| Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? | |
|
+34BashKom Merisa ...... Agrone Aldo Eva0506 Xili Arber01 sela-mi beti E_Bukura ylari Veneta Nezir Myrta Fjona rroni MUHAMETII Sofra Parapsikologu vjoooosssssssaaaa loredana stabili feneri Argent Riki30 Mister spirito **Embelsira** Mysafir tom sojer zeriatdheut echo Beton voglushja 38 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Oct 08, 2008 9:32 pm | |
| Eshte e vertet se kur njeriu gabon te ben te ndihesh keq ,por nje eshte e ditur se pa gabime nuk ka dhe kush jeton dhe punon pa dyshim se gabon , por eshte perparsi e madhe qe ta kuptojm gabimin dhe ta pranojm at me kohe si gabim ne menyr qe mos ta perserisim ne te ardhmen gabimin e njejt. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 12:32 am | |
| - MUHAMETII shkruajti:
- Sofra gjithmone me ka interesuar qe te pyesja per kete thenie:...
"Është diçka që vlen...më shumë se pranvera, që shkëlqen më shumë se dielli ,më shumë se ari..." ...por ndonjehere harrojshna, ndonjehere nuk kisha kohe. A ben te di se cfare eshte ajo dicka qe vlene me shume se...?
Pa kurfar tendence e kam, vetem jam kurreshtar te di...
Faleminderit per mirekuptim
Me t'mira Liria është Muhameti e cila vlen ma shumë se pranvera që shkëlqen më shumë se dielli, më shumë se ari... | |
|
| |
MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 12:34 am | |
| Faleminderit per pergjigje, eshte e vertete kjo... | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 10:26 am | |
| S'është e vështirë të pranohet gabimi-për ata që kanë ndërgjegjie! Këte do ta bënin edhe ata që s'kanë ndërgjegjie po s'kanë me cka ! | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 11:17 am | |
| varet krejt prej tipit te njeriut...un jam nje nga ato qe kur e verej qe e kam gabim, e pranoj vetem ne naj rast, po du me than ne rastet me te rendishme, e nese jemi me shoqni tuj fol thjesht un edhe po e pata gabim, ka me fol qaq shum me gjet raste e sene, edhe ma ne fund edhe pse jam gabim krejt i bindi qe e kom met drejt!!! | |
|
| |
Nezir Myrta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 660 Age : 112 Vendi : usa Registration date : 23/03/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 11:21 am | |
| është vështirë për atë që don të gabojë dy herë, të bëj gabim të dyfishtë | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Oct 09, 2008 11:22 am | |
| edhe ni mendim tjeter e kam... veshtir e pranojm gabimin sepse kemi frik qe ndoshta nuk na falet | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Sat Nov 08, 2008 10:18 pm | |
| Per dike mund te jete fatale ti thyhet egoja, krenaria, prandaj heziton ta pranoje gabimin. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Sun Nov 09, 2008 12:21 am | |
| Ata qe vazhdojnë me serine e gabimeve, nuk e pranojne as ma te voglin faj! | |
|
| |
ylari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 801 Age : 39 Vendi : Shqiperi Registration date : 02/11/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Fri Nov 14, 2008 8:33 pm | |
| Une per veten time kur jam gabim e pranoj dhe nuk e kam te veshtire te them me fal,besoj se gabimi lind per te mesuar e per te shkuar perpara. nese nuk do kishte gabime inteligjenca do rinte ne nje vend nuk do vazhdonte me tej. | |
|
| |
feneri V.I.P
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Fri Nov 14, 2008 8:52 pm | |
| Ata _ ato që pranojnë gabimet, ia kanë arritur të kuptojnë se dituria fund nuk ka ! Dhe , perditë mësojnë të mos gabojnë ! | |
|
| |
Nezir Myrta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 660 Age : 112 Vendi : usa Registration date : 23/03/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Fri Nov 14, 2008 9:51 pm | |
| veç mos e prano gabimin -pse u linde, se tjerat rregullohen me nuri... ahahaaa
jo nuk e ka vështirë njeriu ta pranojë gabimin - kur e kupton, e përderisa ta kuptojë gabimin - ka vështirësi ta pranojë!
thonë: nuk gabon vetëm i vdekuri - për atë ai e pranoi gabimin!
Sa shumë gabojmë - e sa pak jetojmë! | |
|
| |
Argent Anëtar
Numri i postimeve : 244 Age : 48 Vendi : Ilirida Registration date : 12/08/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Nov 20, 2008 8:36 pm | |
| Te gjith ne qe gabojm e kemi te veshtir te pranojm gabimin duke menduar se nuk e kemi gabim | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Nov 20, 2008 10:00 pm | |
| Sot ka njerez qe vetem manipulojn dhe te keqperdorin. Andaj edhe nuk e pranoje leht gabim, perderisa te bindem vertete. Kjo ndodhe rralle ! | |
|
| |
beti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Age : 42 Vendi : maqedonij Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Dec 03, 2008 6:40 pm | |
| kur e kam gabim mundohem te permirsoj por nuk e mohoj se jam gabim e pranoj para atyne qe edhe ato e pranojn kurse kur dikush me behet fintaxhij ose shet fara ather edhe un behem ma zij se aji ose ajo nuk e pranoj gabimin por te zezes i tham e bradh shum mvaret nga karakteri njeriut pranimi i gabimeve | |
|
| |
feneri V.I.P
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Dec 03, 2008 6:57 pm | |
| - beti shkruajti:
- kur e kam gabim mundohem te permirsoj por nuk e mohoj se jam gabim e pranoj para atyne qe edhe ato e pranojn kurse kur dikush me behet fintaxhij ose shet fara ather edhe un behem ma zij se aji ose ajo nuk e pranoj gabimin por te zezes i tham e bradh shum mvaret nga karakteri njeriut pranimi i gabimeve
I ke venë vulë ! Eshte deshmi e karakterit qe te shumten e rasteve e kane shqiptaret! | |
|
| |
sela-mi Fillestar/e
Numri i postimeve : 20 Age : 42 Vendi : Belgjikë Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Dec 10, 2008 10:45 pm | |
| vetem injorantet nuk i pranojne gabimet e tyre gabimi nuk ka emer tjeter eshte dhe do jete pergjithmone
G A B I M | |
|
| |
Arber01 Fillestar/e
Numri i postimeve : 34 Age : 43 Vendi : arberia Registration date : 20/12/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Mon Dec 22, 2008 3:23 am | |
| Nje qe nuk dine e flet ,edhe pse nuk e ka fare dert ,nuk jemi fajtor shoqeria sepse eshte e padrejt qe eshte takuptojm. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Mon Dec 22, 2008 3:24 am | |
| Sepse Faji çdo herë mbet jetim | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Sat Jan 24, 2009 2:04 am | |
| Mos te ngaterrojme gabimet me fajet. Ka gabime, te cilat normalisht pranohen, por ka edhe faje, te cilat behen me qellim dhe sigurisht qe ai qe i ben nuk i pranon. Prandaj faji gjithmone kerkon ndeshkim. | |
|
| |
stabili Anëtar
Numri i postimeve : 459 Age : 66 Vendi : Kosove Registration date : 10/05/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Sat Jan 24, 2009 12:57 pm | |
| Per shkak te friges se pranimi i gabimit do te trajtohet si dobesi(fatkeqsisht keshtu ndodhe ne shumicen e rasteve dhe nga shumica e njerezve)edhepse kjo eshte virtyt -sepse gabimet po su pranuan,verejten - s'ka se si te permirsohen ! | |
|
| |
Aldo Anëtar
Numri i postimeve : 490 Age : 37 Vendi : durres Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Feb 18, 2009 1:08 am | |
| kur nuk ke besim ne vetvete | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Feb 18, 2009 1:13 am | |
| | |
|
| |
Agrone Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 609 Age : 40 Vendi : jasht Registration date : 28/01/2009
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Wed Feb 18, 2009 1:23 am | |
| | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? Thu Feb 19, 2009 9:21 pm | |
| Ngase sot jetojne njerez te ndryshem, te cilet mundohen te te bindin se jemi gabim pa qen hic! Per t'i shpetuar nje gjykimi real kunder tij-saj. Kjo eshte arsye pse ( une ) e kame te veshtire kur e kame "gabim". Ne raste te dijtura se vec jemi gabim, atehere prap hyn instikti i te qenurit qenie njerezore qe nuk na le menjehere te pranojme gabimin! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? | |
| |
|
| |
| Pse eshte e veshtir te pranohet kur e ke gabim? | |
|