARVE | |
|